Русо гладно няма! Честит празник, блондинки!

Естествено русите ще изчезнат от лицето на Земята през 2202 г.
Обновена: 31 май 2011 17:04 | 31 май 2011 17:04,
88
Русо гладно няма! Честит празник, блондинки!
Блондинките си имат и международна асоциация. Снимка: архив Булфото

Днес е международният ден на блондинките.

Известен факт е, че естествените блондинки са на изчезване, защото тъмният ген е доминантен и според редица учени с времето съвсем ще се стопи.

Според биолози естествените блондинки ще изчезнат от лицето на Земята през 2202 г. А последната блондинка ще се роди във Финландия, където живеят най-много русокоси мъже и жени.

Първата известна блондинка в историята е богинята Афродита, която е получила златните си кичури като подарък от Зевс.

След трудна селекция събрахме част от холивудските екранни богини, които да внесат слънцето в офиса, дома или където и да сте.

Кейт Хъдсън, Камерън Диас, Рийз Уидерспуун, Скарлет Йохансон, Чарлийз Терон и още куп руси и красиви жени може да видите в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: блондинки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
Гореща блондинка преди 12 години
До 80.В пост 70 човекът е обяснил точно. А още по-точно: 1/4 ***(ка) + 3/4 бял човек = квартерон(ка).Защо си кисел и заядлив още преди обяд? И на всичко отгоре даваш много странни определения. На Балканите слънцето слабо ли грее? Никой не би могъл да ми пише отличен (6) по отношение на познания за българската естрада, но много добре си спомням текста на една песен за "южно момиче с кръв гореща", което - според описанието на автора - е русокосо и синеоко.Приятен ден :)И се усмихвай повече!
86
0
 
1
 
! Отговори
азе и тизе преди 12 години
За тях криза няма ли?
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** махали са пълни с естествени блондинки. Особено ако наблизо има поделение или магистрала. Така че няма да изчезнат.
84
0
 
1
 
! Отговори
до 83 преди 12 години
Браво ! Много добре си запознат. Чак ме хвана гнус от тебе през екрана.
83
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моята баба на 80 год изглеждаше по начина по,който изглеждат тези от снимката.Белокоси,а не русокоси.Но що да не се направим на чучела.Важното е да сме в крак с модата.Това,което ме радва в новите тенденции е връщане към естественото.
82
1
 
0
 
! Отговори
до 69 преди 12 години
Да де .ама на така наречените горещи жини и мустаците им са по черни и имат косми по половината чело .Явно си падащ по нещо друго не по горещо?Знаеш ли че има нова поза 79 представлява мъж връз мъж :)))))))))
81
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Последната блондинка ще пукне много по късно или никога. Всеки знае, че Лили Иванова е безсмъртна!
80
1
 
4
 
! Отговори
ТЕТКА МАРА преди 12 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че човешкия род е тръгнал от Африка. Всички първоначално са били ***. Тъмният цвят е естественият за хората. Русото е изключение от правилото. Появата на русокоси хора е биологичен феномен резултат от природно-климатичен катаклизъм изолирал голяма група хора от кавказкия етно-расов тип в северната част на Европа в продължение на около 40 000 години.
79
2
 
2
 
! Отговори
до 69 преди 12 години
Като знаеш какво е квартерон-ка сподели го с нас.Първо съм чел, после съм видял и пипнал на живо. Обичам горещите жени, родени на топлото слънце, а не парчета лед, колкото и да имат добра техника.
78
1
 
2
 
! Отговори
мИКИ мАУС преди 12 години
Да бе, ква тая глупост ден на блондинките !?Последната блондинка ,ще се роди в Нигерия или някоя друга такава държава.
77
1
 
8
 
! Отговори
Блонди преди 12 години
Значи съм изчезващ вид? Ами да ме впишат тогава в "Червената книга" и да ме глезят, да се грижат за мен! А вместо това ме тормозят с вицове за блондинки ... :)
76
3
 
5
 
! Отговори
... преди 12 години
Северните нации трябва да напрявят така, че да се избягват смесените бракове. Освен това, трябва да се спре и наплива на *** и мюсюлмани. Предприемането и на други подобни стъпки ще спаси разнообразието на човешкият род.
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Днес не е ли деня на детето, кви блондинки, кви изчезвания?...
74
1
 
3
 
! Отговори
Умна блондинка преди 12 години
На глупави въпроси не отговарям.
73
0
 
3
 
! Отговори
Дидо преди 12 години
Много жалко! Добре, че няма да съм жив тогава.
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нищо няма да изчезне, генетиката напредва и скоро родителите ще могат сами да определят цвета на косата и очите, пола и т.н. на децата си. Не че това е нещо особено важно, блондинка и брюнетка е все тая. Честит празник, блондинки.
71
3
 
6
 
! Отговори
атеист преди 12 години
След като човекът е произлязъл в Африка и е избелял до обезцветяване в северните ширини,значи външния вид се приспособява към интензитета на слънчевото греене,което е определящо.За Балканите нашият външен вид явно е нормален/виж Италия,Испания/,докато на север постепенно изсветляват.Не съм съгласен,че това има значение за интелекта.Вижте къде живеят по-добре!
70
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оф сега много са на мода *** с дебелите си целулитни *** и висналите си дълги цомби не искам жена ми да е черна както и да е модел "Седан" с *** изоставащ 3 мин най малко след нея пука ми кво рекламират по МТВ или некви други мозъкомиялници с малко име програми аз на себе си ли ще вярвям или на телевизора БЛОНДИНКИТЕ СА СИ ПИЧКИ И ПОЛОВИНА МИРИШАТ ГОТИНО ИМАТ ГОТИН ВКУС И СУПЕР ИЗЛЪЧВАНЕ ,има и красиви брюнетки въпрос на вкус
69
1
 
4
 
! Отговори
ариан преди 12 години
Дам първо ги пишеха до 2010 сега до 2202 аман явно някой *** наистина мрази неистово русите и бели хора та мноо му се иска да изчезнат ми като не искат ги виждат африканските и азиатски както и ромски брюнети *** да не одят у белите държави кат гледам тумнало и на финландия за тех,колкото до квартеронките има такъв роман на майн рид ако не се лъжа така че знаем какво е: негро второ поколение подобрено с блондини,че ако не беше белия Рид мноо щехме сме чували за квартеронки
68
1
 
15
 
! Отговори
Хей, кестенявия! преди 12 години
Наистина съм блондинка. Но случайно знам що е това квартерон. Пост.67 го написах на шега.Не удряй жената дори с цвете, казват някои, а ти ме ругаеш в деня на международния ми празник?! Бива ли така!П.П. Ти виждал ли си квартеронка на живо, или просто обичаш да четеш романи за екзотични страни?