Сладурите от "Бон-Бон" подготвят мюзикъл

"Котешка банда" е история за доброто и злото, вдъхновена от истински котарак
9 фев 2018 15:07,
0
Сладурите от "Бон-Бон" подготвят мюзикъл
Снимка: Личен архив

В годината на възраждане на мюзикъла, децата от "Бон-Бон" подготвят спектакъл за малки и големи, чиято премиера предстои съвсем скоро - през март.

"Котешка банда"  е заглавието на свежата и съвременна история, вдъхновена от обичта на поетесата Гергана Сотирова към котарака й Бари.

Автор на музиката е композиторът Стефан Димитров. В биографията си той има над 60 телевизионни филми и спектакли. В ролите на славните котета от кварталната котешка банда ще влязат малките таланти от "Бон-Бон" с ръководител Рози Караславова.

Главните герои на мюзикъла успяват с вълшебството и помощта на доброто, с кураж и постоянство и със силата на приятелството да победят великия и лош магьосник на мрачното царство - Рат-Сурат.

Това и други красиви послания отправя "Котешка банда" към всички пораснали и непораснали деца в този объркан свят. Една от любимите строфи на малчуганите е: "На приятел лапа давам, и в беда го защитавам".
   
Репетициите на талантливите деца са ежедневни, а костюмите им и декорите - впечатляващи. Невероятна музика, танци, история за вечната битка между доброто и злото ни очакват на сцената на Арт Център CITY MARK скоро - през месец март.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари