За оцеляването на малките деца в София

Разказва ни Соня Тодорова
25 май 2015 10:57, Петя Славова
2
За оцеляването на малките деца в София
Снимка: Колибри

„Кратък и практичен наръчник по оцеляване на семейства с малки деца и други в София“  е адресирана към всички забързани, които се опитват да се справят с нарастващия хаос във всекидневието. Включени са проверени методи за оцеляване в градска среда, един вид „50 начина да си улесним живота“ и да изкараме деня, без да уморим своите близки - всичко това в една объркана и колоритна балканска столица.

Книгата е на Соня Тодорова и излиза на 25 май. По думите на авторката, идеята включва и аспекта „прозрачен опит да не загубя изцяло здравия си разум по време на непрекъснато двойно майчинство“.

Соня Тодорова е завършила Университета по архитектура, строителство и геодезия в София, има и докторска степен по висша геодезия от Техническия университет във Виена.

Между научните си публикации пише къси разкази за удоволствие. „Кратък и практичен наръчник по оцеляване на семейства с малки деца и други в София” е първата й книга, ако не се брои докторската й дисертация с не по-малко озадачаващото заглавие „Определяне на йоносферата посредством различни космически геодезични техники”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
напиши и ти коментар преди 8 години
Нема нужда някой да ни казва как да живеем