Румънеца и Енчев станаха източна звезда

С новото си име Адриан и Георги (както са имената на Румънеца и Енчев) ще се представят за пръв път не къде да е, а престижната класация World Chart Expres по MTV-Европа
23 юни 2005 16:00,
Румънеца и Енчев станаха източна звезда

Eastar може да се преведе по няколко начина. Източна звезда, което подхожда на непрекъснато променящия се през годините дует. Може да се прочете и като Истър- старото име на река Дунав, която е изиграла важна географска роля за двамата приятели от двете страни на реката.

С новото си име Адриан и Георги (както са имената на Румънеца и Енчев) ще се представят за пръв път не къде да е, а престижната класация World Chart Expres по MTV-Европа.

В събота огромната аудитория на световния музикален канал ще чуе последната песен на дуета “GiLiAi”, която вече 6 месеца не слиза от челната десетка в най-престижната българска музикална класация “Българският Топ 100”, в която за две поредни седмици видеото стъпи на първото място.

Малко хора знаят, че индо-хоп хита е “GiLiAi” 7 поредни седмици се задържа под N1 и в слушателската класация на Балканите“MusicManiaTop20”.


Спонсорирано съдържание