В Букурещ маски и на открито, учебните занятия онлайн

Румънската столица е най-голямото огнище на COVID-19
20 окт 2020 11:10, Елка Василева
18
В Букурещ маски и на открито, учебните занятия онлайн
Снимка: архив, БГНЕС

От днес в румънската столица Букурещ се прекратява присъственото обучение. Учебните занятия стават онлайн.

Столичният град е най-голямото огнище на COVID-19 в Румъния.

Още по темата

За да се ограничи разпространението на вируса, от днес носенето на маски става задължително във всички обществени пространства на открито и закрито, предаде БНТ.

Затварят се кината, театрите и концертните зали, както и ресторантите на закрито, с изключение на тези в хотелите и пансионите, които имат право да обслужват само настанените гости.

Мерките са в сила от полунощ и ще действат 14 дни.

 


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако кажат да се обличаме всички в розов латекс и да скачаме на един крак ? Кво правим? Слушаме и изпълняваме? Акъл няма ли в някоя глава уе ей ?
16
1
 
3
 
! Отговори
едножнижников Бойко преди 1 месец
Двигателят на българската икономика - казина, барове и дискотеки - да продължават да работят! Създават хиляди работни места и са в основата на нашето благоденствие.
Преди месеци трябваше да огранича достъпа до плажа и градинките, защото коронки идват от короните на дърветата и от морския бриз!
15
1
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Какви маски бре,я Мангъра да им обясни вредата от маските.
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време им се смяхме, че са мамалигари и са тъпи, а какво стана - Ганьо копае дъното.
13
1
 
1
 
! Отговори
До 10 преди 1 месец
Теб определено трябва да те затворят! Не е безопасно за теб!
12
0
 
2
 
! Отговори
Гай Баньо преди 1 месец
До Борисов Не е нужно да ти казвам колко е прогнило всичко. Имаше един чернокож стриймър преди няколко години на туич който каза колко е трудно особенно като си понавъртял годинки да те вземат в т.нар IT-то. Тук е още по-пошло.
Тутурутка Правлева и Подлизурю винаги имат предимство независимо от липсващият им умствен багаж. Непотизма цари навсякъде. Още по-лошо е мрежата от HR- тези мифлички си споделят фирмена информация и ако някой ти има зъб спукана ти е работата (т.е нема работа за теб веч)
11
0
 
5
 
! Отговори
!!! преди 1 месец
До 10 - и заведенията онлайн!
10
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
4, за заведенията и хотелите какво ще кажеш ?
9
0
 
4
 
! Отговори
Не бе преди 1 месец
Тсиганото се върна, което повиши мозъчния потенциал на нацията.
8
9
 
9
 
! Отговори
йохАНУС преди 1 месец
в ррумъния цари анархия в хаоса, ррумънците са управлявани от стерилни с *** пройзход, само ограничават, затварят, а измисления вирус се разпространява, ясно е че целта е унищожаването
7
4
 
1
 
! Отговори
Борисов преди 1 месец
Бе има и други магьосници, едни юнаци - нашите ай ти специалисти. Не знам с компоти ли, с компютри ли се занимават, ама са голяма работа тез умници.
6
4
 
12
 
! Отговори
Моше Ник преди 1 месец
Тези които си мислят че мерките ги измисля щаба и броя положителни тестове има някакво значение, много се лъжат. Командите идват от един и същи световен център на властта и това не е ЕС.
5
9
 
2
 
! Отговори
Баба Пенка преди 1 месец
Пандемията помага на България! Мозъците се връщат и работят тук за благото на отечеството! Знаят, че тук са в безопасност! България вече е отново 8 милиона, защото мозъците ни се върнаха - професори в университети, консултанти, банкери.
4
9
 
11
 
! Отговори
!!! преди 1 месец
Учениците и тук онлайн веднага!
3
11
 
5
 
! Отговори
Баба Пенка преди 1 месец
Браво на власите! Аз съм се покрила от света от 13 март насам и няма да излизам до 2022. О, фармацевтични магьосници, моля ви създайте лелеяната ваксина.
2
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Баш чекмедже бабаит, е в тиквен цугцванг. Заразените растат, но понеже е пътник, не смее да затвори нищо, че ще разсърди хотелиери, банкери, ресторантьори, цеко лифта, цветелинка дъщерята на дсмилиционера която заради любовта си към къщната работа е известна като Цеца cekca. Абе няма полезен ход.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега ще изчакаме да видим как ще се отрази това на статистиката и ние ще приложим тези мерки. Ама идват избори в БГ. В най пиковия момент ще се реши къде да се дадат пари.