Smugglers Swing Club с второ издание от тематичните партита

The Smugglers Collective отново ще задействат машината на времето
Обновена: 6 дек 2011 12:50 | 6 дек 2011 12:50,
0
 Smugglers Swing Club с второ издание от тематичните партита
Снимка: Антон Кръстев
След големия успех на пилотното парти от серията Smugglers Swing Club, диджеите от The Smugglers Collective отново включват телепорта за второто пътуване към ерата на swing, jazz, rock`n`roll и electro swing. 
 
На 16 декември от 21:00 часа столичния клуб Mixtape 5 ще отвори врати за всички пристрастени към винтидж културата и звука от 40-е, 50-е и 60-е години на миналия век. 
 
Танците, разбира се, отново са на почит - този път майсторски хореографии ще покажат танцьорите от новосформираната формация Swingin' NinJazz. Това е група от суинг ентусиасти, събрани заедно от любовта си към музиката и заразителната енергия на танци като charleston, lindy hop и boogie woogie. 
 
От другата страна на барикадите ще застанат брекденс експертите от Art From The Heart за приятелски дует между swing и electro swing. 
 
Освен задължителните музика и танци, за второто си издание Smugglers Swing Club отново ще предложи автентичен будоар - грим, прически и аксесоари за всички желаещи да се преобразят поне за една вечер. Гостите на партито ще имат за пръв път възможността да си направят винтидж фотосесия в цялостен оригинален ретро декор. 
 
От феномен Smugglers Swing Club се превръща в традиция. Второто издание започва в 22:00 часа, а входът за партито е 7 лева на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: The Smugglers Collective
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe