Буюклиева напусна "Музикална академия", Кичка я смаза

Журито подкрепи Прея на елиминациите
Обновена: 17 окт 2013 14:19 | 16 окт 2013 08:49, Александър Попов
35
Буюклиева напусна "Музикална академия", Кичка я смаза
Снимка: TV7

Емоционалната Петя Буюклиева стана поредният участник, който напусна "Музикална академия".

Снощните елиминации предложиха на зрителите по едно изпълнение на номинираните - Кичка Бодурова, Петя Буюклиева и Прея. Единствено Петя заложи на английска песен - It's raining mеn, подкрепена от Коцето-Калки. Изпълнителят застана и до Кичка Бодурова, която изпълни "Не искам да знаеш", а Прея, заедно с Георги, заложи на парчето "Трябва да знам".

Именно екзотичната изпълнителка спечели журито и то я спаси от изгонване. Тя получи подкрепа от публиката с плакат "Прея, обичаме те...Люлин също!". От съдийското решение доволен остана и Дичо, според когото, ако Прея напусне шоуто, академията ще остане пуста.

За Кичка и Петя остана да се борят за оставане в "Музикална академия", като журито се скъса да ги хвали. Дори вечно намиращият кусури Фънки възкликна, че е впечатлен от Буюклиева. "Днес отново си тази, която искам да чуя", възкликна той, а Здравко допълни, че едно нещо не е научила Петя през годините - да бъде фалшива.  Фънки обаче определи изпълнението на Кичка като кошмар, изпълнен с комунистически патос. Тя му отвърна обаче, че песните не се делят на социалистически и капиталистически, а на хубави и лоши.

На финалната права двете певици заложиха на песни от своя репертоар - "Това съм аз" и "Обич". Петя пък констатира със самочувствие, че музикалната академия е факт благодарение на нея и колежката й.

Вотът на зрителите обаче бе смазващ в полза на Бодурова - 84,2% срещу 15,8%.

Напускането на Петя Буюклиева предизвика много противоречиви коментари, като някой съжаляваха, че е напуснал най-добрият глас. Повечето фенове на шоуто обаче бяха на мнение, че по време на елиминациите не е ставало въпрос за това кой пее по-добре. Според тях разликата във вота се дължи на слабия характер и нестабилното психическо състояние и честите ревове на Петя Буюклиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
16
 
32
 
! Отговори
Момчето от Елада преди 10 години
Кичка Бодурова е най-ярката певица на България. Изпя невероятно песните си, поведението й в предаването е на изключително ниво. Всички са впечатлени от нея. Ние, нейните фенове, показахме колко сме много с тези 84.2 %. Наистина размазваща преднина! Кичке, обичаме те и те подкрепяме! Бъди винаги все така най-добрата!
12
11
 
27
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Петя е най-добрата певица от всички там, но си е куку.А негърката я бутат заради такива глупости като мултикултурно и мултиентическо общество, расова толерантност и т.н., които са на мода в Европа. Имала глас... Ами то всеки втори има някакъв специфичен глас. Истината е, че не може да пее. На моменти е даже дразнеща, но ще я държат до последно, за да демонстрират колко обичаме .
11
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не бива да се противопоставят един на друг талантливите хора, защото това е качеството - да си различен, неповторим.Елементарността е в организаторите, които са сложили за жури музикални лилипути, с изключение на перфектния Георги Христов.В оценката доминира отношението към външни белези.Самото предаване е плод на ***, немощен интелектуално и беден откъм идеи плагиатстващ човек, който непременно държи да ни се натрапва простотията на изтърканите простаци Иван и Андрей.
10
10
 
38
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Една жена отишла в съда с молба за смяна на името.- Казвам се Кичка, ама ми омръзна да ми викат П*чка.- Добре, а как искате да се казвате?- Кутка...
9
4
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Манипулацията е...пълна и тотално...режисирана.В нея участват...журито,водещите и сценаристите.То кое ли не се...опорочава,та един конкурс за музикални...певачки.Гледай народе и се...радвай,че мислят как да те...заглавичкат;да не мислиш за коравия и сух...хлебец.
8
3
 
21
 
! Отговори
DJ Bobo преди 10 години
Така е,Кичка си е Пичка!!!!!
7
16
 
40
 
! Отговори
ан преди 10 години
Каква музикална академия,егати и пародията добре че не гледам тези простотий.Едно дебело,мазно, грозно,тъпо,арогантно и завистливо джудже ще дава оценки и мнения за таланта на Кичка Бодурова и Петя.Този Фънки ли е мънки ли е колко песни е изпял, колко зали е напълнил че до там ли е стигнал с комплексите си да се заяжда с наистина доказали се певици от класа и най вече жени.
6
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пълен бойкот на тази телевизия. Дори няма да и споменавам името :)А тези, извадени от нафталина звезди...направо, нямам думи.Загледах го веднъж за по-малко от 5мин. - Отврат!
5
19
 
17
 
! Отговори
Tari Cat преди 10 години
Не се изненадвам от резултата: масата винаги е била и ще си остане проста. И не само когато трябва да оценява кой какво може от музикантите, като че ли са спортисти. Зад "слаб характер и нестабилно психическо състояние" обикновено се крие чувствителен и талантлив творец. Такъв може да бъде разбран правилно само от себеподобни!
4
2
 
19
 
! Отговори
tough преди 10 години
Кичка с рунтавата... прическа.
3
3
 
52
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Гледах пет минути веднъж и ми стига.Жалко за Иван и Андрей...В началото имаха обещаващи идеи но парите не прощават.
2
6
 
35
 
! Отговори
Sorry преди 10 години
До АнонименТака е #ignoreTV7 !!!!!!
1
11
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За пръв път чувам за такова състезание... и като гледам коя телевизия е записана на снимката, явно няма и да го гледам.