Манекенки напират да се омъжват за родни фермери

Сред мераклийките за романтично риалити има и доцентки
30 юни 2011 16:32,
24
Манекенки напират да се омъжват за родни фермери
Снимка: Нова тв

След като станаха ясни десетимата фермери от романтичното реалити „Фермер търси жена", чиито булки се търсят от България, а и извън граница, до телевизията „долетяха" хиляди писма.

Изненадващо сред дамите, решили да си пробват късмета, са и манекенки, и доцентки. Сред кандидатките дори се появили жени, които от години живеят в страни като Германия, Англия, Ирландия и Белгия. Макар и доста различни по възраст, професия и положение, всички те смятат, че имат реалния шанс да срещнат търсения от тях мъж именно в риалитито.

От екипа на предаването споделят, че дамите, които са изпратили писма до своите фаворити, са изключително интересни и историите им по нищо не отстъпват от тези на десетте фермери.

Голяма част от записалите се споделят, че отдавна са престанали да вярват, че комбинацията "красив–забавен–умен–работлив и внимателен" съществува. Сега обаче все повече се убеждават, че мъжете, които търсят, не само че съществуват, но може би се намират на няколко десетки километра от тях.

Сред кандидатките има и такива, които признават, че никога през живота си не са виждали кокошка или крава на живо, но са напълно готови да се впуснат в нещо ново и различно, стига да открият своята половинка в живота.

До 18 юли всички жени, които са харесали някого от представените фермери и искат да се запознаят с него и неговата история, могат да му изпратят писмо и снимка на www.fermer.novatv.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: фермерисъпруга
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
4
 
! Отговори
ALEXS преди 12 години
GOTINI SELQNI SA XA XA XA
23
0
 
8
 
! Отговори
мак преди 12 години
Ееееее да напират но с предбрачен договор - без нищо си дошла,така и си тръгваш, ако не различаваш кон от кокошка и никаква работа неможеш да свършиш..да видиш как моментално всички манекенки,доцентки и прочее к***лък ще изчезнат моментално
22
0
 
8
 
! Отговори
Валери преди 12 години
За да намерят работа на някой си, се правят тези извращения.
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За всичко са винивни онези мексиканско-индиански фермерски сапунки по ТВ.
20
1
 
20
 
! Отговори
devin преди 12 години
Първо - съм мъж. Второ - като мъж на мен това предаване ми е обидно - ще тръгна все едно аз пред цяла България, по телевизията да търся някоя да ми ставала жена. Защо, бе? Защото съм толкова смотан и не мога да си я намеря сам ли? Ще чакам някой друг да ми я намери...Пълна простотия. Никой, уважаващ себе си мъж няма да признае, че не може да си намери жена, каквато и да е причината. А и тия жени тръгнали да се предлагат на абсолютно непознат точно като ку**и заради някой лев от фермера... ТЪПО!
19
13
 
2
 
! Отговори
totyu преди 12 години
Алоууууу! До бабата от devin. Кво ревеш *** оуууу.Нито си сложила силикон в зурлата нито си напълнила дамаджаните с 200-300кубика даже и мини жуп XXXL не носиш и ревеш .Га яди кебапчетата напреко не рева. Ааааа *** я да не се обаждаш от коневръза .
18
0
 
23
 
! Отговори
devin преди 12 години
Тия *** не толкова си търсят жени, ами се опитват да си рекламират фермите, за да ги видят по- големите търговци и да могат да си реализират продукцията.И какви жени си търсят, бе - лапета по на 22-23 години? Че и тръгнали по ТВ да я търсят- да им ги докарат покрай тях, те да ги оглеждат като на айван пазар, все едно че крава ще си избират и кво - ще се оженят от там за някоя дето им се предложила?!?!Да ама не.Или като в публичен дом - ще ги огледат, огледат и хоп едната.Тъпо предаване!!!
17
0
 
9
 
! Отговори
Баламите се свършиха преди 12 години
Много мераклийки има да се покажат по телевизията явно:)Като си вземат сега по една силиконова крава и я пуснат да дои кравите ще стане забавно:)))))))))))))))))))))
16
0
 
13
 
! Отговори
Клюкарските вестници преди 12 години
вече писаха, че някои от фермерите не са точно това, за което се представят: Единият си имал сериозна приятелка; друг бил закъсал финансово и се чудел как да си изплати кредита; трети имал извънбрачно дете, а майката на това дете избягала поради невъзможния му характер и сега изплащала кредита, който е теглила, за да може той да си направи ферма за падпъдъци; четвърти имал психиатричен проблем.Кандидатките, живеещи в чужбина си въобразяват, че тук ще намерят богати фермери - като във филмите :)
15
0
 
11
 
! Отговори
ша земат преди 12 години
ша земат неко куха манекенка където си мисли , че мъжа като е милионер ще намаже и тя нещо ама нъц, ше я порнат кат риба 10-20 пъти и ше я захръвлят. ХАХАХААХ!
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В нащо село,, Фермерите,, пият ракия от сутринта.... тея не ги знам ,какви фермери са ? --- ще има манекенката при кравата яко газ е....н и срьбска музикща ..,,КАВАЛ СВИРИ -- МАИКА ПЛАЧЕ,,
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко това ми прилича на търг за фермери-домашно производство,защо ли не се учудвам че има толкова желаещи дами,при това и манекенки,като знаят че тези фермери имат пари за гушкане,има една поговорка,която в България върви с пълна сила-"Хората са създадени за да бъдат обичани, а вещите да бъдат употребявани ... жалко, че в днешно време употребяваме хората и обичаме вещите"!
12
0
 
13
 
! Отговори
Продължението преди 12 години
И прасето каза "ГРУХ!" и манекенките се разбягаха.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че те манекенките са си свикнали със селото , споко няма да се уплашат от мухи и обор нали там са израсли ...
10
0
 
11
 
! Отговори
фермерка преди 12 години
Слава , пари ,рекламно време и заблудени драги ми телевизионни зрители.........
9
1
 
16
 
! Отговори
Онанимен преди 12 години
"Сред кандидатките има и такива, които признават, че никога през живота си не са виждали кокошка или крава на живо"...Е, хайде, стига! Нали всеки ден се оглеждат по много пъти, как да не са виждали...
8
7
 
7
 
! Отговори
Млад IT специалист преди 12 години
Оха, веднага ставам фермер, и без това другаря Боко Тиквата каза да ставаме овчари
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На кандидатките като им замирише обора и курника и ги нахапят мухите бързо ще забравят за фермера си и селската идилия
6
0
 
11
 
! Отговори
Иманяр преди 12 години
Абе, жената уж едно дири, ама друго винаги намира накрая ! Знаеем ги тия филми - вече много са изтъркани!
5
0
 
17
 
! Отговори
XXL преди 12 години
Да бе, да!Слава търсят не мъже!