Бил Гейтс вярва, че след Омикрон, коронавирусът ще отслабне

Според милиардера, той ще се превърне в сезонен грип
12 яну 2022 11:44, Петя Славова
68
Бил Гейтс вярва, че след Омикрон, коронавирусът ще отслабне
Снимка: БГНЕС

Основателят на Microsoft и милиардер Бил Гейтс вярва, че броят на коронавирусните инфекции в страните ще намалее след вълната от щама Омикрон, след която коронавирусът ще се третира като сезонен грип, предава БГНЕС.

Още по темата

"Докато светът преминава през вълната Омикрон, здравните системи ще бъдат изправени пред предизвикателства. Най-тежките случаи са при неваксинирани хора. След като Омикрон премине през останалата част от годината случаите ще бъдат много по-малко, така че коронавирусът ще се третира по-скоро като сезонен грип", написа Гейтс в Twitter.

Той заяви, че сегашните ваксини имат два недостатъка: хората, които са били ваксинирани, все още могат да бъдат заразени, а ефективността на лекарството намалява с течение на времето. "Нуждаем се от ваксини, които да предотвратяват повторното заразяване и да са ефективни в продължение на много години", подчерта основателят на Microsoft.

Относно произхода на коронавируса Гейтс пише, че има доказателства, че той е бил предаден на хората от друг биологичен вид. "В бъдеще ще има огнища (на подобни болести), предадени и от други видове, така че трябва да инвестираме, за да се подготвим за тях", смята милиардерът.

По-рано Гейтс предположи, че пандемията от коронавирус може да приключи още през 2022 г., въпреки че сега - с появата на щама Омикрон - светът може би преживява най-трудната част от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
може и да отслабне като сезонен грип, но идеята е сертификатите да останат завинаги. Март месец излизат новите ваксинки.
26
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За кой се мисли този клоун, от кога е медик че да говори с такава увереност за вирусаооо освен ако не дърпа юздите финансово..толкова е прозрачен, че чак е скучен.
25
2
 
27
 
! Отговори
. преди 2 години
Тоя все повече заприличва на рептилското изчадие - кралицата.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джендърите са друг биологичен вид.
23
2
 
35
 
! Отговори
Хакер 2 преди 2 години
... Бас ловя , че Господин Гейтс - Както и "приятелчетата" му от Високопоставените Масонски Ложи или изобщо НЕ са Ваксинирани или ако са - тяхната "Ваксина" изобщо няма нищо общо с тая , която Ви "бодат" навсякъде.....
22
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успокоих се. В каквото вярва той, това се случва. Значи ще отслабне. И да видим какво ще дойде след короната. Защото е прекалено хубаво нищо да не дойде, че да е истина.
21
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Големият специалист, Омикронът бил тежката част от пандемията? В ЮАР да не намаляха наполовина? В другата част на Африка? Тежко е на западната цивилизация че натика хората в милионни градове и съответно качеството на живот падна поради изкуствената храна, лош въздух, липса на движение. И за всичко хапчета, например антибиотици. Важното е пчеличките да работят и да плащат включително и за продуктите на чичо Бил, както и за друга електроника.
20
1
 
24
 
! Отговори
Хакер преди 2 години
....... ВЯРВА?!?!....... ИЛИ НАПРАВО ....... ЗНАЕ КАКВО ЩЕ Е ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА "ИСТОРИЯТА" ..... ?!?! Все пак , най - вероятно , НЕГОВИТЕ МИЛИАРДИ са я "ПИСАЛИ" тази "ИСТОРИЯ" !!! Ако са постигнали ОПРЕДЕЛЕНИ ЦЕЛИ в СВЕТОВЕН МАЩАБ - Ще понамалят ИСТЕРИЯТА с КОРОНАТА... Но ако НЕ са все още - Д _ *** да ни е здраво какво ни чака в следващите години ! Сигурно "напълно случайно" Господин Гейтс "наля" доста Милиони в Фармацевтичния Бизнес малко преди началото на Пандемията! Случайно ще да е било ! ...
19
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С други думи, по-голяма почивка лятото и наесен няма да е прилеп, а гущер, коза и птеродактил заедно, които на различни места ще предадат вируса на човек и така ще се получат три нови вируса, които после ще се смесят, а 'ваксините' ще се появят много бързо и ще се поставят и регистрират в новичките ковид паспортчета. Сигурно имат и имена вирусите и е ясно къде ще се появят.
18
1
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
От друг биологичен вид !? Докато не фанете прилепот , нема нема се свърши ! Нема !
17
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом Гейт казва че му идва краят, значи така ще е. Все пак той каза и кога ще се появи Ковид-19, преди да го има.
16
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде, честито, явно ще приключва това безумие, но да видим какво ще последва!
15
0
 
5
 
! Отговори
До г-н ХХХААА преди 2 години
Може ли да престанеш, че ставаш досаден с тези много Х-та и А-та!
14
1
 
30
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Единият от главните причинители на Пандемията вярвал,че тя ще приключи....
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво,ами що ги наричате"ваксини"???Щом хората които са ваксинирани се заразяват и им се налага на всеки три месеца нова игла!!!
12
0
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТАКА ХУБАВО БАЛАМУРКА НАСЕЛЕНИЕТО СВЕТОВНОТО , ЧЕ НЕ Е ИСТИНА! ИМА СТАТИЯ КАК ОЩЕ 2010-ТА Е УЧАСТВАЛ ВЪВ ВАКСИНИ КОИТО ПРАВЯТ СТЕРИЛИТЕТ ИМА Я СТАТИЯТА В НЕТА! ОЩЕ НЕ СМЕ ПРИКЛЮЧИЛИ С ОМИКРОН А ВЕЧЕ РЕКЛАМИРА НОВАТА СБОРНА ПАН ВАКСИНА ОТ КОЯТО ПОЛЗАТА ЩЕ Е СЪЩАТА КАТО ДОСЕГА! ПАН ВАКСИНА Е ЗА НЯКОЛКО ЩАМА АМА ТО ЩЕ ДОЙДЕ НОВ :D ЩАМА ДЕЛТАКРОТОН ВЕЧЕ НАБИРА СИЛИ А ТОЙ Е РЕЗУЛТАТ ОТ КРЪВОСМЕШЕНИЕ НА ОМАКАРОН И ДЕЛДА
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЕРОЯТНО СВЪРШВАТ ПАРИТЕ НА ТОЯ, НА СОРОС И ДР. КОИТО ФИНАНСИРАТ ИЗТРЕБЛЕНИЕТО НА ВСИЧКО ЖИВО НА ПЛАНЕТАТА.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е прочел какво казваше Мангъров още в началото на пандемията.
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подготвят климатичните булшити значи!
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярата крепяла човека. А бил да взима пример и да основе нова религия. Вяра в Ковид прогнози примерно