17 хиляди души пяха със Слави и Ку-ку Бенд

Трифонов и компания зарадваха публиката с любими песни
26 апр 2015 10:03,
266



Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд зарадваха своите почитатели с грандиозен концерт в зала Арена Армеец, на който изпълниха любими на родната публика песни, съобщава Булфото. 

Спектакълът събра отново заедно много от членовете на Ку-ку бенд, участвали през годините,сред които: Деси Добрева, Нели Петкова, Калин Вельов, Николай Арабаджиев, Лили Йончева, Георги Красимиров-Герасим.

Билетите за концерта бяха разпродадени за часове, като впоследствие цените на единични пропуски на черно достигнаха до 400 лв. 

Вижте кадри от грандиозния концерт!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
vsi4ko deto pluete Vi molq samo edno-napravete koncert,saberete 17000 choveka publika,i pak pishete tuk komentari
33
20
 
9
 
! Отговори
Културис преди 9 години
Сега е ред на "Кукузелите" да напълнят "Арена Армеец" , стига са ревали за пари !
32
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименМишко, много по лесно е да избягаш за да си оправиш мижавия живот и да си въобразяваш, че представляваш кой знае каква личност, отколкото да направиш същото в комбинация с това да се опиташ да дадеш приноса си за това да закърпиш родината на предците ти. Концертът изобщо не ме интересува, но такива слабохарактерни мислители в коментари под статии вече достатъчно се навъдихте. Срам за родителите ти!
31
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 22Не че нещо Гоше, ама концерта е посветен на Шоуто на Слави и Ку-Ку бенд. Какво общо имат старите кадри Тончо и Камен с Шоуто на Слави????
30
16
 
21
 
! Отговори
az преди 9 години
Преполагам, че повечето в публиката са били бесни селяци чалгари, каквито са преобладаващата част феновете на селския бек Славчу.
29
13
 
16
 
! Отговори
за торонто преди 9 години
Торонто едва ли някой му завижда. Това е пълно нещастие. Тъпкан с пари но за какво? Събрал свита клакьори да му пляскат. А като няма друго хората отиват да се поразвлекат с нещо различно.
28
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименЗаради хора като теб писимисти който седят и плюят по другите
27
20
 
25
 
! Отговори
Berlin преди 9 години
17000 шабанчета куфеят на чалгата на един див селянин. Е, нема да се оправите. :)))
26
20
 
12
 
! Отговори
до 24 преди 9 години
Ха, че той песни ли имал!!! Може би опити за нещо наподобяващо песен????
25
22
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Трифонов е един шоумен, който прави продукт, който все още се продава в България! Има ли търсене има и предлагане! Простичко е! Това, че има толкова много заблудени българи и изпростели до такава степен, че да се радват на таква простотия, е съвсем друг въпрос! Българите никога не са били особенно интелигентна нация и никога не са имало нормално функционираща държава! И това го знае всеки можещ българин, защото всеки можещ българин напуска държавата!
24
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е една изтъркана плоча!нищо ново под небето !
23
29
 
14
 
! Отговори
ruseborn преди 9 години
17 000 ***, ИНТЕЛИГЕНТНИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НА ГЕРБ!!! Аа, ТОЗИ ПЪТ НЕ ТАКА РАННОБУДНИ. ГНУСНА ***!
22
11
 
16
 
! Отговори
кой? преди 9 години
Кой е този на снимката?
21
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жал ми е за хора като теб,които наричат някой ***, идващ от 200 хиляден град. Селящината и простотията е индивидуално явление и е свързано с възпитанието и културата на един човек, а не с това от къде идва. За мен България като цяло е предимно просташка държава, благодарение на много простаци като теб!
20
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този човек няма и една песен за която да ес сетя в момента.
19
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки ден берем плоовете на чалга-поколението създаденот гуруто Слави Трифонов.Това ни стига.Този човек в една правова диктаторска държава щеше да бъде линчуван за опростачването на нацията.Отдавна не обръщаме внимание на простаците и техните последователи!
18
15
 
43
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Слави е един самодоволен ***,обградил се с удобни на нему...клакьори.Естествено че на тоси...юбилеен концерт за бенда не е поканил Тончо Токмакчиев,Камен Воденичаров,стефан Рядков и още няколко от родоначалниците,които бяха в основата на изявите преди 20-сетина години.Чудя се търпят това ***,иначе доста талантливи хора с които е работил и с които сега работи;да си го...търпят.
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подир половина час цялата орда, победоносна, свирепа, демонически весела, излазяше из дола с Огняновата глава, набучена на прът. Докторовият череп, раздробен на късове от ножовете (най-първия удар - от куршум - сам докторът си беше нанесъл), не можеше да послужи за трофей. Също Радината глава беше оставена - по политическа причина вече: Тосун бей беше по-хитър от Тъмрашлията.Отзади носеха, натоварени на едни кола, убитите и ранените.С дивашки викове сганта дойде в града. Той беше по-пуст и по-мълчалив от едно парясано гробище. На мегданя побиха трофея.Само един човек се мяркаше там, като
16
11
 
2
 
! Отговори
ванчу преди 9 години
До 17000+1Да и такива от помията също, като теб самия хехех Дай да те видим какъв първокачествен човек си, баси *** в тука.....
15
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Радостната вест като мълния пролетя по всичките, дори и най-затънтените краища на България. Цялата столица беше на крак. Всичко честно и интелигентно бързаше да стане начело на неизчисилимата маса ликующ народ. Целият град е окичен със знамена. А вечерта! О, вечерта беше вълшебна. Градската градина представляваше една фантастическа феерия, обляна, буквално обляна със светлините на хиляди фенери, и всред този блясък шествуваше с музика начело цветът на столичната интелигенция със запалени факли. На лицата на всички се четеше безкрайна радост и жажда да коленичат в подножието на Трона и в бла