Петър Дънов разказва за невидимите светове

Книгата на Светла Балтова излиза на 29 юни
28 юни 2012 09:12, Петя Славова
7
Петър Дънов разказва за невидимите светове
Снимка: Хермес

За невидимите светове разказва Петър Дънов в книгата на Светла Балтова.

Има три вида слънчеви системи: едните изразяват материалния свят, другите са направени от фин духовен елемент – те спадат към духовния и ангелския свят. След време, когато вашите духовни очи започнат да се развиват, ще видите всички светове.

В днешно време все повече хора разбират, че най-същественото е невидимо за очите, и се опитват да излязат от рамките на грубата материалност. Те започват да развиват една по-фина сетивност, която им позволява да получат знание за Висшите светове.

В настоящата книга ще откриете информация за етажите на Мирозданието, които Петър Дънов диференцира на: Божествен свят, духовни светове и материални светове. Тук ще откриете неговите виждания за структурата на ангелските царства. Ангелите са между нас, твърди Учителя и често говори за връзката между човека и ангелите, като специално се спира на темата за ангелите хранители. От книгата ще научите как можете да се свързвате със Светлите същества, за да внесете техните духовни идеи на Земята. Така ще помогнете за установяването на един нов свят: свят на братство, мир, взаимопомощ.

„Петър Дънов: за невидимите светове“ може да намерим от 29 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
бай Промо преди 11 години
...(продължение) И понеже Учителят Д. реши всички проблеми на медицината и теософията (областите в които е мегаексперт) ... стига до 'духовния елемент на слънчевите системи'.Защо духовната нищета е тълкова лудо влюбена в Учителя Д. Не че нешо разбира от това, което е говорел Учителят Д. - това е ясно.Духовната нищета е лудо влюбена в Учителя Д. защото ги учи как да осребряват директно манията за величие, манията за контрол ... и патологичната арогантност във власт.Та да са дойдем на думата.
8
1
 
0
 
! Отговори
бай Промо преди 11 години
Д. е просто шарлатанин издигнат на пиедестал от духовната нищета на населението.Не знам дали е бил двоен агент на КГБ и ЦРУ, но ако е бил представям си каква информация е подавал.Не знам и какъв лекар е бил (защото има мед. обр.).'Който иска да се лекува, първо трябва да намери причината на заболяването си в астралния святщом махне причината, болестта го напуска.'И понеже никой не знае какво значи 'причина в астралния свят' дори какво е 'астрален свят'...Учителят Д. може да ни говори всичко
7
1
 
3
 
! Отговори
Ясен Керчев преди 11 години
Във Варна, на една беседа водещия цитира учение на Дънов, какво имало в центъра на галактиката...:)Между него и по-старите в залата избухна скандал, че "учителя това не е учил... :))))
6
1
 
3
 
! Отговори
Ясен Керчев преди 11 години
Когато едно окултно движение набере икономическа мощ и гуруто си замине за отвъдното, нали се досещате, че някой ще има интерес то да не изчезне, иначе няма парички...Случая с Дънов не е по-различен. В книгата "Дъновизмът без маска" (има я в нет-а) четем, как последователи си продават къщите в полза на "братството". И в случая с ОШО, пака е така, и с много други...Смешното става когато новите последователи започнат да добавят и да си съчиняват учения на "Учителя"
5
1
 
2
 
! Отговори
Гуньо адвокатина преди 11 години
на тия цитати и легенди съм се нагледал в Портала - един от сайтовете на бЯлите братя.Добре е, че напоследък непрекъснато намалявати все по-малко хора им се връзват на въдиците. Ето едно стихче из нета на тази темаПод пласт водорасликафяви, изгнилина сянка отровнимедузи се скрилиплацикат и шляпатпрозрачни колибкис надежда да лапатуловените рибкиТъй с вид най-преблагги замайват отблизопод Белите мантиида ги канят да влизати в кръгове целипасажи да връткатдогде отмалелив пипалата се тръкнати вече е къснои вече не ставакъм чисти водинякой жив да отплаваА медузите беливсе ядат и не спират...и пред слънчево зайчесияйни позират
4
3
 
3
 
! Отговори
до Номер 2 преди 11 години
"Цял свят се прекланя пред мене , а аз се прекланям пред Учителя Петър Дънов от България." Алберт Айнщайн
3
2
 
4
 
! Отговори
do nomer 2 преди 11 години
Верно ли бе многознайко? Що не кажеш същото на всички последователи на Бейнса Дъно в Америка???
2
5
 
5
 
! Отговори
Гуньо адвокатина преди 11 години
Петър Дънов е изявен окултист, забъркал една езотерична манджа, сравнително поносима за българите с нашето традиционно неверие и практицизъм. И толкова.За света си е "някой си от Балканите", копмпилирал на база ученията на Блаватска, Ани Безант, д-р Рудолф Щайнер и Макс Хайндл.Другото е вятър и национализъм с оттенък на комплекс за малоценност.
1
2
 
10
 
! Отговори
:) преди 11 години
Поклон пред този велик Българин г-ин Петър Дънов