Ваня Григорова ще оспорва резултатите от втория тур в София

Преборихме се с едната сглобка, малко не ни остана да се преборим с другата част, посочи тя
Обновена: 6 ное 2023 17:15 | 6 ное 2023 16:00, Красимир Ангелов
327

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Данните, ако са истински, показват, че имаме двойно увеличение на хората, които са ни подкрепили между първи и втори тур. Действително сигурно разликата е още по-голяма. Преборихме се с едната сглобка, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката", каза кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, която загуби битката за столицата на балотажа в неделя от кандидата на ПП-ДБ и "Спаси София" Васил Терзиев.

"Срещу нас беше впрегнат целия властови, финансов и технически ресурс, с който разполага ПП-ДБ и ГЕРБ", категорична бе тя.

Още по темата
"Аз ще бъда първата, която ще поздрави г-н Васил Терзиев, ако и когато съдът реши, че тези резултати и начинът, по който бяха постигнати, са законосъобразни", заяви Григорова. Тя обеща, че ще бори за всеки глас, на всеки софиянец.

"До последно ще се борим за всеки глас, защото за нас всеки софиянец е важен", заяви още кандидатът за кмет на София от местна коалиция „БСП за България“. "Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние, което означава между 3000 и 5000 гласа", посочи тя.

Ваня Григорова каза, че продължават да получават сигнали за груби намеси в изборния процес.

За нас тези избори не са приключили, извършваме проверка секция по секция, бюлетина по бюлетина. Вече имаме достатъчно основания, за да оспорим крайния резултат от изборите, съобщи от своя страна Иван Таков.

Той бе категоричен, че вече има достатъчно основания да се оспори изборния резултат.

"За нас тези избори не са приключили, извършваме проверка секция по секция, бюлетина по бюлетина. Вече имаме достатъчно основания, за да оспорим крайния резултат от изборите", съобщи Иван Таков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кифла
206
3
 
9
 
! Отговори
Железният Феликс преди 6 месеца
"Това, че сте на свобода, не е ваша заслуга, а наша недоработка!" Дзержинский Феликс Эдмундович
205
8
 
11
 
! Отговори
Железният Феликс преди 6 месеца
Разлика от 1% или около 4.000 гласа, силно мирише на шашма и операция шменти-капели. А иначе - софийските "стари седесари", "дисидентите", "потомствените демократи и европейци", градските "дЯсни", показаха истинското си комунистическо лице, гласувайки за 100% потомък на висш комунистически елит човек. Елит, от най-мракобесните. Алилуя!
204
14
 
11
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 6 месеца
Ваня ти с кого се пребори? Зад теб застанаха всичките червени пари и герп!Не си мисли че си направила нещо специално! Дълбоката държава се задейства за да може да контролира парите за СОФИЯ !
203
6
 
9
 
! Отговори
12345 преди 6 месеца
Тролчета, изборите свършиха. Не ви ли дадоха други опорки?
202
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сглобката използва всичко за да гепи власта в София..за да продължи краденето! Трябва ни кмет, който ще е контра на статуквото в общинският съвет - крдаец до крадец, ЛГБТ/продажник/осраинец! Давай Ваня, дано се пребориш с тази шайка!
201
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Понеже Петков и Терзиев са алчни, затова отвориха пътя на Григорова към парламента, но нямат акъл да го осъзнаят
200
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Манипулацията на медиите беше, че цял ден показваха 9-10 процента преднина на Терзиев и това отказа много хора да гласуват. Естествено че на Терзиев не му пука дали е спечелил честно, това се вижда на физиономията му
199
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всички рyсoрobсkи партии и сдружения бяха зад Григорова. Моля, руzkите тrолове да не обясняват кой колко е десен и син... Благодаря
198
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако това изчадие на тъмночервената върхушка е синьо,то аз явно съм далтонист!
197
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Васко Масълцето кмет,абре шопя,чафка ли ви изпи мозъка?????
196
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хубава работа ама ........
195
17
 
17
 
! Отговори
??? преди 6 месеца
Абе да питам, украинските знамена още ли стоят в София, бе???Докога , бе??
194
11
 
11
 
! Отговори
ала-бала преди 6 месеца
Ако трябва, с ала-бала ще държим властта си цяла..................хаха...................така е........ала-бала и машинките и оня зам.министър-крадец на кодове сършиха добре работата за канадските мошеници и ПП!!!Бяха на кантар да загубят София!!Сега да видим какво ще реши съда.................хаха..............!!!
193
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Копейкитe режат вени, прекрасна вечер!
192
9
 
12
 
! Отговори
ала-бала преди 6 месеца
Венецуелските машинки свършиха работата добре...........ала - бала и канадските мошеници и бизнесменчето от ДС печелят изборите за ПП.............с 1 % разлика!!!А оня зам.министър, който си играеше с едни кодове и машинките още си е министър!!!Докога , бе??Не трябва ли да е на разпит в полицията и съда???Ей............хептен на маймуни ни направихте!!
191
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И с право! Терзиев не е легитимен кмет. Не само, че получава под 10% от гласовете на всички жители на София, ами и като нищо тези 5000 гласа идват точно от манипулациите с машините. Как беше, "ала-бала с машините", нали Кире? Дано съдът вземе правилното решение този път. Истинският кмет е Ваня Григорова!
190
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Скриха чувала от Факултета, затова Ваня загуби!
189
4
 
13
 
! Отговори
До 208 преди 6 месеца
Коментарите са на двама/трима русофила, но създават впечатление за масовост! Някои автоматично започват от 6 плюса и повече!
188
7
 
6
 
! Отговори
я па ти преди 6 месеца
До АнонименМани Терзиев , ни го знам , ни го познавам , появи се от нищото , но опознах Киро , Ристьо и Гнома , а там нещата са патология .