Внимание! Въоръжена, опасна и много красива

Вижте защо мъжете обожават жените с униформи
Обновена: 5 яну 2016 10:27 | 4 яну 2016 21:30, Красимир Ангелов
210

Снимка: klikabol.com

Че повечето от мъжете се впечатляват от жени с униформа е неоспоримо и едва ли заслужава особен коментар. И ако все още се съмнявате в този факт, следващата галерия вероятно ще промени мнението ви.

Руският сайт klikabol.com събра красиви жени с униформи, които със сигурност са въоръжени освен с много красота, така и с подходящо оръжие. Насладете им се, а още снимки може да откриете тук.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Знаеш ли благодарение на теб , всъщност опознах Гларус и индиректно . Чрез теб разбрах че с него ми е много по приятно да си говоря . Отдавна щях да спра да пиша , но пък се получи интересно .... Нямаше да разбира че си приличаме :) Страхотно .
147
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито една дума, която пиша не Е празна, драга. Нито една. Убедена съм, че и думите на Гларуса, че Голямата любов била един миг, не са празни. Той това знае, това е усетил, това съветва децата си да търсят! ГОЛЯМАТА Траеща 1, един, ЕДИН миг любов! Е, знаеш ли какво? ЩЕ я намерят такава! точно такава. Едномигова. хахахахах Със сигурност! Гарантирам го!
146
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кое от живота на Гларуса ти се иска да ти се случи на теб? Хайде да те прочета, нелокумена?
145
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм тук, за да уча някого на нещо. Дойдох, за да напиша, че има и друго освен вашите съвсем банални изтъркани възприятия и клиширани опитности с забити от правила и поколенчески минало-бъдещностни стереотипи.Какво точно научи от Гларуса? От неговия опит, който явно той сподели, какво научи ТИ?
144
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Нищо не може да се научи от теб , освен едно празно разтакава на локуми. За н-ти път го доказваш .
143
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
"Ако не си врътна мисълта и не сляза при теб няма как ти да се качиш при мен." Ето ти сама си се качила някъде , никой не те е качвал ... Ти , само ти мислиш че си тази която може да научи другите на нещо , поради тази причина пишеш и тук , поради тази причина пишеш във връзка и без връзка постоянно за отношенията между хората ....
142
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето върху това последното може да се пробваш да помислиш. Мисли го винаги в случаите, в които ЧЕТЕШ думи на някой, който не познаваш по никакъв начин и разтълкуваш думите му като "злоба и плюене". Да ти е ясен някой като "бял ден" ти е ясен само за очите драга. Да ти е ясен някой като черна нощ, той вече ти е ясен с едни други сетива. За това също трябва да помислиш, когато отразяваш себе си в чужди думи. "Бягането" ми е тръгване, защото "няма смисъл от оставане". Толкоз.
141
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Хайде сега върни хронологията и виж от кога ни натрапваш буквално теориите си . Сети се , че всеки път по която и тема да пишеш коментаторите те молят да спреш . Колко пъти на някой въобще му е било приятно да говори с теб ?! Това само по себе си е показателно , колко въздухарско е виждането ти за живота . Вземи да практикуваш , вместо само да четеш . Аз вече не съм и сигурна че четеш ...
140
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямам никакво желание да съм права. Аз желания нямам. Клишираните хора са тези, които "имат''.Ти като умираш няма да мислиш. След като умреш написах, че ще усетиш. Усетиш. Мисля и усещам са две различни неща.Спирам. Ако не си врътна мисълта и не сляза при теб няма как ти да се качиш при мен. Явно първото се нарича от клишираните хора "смиреност и доброто", а второто се нарича "злоба и плюене". Ето върху това последното може да се пробваш да помислиш.
139
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Леле какво желание да си права имаш ...Че чак когато ще умирам за твоите теории да мисля ....
138
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
".колкото и сигурен да си че бърка ."Ето това е клишето. Някой някъде ти е обяснил, че ти знаеш дали някой БЪРКАЛ? Модел на живеене ли ще ми предложиш някакъв? Няма нужда. Видях го, прочетох го, разбрах, че не знаеш за какво си се родил, ама имаш деца, те са ти бъдещето и си живееш щастлив, съпругата ти след 15 години брак, която била Голямата любов траяла само миг, се превърнала в приятелство. Разбрах те. Не ме кефи това и не се примирявам с щампи без истински СМИСЪЛ. Неосъзнат! Бъркам? НЕ!
137
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Ти не желаеш да научиш . Това е друг въпрос ..."Пишеш глупости, госпожице. Учи се на любов, щом ти е мерак. Като умреш, ще усетиш съвсем ясно какво съм ти писала тук. Докато си жива, съдейки по това, което пишеш, не мисля, че ще ти се случи да го изпиташ. А дотогава търси, натискай се, играй пета и шеста гъдулка, въобразявай си, че си открила Голямата и живей с шепичките изсипана "злоба и плюене", което явно много желаеш да видиш в другите, ама в теб хич го няма, нали? Много са като теб.
136
0
 
4
 
! Отговори
Гларус преди 8 години
мда .....какво да кажа за високообразованата и духовна личност която се подвизава тука като "Анонимен"...един приятел ми казваше: когато не можеш да убедиш един човек че бърка ...колкото и сигурен да си че бърка .....колкото и дълго да спориш с него ....преклони се пред него , наведи се за да може Живота да му удари един шамар......докато стоиш изправен срещу него няма как да стане !Пак клише ....ееее такъев е живота Клише след Клише ....
135
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
"Голямата Любов, драга, НЕ учи на нищо. " Ти не желаеш да научиш . Това е друг въпрос ....
134
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямата Любов, драга, НЕ учи на нищо. Тя е като дишането. Някой те учи да дишаш ли или вече го знаеш как се прави и търсиш нещо извън себе си? Виждаш ли колко елементарна жена си, Неа... Да плюя? Пак ли плюене прочете? Хм... А ти "несама" ли си? На какво те учи несамотнозаличителят ти? Да виждаш в думите плюене и злоба или просто това си е твоя характерна черта, която си опитала да замажеш като си взела мъж с дете? Имате ли общо? Защо нямате общо дете? Той ще се ожени ли за теб или не?
133
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
На какво те научи твоята голяма любов ? Да плюеш ? Това се учи в 15-те минути удоволствие , извинявай .
132
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 8 години
"Ходи питай някой индианец, някой отшелник, някой гуру, някой ВЕЛИКАН в духовното си развитие какво е ЛЮБОВ." - аха ..кога се срещна с тях и проведе статистика . Любовта е ежедневие , а не да се забиеш в някоя гора , макар че ти си за там .
131
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Самият факт , че си сама и пишеш по този начин говори сам по себе си що за любов си изпитала !
130
0
 
4
 
! Отговори
Неа преди 8 години
"Ви " - не се пише с главна буква , когато се обръщаш към двама .
129
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"да именно децата заченати от голяма любов ...трябва да я търсят ...а такива дето са заченати за 15 минути удоволствие ...като оная с КЛИШЕТАТА ......"Това подразбирам, че явно сте го измислили за мен. Хм.... какви имена дадохте на децата си, господине? Много ми е любопитно.