Как да създадем бронзов блясък на лицето?

Подходящ стил за лятото
21 юни 2021 20:17, Дарена Найденова
1
Как да създадем бронзов блясък на лицето?
Istock

Лятото е чудесен сезон за празнуването на различни събития на открито. Нищо чудно, че следващите месеци са запълнени със сватбени церемонии още от миналата година. Все повече хора искат да заменят приглушената вътрешна обстановка на ресторанта и да излязат на чист въздух, организирайки церемонията си в градината. Все пак, една година изолация ни беше достатъчна.

Но, ако и тази година няма да ходите на сватба, не се притеснявайте. Има редица други събития, за които да се облечете стилно, да сложите любимия си грим и да направите някоя прекрасна прическа. Сега е времето за дългите нощи на открито, разходките в парка и по плажа, както и купонясването на някой открит бар. За всичко това ще ни трябва безупречна визия, която да не се развали под тежестта на танците и високите температури.

През лятото един от най-популярните стилове е бронзовият блясък на лицето. Той чудесно си пасва със загара, придобит от плажа и понякога дори служи за прикриване на ужасното изгаряне на очила, което някакси е успяло да пробие слънцезащитния ни крем. Затова е добре да знаете как да си направите бронзов блясък, използвайки продукти, които няма да се разтекат на жегата, но пък и ще са лесни за премахване преди лягане.

Ето какво трябва да имате, за да се сдобиете с бронзов блясък:

1. Основа

Независимо дали това лято ще бъдете булка, шаферка или просто обикновено момиче на слънчева ваканция, всички перфектни блясъци започват с перфекната основа. Изберете продукт, който няма да натежи на кожата ви и е съвместим с подтона ви. Трябва да знаете добре какъв нюанс да използвате, за да не изглежда така сякаш сте залепили маска върху лицето си.

Добре е да се насочите към постигането на естествен вид, като заложите на цвят, който е близък и до цвета на кожата. Не забравяйте, че твърде светлите или твърде тъмните вариации не са подходящи за вечерта, затова се насочете към нещо средно.

2. Бронзат
 

Какъвто и да е вашият тон на кожата, ще ви е нужен бронзат, за да постигнете блясък това лято. Може да използвате този продукт върху основата или контура си. И в двата случая ще ви помогне да постигнете слънчев вид без да се притеснявате от UV увреждане.

Още идеи по темата четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари