Романтична вечер с Андреа Бочели

Кино дебютът му на Свети Валентин
11 фев 2013 18:38, Петя Славова
0
Романтична вечер с Андреа Бочели
Снимка: Александра филмс

Един от най-известните в света тенори Андреа Бочели прави своя кино дебют тази година на Свети Валентин.

Неговият нов концерт „Love In Portofino“ се разпространява в избрани кина по света, сред които кината Арена в България. Замайващите изпълнения на известни романтични песни, изпяти на сцена в едно от най-красивите кътчета на земята, може да видите само на 14 февруари 2013 г. от 19:30 часа в кино Арена в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Плевен.

Поради засиления интерес от любителите на класическа музика в София, кината Арена Запад и Арена Младост отварят втори прожекции в премиум залите си от 20.00 часа.

„Love In Portofino“, който идва в кината по същото време, в което Бочели пуска в продажба своя нов албум „Passione“, е записан през август 2012, когато изключителният тенор организира своя концерт - като едно истински интимно и романтично събитие.

Концертът за кино включва интервю с Андреа Бочели, записано в неговия дом в Италия.

Кино зрителите ще имат възможноста да видят най-успешния класически соло изпълнител и да чуят най-добрите световно известни любовни песни, изпълнени пред специално подбрани гости на площада в Portofino, Andrea Bocelli: Love In Portofino.

По време на събитието Бочели споделя сцената с ансамбъл от таланти, като Caroline Campbell на цигулка, немската звезда Helene Fischer и бразилската изпълнителка Sandy, Chriss Botti на тромпет, и годеницата на Андреа Бочели, Veronica Berti, която се присъединява към него за дуетно изпълнение на Something Stupid, всички подкрепени от оркестър от 40 изключителни музиканти.

Романтичният концерт е заснет от David Foster - носител на 16 награди Грами. Прожекциите са в кристално ясно Digital Cinema качество и пълен 5.1 surround sound.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари