Джамбазки: Гласувах за чист град без незаконно строителство

"Овча купел" трябва да е свързан със София
27 окт 2019 11:39,
25
Джамбазки: Гласувах за чист град без незаконно строителство
Снимка: БТА

Гласувах за чист и подреден град, без незаконно строителство, каза кандидатът на ВМРО за кмет на София Ангел Джамбазки, съобщава БТА.

Още по темата

Той отбеляза, че е много важно квартали като "Овча купел", в който той днес даде своя вот, да са свързани със София. Вие видяхте как се идва до тук, виждате какво е състоянието на пътя и на улиците, каза той и допълни, че е гласувал градът да бъде подреден, да има ред и сигурност, да има осветление и общинска полиция.

В отговор на репортерски въпрос, той отбеляза, че в последните дни гледаме пропагандна социология, което не е редно. Шансове не изчислявам, каквото решат софиянци, това ще се случи, каза още кандидатът за депутат. Ако евентуално не сме на балотаж, ще предложим на всички останали, които ще търсят нашата подкрепа, конкретни мерки и решения за града, под които да се подпишат, посочи той и допълни, че на този етап работят за кмет на София, кметове на райони и листа общински съветници.

Джамбазки отбеляза, че активността е много добра, но е леко притеснително забавянето при гласуването в секцията. Надявам се Общинската избирателна комисия да е взела предвид, че всички бюлетини се слагат в една урна, а това означава, че след няколко часа тя ще бъде пълна, каза още кандидатът за кмет. Той изрази надежда да са подготвени повече урни.

Ангел Джамбазки посочи, че са положени усилия за по-добра организация при провеждането на изборите този път. За първи път комисиите са били събрани на обучение предварително, коментира той. В София не очаквам кой знае какви нарушения или отклонения, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само се питам, защо джендърите са така пробивни в политиката и дали неудоволеността е техния мотиватор?
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма достойни кандидати. Всико кандидатирало се е гавра с нормалните хора. Казвам нормални, защото трябва да си ненормален да смяташ ,че като отидеш да гласуваш нещо ще се промени.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последно кой е трансвестит той или Сидеров или и двамата?
3
1
 
5
 
! Отговори
Е,Джамбазки преди 4 години
И ти ли срещу Фандъкова?
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кампанията ще се запомни с голямата гавра с Джамбазки .
1
2
 
13
 
! Отговори
до 1 преди 4 години
Не обявявай нестандартните си предпочитания, Травис!