Арнолд Шварценегер се описва в "Зов за завръщане"

Автобиография на актьора излиза на български език
4 сеп 2013 10:43, Петя Славова
1
Арнолд Шварценегер се описва  в "Зов за завръщане"
Снимка: Булфото

Автобиографията на емблематичния актьор Арнолд Шварценегер ще бъде издадена и на български език през октомври, съобщиха от ИК "Хермес".

Дни след пристигането на холивудската легенда в България за снимките на "Непобедимите" 3 стана ясно, че следващия месец излиза сензационната автобиография на Шварценегер - "Зов за завръщане". Екипът на "Хермес" е отправи специална молба към Арнолд Шварценегер да напише кратко обръщение към българските си почитатели. Какво ще пожелае той на родните фенове, какво разказва за личния си живот, за политиката, бизнеса и многото роли, ще може да се прочете в неговата вдъхновяваща истинска история.

Роден в години на глад и лишения в малко австрийско градче, като момче Арнолд мечтае да отиде в Америка и да стане кинозвезда. На 21 години вече живее в Лос Анджелис и е носител на титлата Мистър Вселена. За няколко години става най-великият състезател по бодибилдинг в света. На 31 години има не само диплома по бизнес, но и управлява собствена печеливша компания за недвижими имоти и бодибилдинг.

На 41 години Арнолд Шварценегер е не само една от най-популярните кинозвезди в света, но и обещаваща нова фигура в Републиканската партия. 36 години след пристигането си в Америка става губернатор на Калифорния - седмата по големина икономика в света. Той управлява щата в тежки времена на криза и природни бедствия и прокарва знаменитите закони за екология и реформи в изборния кодекс.

В "Зов за завръщане" Арнолд Шварценегер за пръв път разказва толкова искрено за живота си, отбелязват издателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Хм преди 10 години
би било интересно да се прочете...