Soul Valentine`s Day от Рут Колева на 14 февруари

Певицата прави концерт в деня на влюбените
Обновена: 1 фев 2012 15:46 | 1 фев 2012 15:46,
3
 Soul Valentine`s Day от Рут Колева на 14 февруари
Снимка: Булфото
Рут Колева ще се качи на сцената на Sofia Live Club в деня на влюбените, за да поднесе своята музика на всички, които искат да направят празника още по-хубав.
 
В концерта си Soul Valentine`s Day певицата ще изпълни както своя Whithin Whispers, така и малко раздвижен фънк с помощта на фронтмена на SouthWick - TromBobby. С концерта си Рут ще подкрепи за пореден път една кауза на I Can Too, за която ще има специален щанд.
 
По време на концерта певицата и Боби ще представят още веднъж своя нов сингъл Нищо Друго, а на сцената ще се качат и музикантите от Ruth Koleva Live Band. DJ Marten от своя страна пък ще посрещне публиката с мелодичния си, но неподатлив на сладникави влияния стил.
 
Концертът Soul Valentine`s Day започва в 21:00 часа, а билети на предварителна продажба могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg на цена 10 лева. В деня на събитието цената им ще е 12 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: рут колева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А досега си мислеше, че ги знаеш всичките, нали? Емилия, Анелия, Десислава и прочее ...
2
1
 
0
 
! Отговори
!? преди 12 години
НА 14 ФЕВРУАРИ Е БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК "ТРИФОН ЗАРЕЗАН" , А НЕ ИЗМИСЛЕНИЯ И ИЗКУСТВЕНО НАТРАПЕН ОТ УСЪРДНИ г.ъ.з.о.БЛИЗЦИ "свети валентин"
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Коя е тази певица???????? Не съм я чувала никога!