Астронавт от Космоса към Брад Пит: По-добър си от Клуни!

Ник Хейг го поздрави от Международната космическа станция
Обновена: 17 сеп 2019 15:51 | 17 сеп 2019 15:47, Петя Славова
11
Астронавт от Космоса към Брад Пит: По-добър си от Клуни!
Кадър от "Към звездите". Снимка: БТА

Брад Пит се свърза с Международната космическа станция (МКС), за да разговаря с американския астронавт Ник Хейг, съобщиха световните информационни агенции.

Въпросът за живота в безтегловност бързо зае важно място в разговора им. "Мазолите по краката ми изчезнаха, защото не стъпвам с ходилата си - каза Хейг, който понастоящем е на борда на станцията заедно с двама американци, двама руснаци и италианец. - Но имам мазол на палеца на крака си, защото непрестанно се захващам за нещо с него. Това е сред странните неща, за които човек не мисли на Земята."

"Невероятно е", отвърна Брад Пит, цитиран от БТА.

Американският актьор се свърза с Хейг от контролния център на НАСА в Хюстън за 20-минутен разговор, излъчен от НАСА Ти Ви. Пит в момента се е заел с промоцията на филма "Към звездите", в който изпълнява роля на астронавт. Той участва в рискована мисия, за да търси своя баща, чийто експеримент заплашва Слънчевата система.

Актьорът попита също Хейг дали превъплъщението му в ролята и пресъздаването на условията на безтегловност са убедителни. "Много са добри", увери астронавтът.

Пит освен това попита Хейг кой пуска музиката на борда на МКС и дали астронавтите са наблюдавали неотдавнашния неуспешен опит за прилуняване на индийския спускаем модул "Викрам". "Разполагаме с плейлист и се редуваме - поясни Хейг. - Приятно е, защото имаме възможност да чуем също руска традиционна музика. За съжаление не наблюдавахме кацането на индийския модул."

"Кой е по-убедителен на екрана, Клуни или аз?", попита също Пит, имайки предвид Джордж Клуни, който е в образа на астронавт във филма "Гравитация" и се е снимал заедно с него в редица филми. "Твоето присъствие на екрана несъмнено е по-убедително", отвърна астронавтът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: космосМКСНАСАБрад Пит
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
икономист преди 4 години
До ГерманияПрехласват се, защото пичът изглежда добре... Гроздето е кисело май! Аз също не харесвам Катрин Зита-Джоунс, щото ме е яд, че мога да я гледам само на снимка. Ех ква грозотия е само, сигурно е изпочупила всички огледала вкъщи.
7
0
 
3
 
! Отговори
Залезът на Холивуд преди 4 години
Не подценявайте Брад Пит заради халтурата Троя. Интересно ако беше задал въпрос на истинския Ахил дали е бил убедителен в ролята му, оня какво щеше да отговори - сигурно щеше да го тресне с щита по главата. Но Брад Пит направи изключително открояваща се роля в Легенди за страстта заедно с великия Антъни Хопкинс. Много е сложно при днешните политкоректни диктатори в Холивуд, при цялата джендърска истерия и #MeeToo мания да заснемеш една честно разказана история.
6
1
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
"Той участва в рискована мисия, за да търси своя баща, чийто експеримент заплашва Слънчевата система." Да ви имам сценария, хамерикански кълвачи!Стигнахте дъното!
5
3
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Е, той Клуни загина през първите 10 мин на филма, много ясно, че Алдо Апача е по-якия астронавт.
4
3
 
3
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Анонимен 3 - зависи. От сюжета и режисьора зависи! Я вземи От Здрач до зори с Тарантино и Харви Кайтел? Играе си дори много добре.
3
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГерманияИ на мен.Дори е слаб актъор. Май само за бабите е сексимввол.
2
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Готини..свободни хора.
1
9
 
16
 
! Отговори
Германия преди 4 години
Лично на мен Клуни никога не ми е допадал! Нито като актьор, нито като визия!Учудвала съм се когато видя как се прехвасват фенките му,даже и рекламите с него со т.ъ.п.и! Пит има далеч по-добри и впечатляващи роли!