Тодор Колев иде с... Шуменски влак

Посвещават втора концертна вечер на големия актьор
Обновена: 5 апр 2012 10:20 | 5 апр 2012 10:20,
1
Тодор Колев иде с... Шуменски влак
Тодор Колев на сцената по време на първата му посветена музикална вечер. Снимка: Строежа

На 26-ти април ще се проведе второ издание на концертната вечер, посветена на един от най-популярните бългаски актьори Тодор Колев.

След огромния интерес към първото шоу през ноември миналата година, преминало с много емоционални моменти, Тодор Колев е дал официалното си съгласие събитието да се повтори.

"Как ще го  стигнем?" II отново се организира от Строежа, но този път концертът ще бъде в друг клуб - "Mixtape 5".

Сценарият яма да бъде по-различен - класиките на Колев ще бъдат представени от различни изпълнители, самият актьор също ще се качи на сцената.

Ясен Зердев, Рут, Миленита, Димо от ПИФ, Сърмата Хари от Шкода, Иван Гатев от Saltriver и Лок Маруху ще бъдат част певците, които ще изпълнят емблематични песни като "Жалба за младост", "Как ще ги стигнем?", "Самотният човек", "Автобиография", "Фалшив герой", "Нашия сигнал", "Шуменски влак", "Сто кила ракия давам", "Камион ме блъсна", "Черно море" и др.

Джанго Зе ще имат пък специален сет.

Самият Тодор Колев е приел този път да остане на сцената за по-дълго време, така че се очаква от него да включи още няколко песни в репертоара си. По време на концерта в Строежа бе предвидено той да изпълни точно три. В този ред публиката имаше щастието да чуе в негово изпълнение Песен за любимия град, Фалшив герой и Нашият сигнал. Но след бурните аплодисменти в края Тодор Колев реши да добави и Виолета, брилянтно изпята и украсена с атрактивна актьорска игра и задължителните звуци на цигулка.

Билетите за концерта се продават в мрежата на Ticketstream.bg. Цената им на предварителна продажба е 15 лева, а в деня - 20.

По-долу можете да видите част от първата вечер посветена на Тодор Колев.




 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари