Да бъдеш, или да имаш - това е въпросът

В новата книга на Луиз Бегшоу „Жена от класа”
11 юли 2008 17:00,
Да бъдеш, или да имаш - това е въпросът
Корица: Хермес

У нас излиза новата книга на добре познатата на българските читатели Луиз Бегшоу.

Заглавието е „Жена от класа”.

Главната героиня е Даяна - красива девойка от висшето общество, която не иска да се замисля за друго освен за последната колекция на “Прада” или кой е най-добрият салон за маникюр и педикюр.

Когато се омъжва за Ърни Фокстън, тя решава, че си е уредила живота – той се е издигнал от низините и онова, което му липсва по отношение на произхода и маниерите, компенсира със солидна банкова сметка.

Двамата се местят в Ню Йорк, за да започнат съвместния си живот.

Даяна запълва времето си с уреждането на разточителни партита, превръщайки се в най-блестящата нова придобивка на висшето общество на Манхатън, докато Ърни се забавлява с онова, което умее най-добре – да уволнява от работа служителите на “Блейклис”, издателската къща, върху която успява да сложи ръце в Ню Йорк.

Тъй като е най-щастлив, когато планира съсипването на някой конкурент, Ърни открива удобна мишена в лицето на Майкъл Сисеро, красив и самобитен нюйоркчанин, който собственоръчно е създал малкото си детско издателство.

Дали Майкъл ще успее да проумее навреме долните машинации на Ърни?

И ще се задоволи ли Даяна с лишения от любов, но осигуряващ й луксозeн начин на живот, брак?

Развръзката настъпва, когато една от така наречените нови приятелки на Даяна – разведената Фелисити, решава да се възползва от слабостите на Ърни, за да заеме мястото на Даяна...

Жена от класа” е история, наситена със страст, амбиция и отмъщение – все неща, които ще зарадват почитателите на Луиз Бегшоу.

Познаваме писателката от предишните й романи – хеви-метълския чиклит „Родена във вторник“, епопеята за амбициозни жени „Непокорни момичета“ и др.

Издава: Хермес

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание