Кабинетът отпусна 3865 лв. за лечението на Рангел Вълчанов

Изтъкнатият творец страда от тежко заболяване
Обновена: 10 окт 2012 16:49 | 10 окт 2012 16:23, Петя Славова
60
Кабинетът отпусна 3865 лв. за лечението на Рангел Вълчанов
Режисьорът Рангел Вълчанов. Снимка: Булфото

Едва ли има някой, който е срещал Рангел Вълчанов и може да забрави неговото несвършващо чувство за хумор и самоирония. Режисьорът ги е показвал и в почти всеки свой филм.

На 9 октомври авторът на "На малкия остров", "Инспекторът и нощта", "Лачените обувки на незнайния войн", "А сега накъде?"... получи почетното звание Академик в БАН.

Сега, обаче големият творец има нужда от помощ. Рангел Вълчанов страда от тежко онкологично заболяване от 2000 г.

За лечението му се е наложило да провежда консултации в чужбина. Също така е било необходимо да му се прилагат процедури, които са невъзможни у нас.

Министерският съвет също отпусна 3865 лв. за проведената диагностика и спешно лечение на изтъкнатия ни творец, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KAKVA E TAZI NIHTOJNA SUMA OT PRAVITELSTVOTO. STAVAT VECHE SME6NI. NE E ZLE DA SE ZAMISLIAT ZA LECHENIETO NA MNOGO DRUGI HORA KATO RANGEL VALCHANOV. AMI KOLKO BOLNI DECA IMA...RADVAM SE CH DECATA MI NE JIVEQT V BG.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До евлоги
50
0
 
3
 
! Отговори
vale_karo преди 11 години
Правителството отпусна.Ми то ако всеки министър дадеше по 150 лева от своята заплата щяха да се съберат повече пари.Е,ако бяха дали по един процент от полагаемите им се извънбюджетни средства щеше да е много повече.Ако пък ли бяха дали ... от ..... сигурно щеше да има не само за Рангел Вълчанов.
49
0
 
11
 
! Отговори
sas преди 11 години
Да си спомним за големия Велко Кънев, който с нищо не ни досади.
48
1
 
6
 
! Отговори
ак преди 11 години
при нормална пенсия щеше да си събере парички за лечение и дрехи ,но при сегашните смешни не ставапожелавам и на вас като станете за пенсия да ви плащат толкова и младите да ви се присмиват за положения дълги години трудпрочети приказка за стареца и куката
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека се оправи човека,но аз се запитах нещо друго.Всички знаем кой е Рангел Вълчанов,какво е снимал и т.н и т.н,знаем как му се заплащаше.Та въпросът ми е следния-Как не можа да си отдели от хилядите,за нас бяха стотици лева,за да има за стари години?Това се чудя!И Калоянчев реве постоянно,че няма и ...,и.....,и.......стотици заслужили.
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Позор за тебе Българийо!
45
5
 
0
 
! Отговори
до 45 преди 11 години
Пенявенето ти е сигурен знак за това което казах (44) та продължавай с бълвоча си *** не се нооо натегай щото "секи трети бг умира от високо кръвно" а като те глеам ти май со от тях: 100/190 Беги за апчетата ама вече ше плащаш като всички - сори брачет.
44
4
 
3
 
! Отговори
NEDEMOKRATOS преди 11 години
BOLEN OT 2000 G. I 4AK SEGA SE SETILI....
43
2
 
5
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
вярно е че господ знае, знае че *** е *** крава за да роди такова теле като теб.когато направиш толкова колкото рангел за българия тогава може да го коментираш а сега си един *** евнух.*** си се родил и такъв ще умреш защото господ знае.
42
12
 
3
 
! Отговори
и господ знае че, преди 11 години
и тоа лижеше яко *** на куманизЪма, *** като не знаете нищо друго - бил голем творец та чак и академик у БГ. От драгоман нататък некой нещо да е чул!? Другарувал с агитката на жифкоф и после като му тръгнала една карта...И защо за него може лечение а другите да ***, да не би да му е синя кръфта!? Пак кумунярске елитизЪЪм... За нас мерцедеси и кореком - за вас жигули ама след 10г и тн. и тн... да не вадиме тефтеря със спомените за ограбени, бити , убити. Банда дошла на влас с терор и русняци!
41
1
 
3
 
! Отговори
евлоги преди 11 години
жалка сума за велик човек като бай рангел.но все пак е нещо но искам да питам защо тези *** от правителството не разрешиха на малката Габи от Русе да бъде лекувана в чужбина,искам да ги питам как се чувстват като убийците на Габи.защото за мен правителството начело с борисов е убиеца на Габи.проклети да са дано и вечер като си легнат да сънуват Габи.лека и пръст и да ни прости че нямахме сили да се преборим с нагледците от правителството.тези *** убиват България и децата ни .проклети да са
40
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гадна темичка се заформи. Без да съм ясновидец знам, че всеки втори от писачите подолу ще се спомине от онкологично заболяване. Лечението ще струва скъпо и ще е неефективно и болезнено.
39
0
 
9
 
! Отговори
Guza преди 11 години
Жал ми е за човека, личи си че и дрехите са му от соц-а, дал толкова усмивки на хората, на края живее като скот и мре като куче.. УЕЛКЪМ ТО БЪЛГАРИЯ братя европейци
38
2
 
15
 
! Отговори
Сики преди 11 години
3800 лв за лечението на именит Българин и 300 000лв за американска ***! Колко типично по български!
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Статистически всеки трети у нас си отива от някаква форма на злокачествен тумор.
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истината е, че България не може да осигури лечение на болните от рак.
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Годишно в България от онкологични заболявания си отиват над 18 000 души. Кого да спасим от тях? Дали да не направим лотария?
34
0
 
7
 
! Отговори
лай-лай кучка преди 11 години
Нищо лошо да помогнем, но какво да правим с не много известните българи, които са с онкологични заболявания и да съжаление не са малко ?
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хм, да, сигурно 400 000 онкоболни у нас са много озлобени, а най-злобни са 5 000 който ше гушнат букета до края на месеца.