Ваня Григорова ще оспорва резултатите от втория тур в София

Преборихме се с едната сглобка, малко не ни остана да се преборим с другата част, посочи тя
Обновена: 6 ное 2023 17:15 | 6 ное 2023 16:00, Красимир Ангелов
327

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Данните, ако са истински, показват, че имаме двойно увеличение на хората, които са ни подкрепили между първи и втори тур. Действително сигурно разликата е още по-голяма. Преборихме се с едната сглобка, малко не ни остана да се преборим с другата част от сглобката", каза кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, която загуби битката за столицата на балотажа в неделя от кандидата на ПП-ДБ и "Спаси София" Васил Терзиев.

"Срещу нас беше впрегнат целия властови, финансов и технически ресурс, с който разполага ПП-ДБ и ГЕРБ", категорична бе тя.

Още по темата
"Аз ще бъда първата, която ще поздрави г-н Васил Терзиев, ако и когато съдът реши, че тези резултати и начинът, по който бяха постигнати, са законосъобразни", заяви Григорова. Тя обеща, че ще бори за всеки глас, на всеки софиянец.

"До последно ще се борим за всеки глас, защото за нас всеки софиянец е важен", заяви още кандидатът за кмет на София от местна коалиция „БСП за България“. "Надеждата остава жива, а свободата е на една ръка разстояние, което означава между 3000 и 5000 гласа", посочи тя.

Ваня Григорова каза, че продължават да получават сигнали за груби намеси в изборния процес.

За нас тези избори не са приключили, извършваме проверка секция по секция, бюлетина по бюлетина. Вече имаме достатъчно основания, за да оспорим крайния резултат от изборите, съобщи от своя страна Иван Таков.

Той бе категоричен, че вече има достатъчно основания да се оспори изборния резултат.

"За нас тези избори не са приключили, извършваме проверка секция по секция, бюлетина по бюлетина. Вече имаме достатъчно основания, за да оспорим крайния резултат от изборите", съобщи Иван Таков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Човек с морал, при този общински съвет, изобщо нямаше да се яви на балотаж! Личи си, че не я е грижа за гражданите!
166
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
шарлатаните от ППДБЛГБТ дали не правят ала-бала с машините. Стайнов нали взе кодовете да си поиграе, а това "да си поиграе с кодовете" лично той го каза.
165
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На Ванчето предлагам да се кандидатира за кмет на Крим. Тук не спечели даже с гласовете на ГЕРБ. Защо не се бори досега? Защо не говори какво ще направи за града? С какво е по-добра от другия кандидат, който има реални постижения в този живот? Да не говорим, че въобще стигна до балотажа не заради лични качества и визия, а защото кандидатът на ГЕРБ беше слаб избор.
164
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всеки нормален би подкрепил г-жа Григорова! Разни от другия бряг спечелиха. А тук е християнска държава на 15 века и има семейни ценности, морал и традиции. Семейството е от мъж и жена.Третополовите, заедно с българомразците и про100 кирчу, генерал наско и вся останала сво-лоч да си намерят друг донор за експерименти.
163
3
 
9
 
! Отговори
1900 преди 6 месеца
схемата е толкова добре смазана ( там където ГЕРБ печелят машините сe развалят)
162
6
 
11
 
! Отговори
Злоба преди 6 месеца
Започна да пръска слюнки вече!
161
6
 
9
 
! Отговори
-_- преди 6 месеца
измама с машините В София направиха .
160
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Машините пак направиха ала-бала за ПП.
159
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Как не виждате, колко недостойно и срамно е това поведение! Вместо да поздрави победителя и пожелае успешно управление, за доброто на хората!
158
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До мнение...Скоро ще го върнат в Соффето в ЦСЗ където му е мястото.
157
4
 
8
 
! Отговори
Бойо преди 6 месеца
Станах жител на Пловдив, оти Сглобката ми зе Банкя;)))
156
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Истината е че за такива намеци трябва да те съдят най малко за две инсинуации. И двете абсолютно неприемливи особено за демократите !
155
9
 
5
 
! Отговори
Не го е очаквала. преди 6 месеца
Ерго, следователно - не е подготвена. Тя не е свикнала на атаки, а само на подкрепа. Като всеки лидер на синдикат. Видимо не е подготвена за тази длъжност, но показа реалността. София не е само центъра, а все повече ще бъде Периферията. Страх я е, знае че не е подготвена. И тя и кукловодите и не са играли за победа. Може да имат сценарий за такава, ама надали. Тя не може да се справи със задачата.
154
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БСП, когато загубят с по-малко от 10%,винаги оспорват! На мен ми е странно, как са удвоили резултата си от парламентарните избори? И печелят, примерно в Русе със 70%?
153
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Иванке , заради такива инсинуации ПП.дб успяха да спечелят само с няколко десетки най много няколко стотици гласа но имаме поне милион имащи право на глас.... Един процент и кмет , два процента и премиер ....
152
5
 
23
 
! Отговори
Истината преди 6 месеца
Неолиберастите в София са в ступор и ужас от това, че една синдикалистка, за малко не измете некадърника Васко. Вчера е имало много неспали лгбт ненормалници от страх, че ще им спрат парадчетата и ще махнат украинското знаменце от общината. Боже, прибери си ги откъдето са изпълзяли!
151
5
 
20
 
! Отговори
gogo преди 6 месеца
За съжаление г-жо Григорова, схемата е толкова добре смазана, че от поне 30години няма някой, който е успорил изборни резултати успешно ;)
150
6
 
9
 
! Отговори
Тенгри яко в дупако преди 6 месеца
Касиране на изборите и избори до дупка за местна власт! Искам да вида още едно включване на Бойо то Филибелата, в което да вие кат влък срещу Луната против Сглобката;)))
149
5
 
7
 
! Отговори
До Победата на Васко преди 6 месеца
Факт.
148
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 10 снимка , според мен нищо особено не казва. Това отзад е предизборен плакат , с каквито е облепено цялито студио от залата за пресконференции.