Ваня Григорова ще оспорва резултатите от втория тур в София

Преборихме се с едната сглобка, малко не ни остана да се преборим с другата част, посочи тя
Обновена: 6 ное 2023 17:15 | 6 ное 2023 16:00, Красимир Ангелов
327

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Данните, ако са истински, показват, че имаме двойно увеличение на хората, които са ни подкрепили между първи и втори тур. Действително сигурно разликата е още по-голяма. Преборихме се с едната сглобка, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката", каза кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, която загуби битката за столицата на балотажа в неделя от кандидата на ПП-ДБ и "Спаси София" Васил Терзиев.

"Срещу нас беше впрегнат целия властови, финансов и технически ресурс, с който разполага ПП-ДБ и ГЕРБ", категорична бе тя.

Още по темата
"Аз ще бъда първата, която ще поздрави г-н Васил Терзиев, ако и когато съдът реши, че тези резултати и начинът, по който бяха постигнати, са законосъобразни", заяви Григорова. Тя обеща, че ще бори за всеки глас, на всеки софиянец.

"До последно ще се борим за всеки глас, защото за нас всеки софиянец е важен", заяви още кандидатът за кмет на София от местна коалиция „БСП за България“. "Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние, което означава между 3000 и 5000 гласа", посочи тя.

Ваня Григорова каза, че продължават да получават сигнали за груби намеси в изборния процес.

За нас тези избори не са приключили, извършваме проверка секция по секция, бюлетина по бюлетина. Вече имаме достатъчно основания, за да оспорим крайния резултат от изборите, съобщи от своя страна Иван Таков.

Той бе категоричен, че вече има достатъчно основания да се оспори изборния резултат.

"За нас тези избори не са приключили, извършваме проверка секция по секция, бюлетина по бюлетина. Вече имаме достатъчно основания, за да оспорим крайния резултат от изборите", съобщи Иван Таков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
6
 
9
 
! Отговори
с жалене не става преди 6 месеца
Ваня падна най-вече жертва на социализЪма в България , не знам дали го разбира милата .
186
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много сте забавни бълггараците с уникалната си глупост и наивитет.Значи в последните 15-16 години ви управлява ДС чрез БоЕко и ДПС ама сега лаете.Отделно че платените тлол4ета на ДС ви пускат опорката анти-Терзиев.Толкова сте задръстени че чак е грозно!!!Не случайно на стената в кабинета на бг президентите виси картина на която е изобразен овчар подкарващ овце. Вие сте оФцете и сте срам за предците си!! Жалко *** балканско племе.
185
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Задължително чувалите във ВАС. Ръчно броене. Академик Денков и Генерал Атанасов да стоят мирно през това време.
184
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Честито на подкрепили новия кмет,и да не забравите за парада догодина,и подходящо облечени!!!
183
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Честито на София!Васил Терзиев е роден на 9 юни 1978 г.[1] Баща му Александър Терзиев е офицер от Първо главно управление на Държавна сигурност.[3] Дядо му, на когото е кръстен, е Васил Терзиев, който е комунистически партизанин, генерал от Държавна сигурност и дългогодишен началник на нейното Трето управление (военно контраразузнаване).[4] Майка му Иглика Цекова-Терзиева е офицер в Шести отдел на Първо главно управление на ДС. [5]
182
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За Курти съм сигурен, мие роден в тоалетната!
181
6
 
7
 
! Отговори
Искам Да Честитя преди 6 месеца
Новият Кмет Избран с Машинации (каква хубава Българска Дума идваща от Машини), както и с Гласовете на Сееляците налазили София като Мравки Диня! Един Роден в София с Родители родени в София не е гласувал за ДС! добре, че още като почна СВО в Украйна си купиш ЕдноПосочен Билет за Москва - Русия е Новият Лидер на Бялата Раса!!
180
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
АБЕ 200-ква кръв бе на народа и кръв не остана бе. взели сте я със мътеница.
179
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А нали имаше нещо от рода! - хора свързани със ДС службите да не могат да заемат отговорни длъжности.
178
6
 
11
 
! Отговори
Мдаа.... преди 6 месеца
Тая власт с кръв сме я взели, само с кръв ще я дадем!!!
177
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
АМИ НЯКЪДЕ БЯХА КАЗАЛИ! - ЧУДО, ШЕПА ОТВРАТЕНИ СОФИЯНЦИ ИЗБИРАТ ДС ЧУДОТО. И ТУКА *** ЖУЖЪТ.
176
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всичко тръгна от Тошко! И се скри, като мушмурок!
175
8
 
15
 
! Отговори
държавна издръжка преди 6 месеца
На държавна издръжа ли е живял в САЩ за сметка на народа, образовал се в САЩ пак за народна сметка ли , загубил всякаква връзка с България, но добре усвоил прийомите на човек от ДС. Все пак учители са му бащата, майката, дядото! Цялата рода набутана по тайните полиции!
174
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дебат по радио искаше тоя Пинокио, за да не му се види дългия нос като лъже и маже! За да не му се видят насълзените очи, когато Ваня помете пода с него а той с плоския мозък дори няма да разбере и осмисли какво му е казано, ще се усмихва криво, а в очите му ше напират сълзици!
173
6
 
10
 
! Отговори
Кенет, идвай преди 6 месеца
Къв сламен човек ни инсталираха пак не е истина.Кенет Мъртан направо да се кндидатира за кмет. А министърът на ПпДБ да му пусне една флашка с 52% и да се свършва! Какво ни измъчват с екземпляри като тоя. Безмозъчен, нагъл илитерат без капка дар слово и логична мисъл плюещ клише след клише! Плюе! Плюе! А платените медии събират тия плюнки и го славословят в статии какъв голям бизнесмен бил. Да идва Мъртан и да върти София. Стига вече с тия чу-ча-ла.
172
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ама разбира се че ще оспорва. То в Бг всеки оспорва нещо ама да питам дали ще оспори че всички цветнокожи по майалите са гласували за нея?!?! Щото всички знаем че там се гласува под строй и срещу заплащане.Та за оспорване ставаше дума, нали?! А МВР защо още не са я арестували тая комунистка лъжлива и крадлива?!?
171
7
 
14
 
! Отговори
кървавото куфарче преди 6 месеца
С кървавото куфарче от ДС пълно с парите от разбитите и разпродадени Български предприятия, млдото мълчаливо момче бизнесменче започна своя светъл и почтен бизнес. Стана АйТи! А нашата роля е да гледаме и да се възхищаваме какъв велик бизнесмен е и колко пари върти. ТОЛКОВА Е ВЕЛИК ЧЕ НЕ МОЖЕ НА ДЕБАТ ДА ИЗЛЕЗНЕ. В КЪРВАВОТО КУФАРЧЕ МОЗЪК НЕ Е ИМАЛО, САМО КЪРВАВИ ПАРИ!
170
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
С другарката си знаят, че на парламентарни избори ще са с мизерен резултат, но нека има хвалби пред работодателя, може да се трогне и да даде още някоя рубла.
169
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ПП без машините беше с 10% напред ат ванчето...та не се знае кой прави ала бала...та докара разликата до 1%
168
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да гласуваш за човек, който се крие от дебат с ... жена трябва да си невероятен мишок без никакво лично достойнство! Липса на каквото и да е себеуважение или да си на хранилката, друго обяснение няма! Каквато и да е Григорова поне не се крие от хората, а тоя не можте го намери за нищо. Ще си обслужва кликата, ще си врътка далаверите, ще си накачи фирмите на копанята и толкова! А да, и ще се оправдава вместо него Борката Бонев с "тежкото наследство на ГЕРБ"!