Военна дисциплина и стратегия – атаката на руснаците в Марсилия

Видео показва стройната организация при боя срещу англичаните
14 юни 2016 10:03,
406

 Снимка: кадър Youtube

Въоръжени с бутилки, столове и метални колове, те тичат в темпо, приличащо на настъпване на армия за битка. Така изглеждат руските хулигани, щурмували улиците на Марсилия при боя с английските фенове преди мача между дърпжавите им в събота.

Видео, снимано с GoPro камера и качено в YouTube показва как хулиганите всъщност са вилнели из града. От заснетото става ясно, че и атаката е планувана, а целта е да се ранят максимално много английски фенове, пише Daily Mail.

На кадрите се вижда как в равно темпо руснаците тичат по улиците, а приближавайки англичаните взимат случайни предмети, с които да ги нападнат. Следва бой с бутилки по главите на англичаните, а когато някой е повален на земята, ритат жестоко.

Най-потресаващото от кадрите е, че никъде по улиците, по които тичат руснаците, не се виждат полицаи.

След грозните гледки в по улиците и стадиона на Марсилия UEFA заплаши да изключи Русия и Англия от Европейското при следващо насилие от страна на феновете им.

Вижте и въпросното видео:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
0
 
2
 
! Отговори
Запознат преди 7 години
До до 276--212.Абе казвал ли ти е някой колко си неграмотен.Лъжеш.По време на руската инвазия в Афганистан учатсваха Българи . Руснаците дадоха над 15 000 жертви ,а българските са 73.
259
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Западните МЕДИИ се борят всички, но руските фенове да бъдат наказани за това, че те се бият по-добре за всичкиМного от читателите на западните МЕДИИ нарушена това, че за нарушения, уредени от почитатели от различни страни, е наказан само за националния отбор.
258
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 344След излизането на Великобритания от ЕС страната ще се развие по-тесни икономически отношения с Русия. За това "Известиям", каза член на камарата на общините на обединеното кралство Джефри Клифтън-Браун. Не е подчинен на ангажиментите на Брюксел, ние можем да установи сътрудничество с всички страни, Русия в този смисъл, за нас е важен икономически партньор. Сега ЕС ни диктува как трябва да се държат.
257
1
 
3
 
! Отговори
Germany преди 7 години
Много сте смешни медиите в България !!!!!!! хаха
256
0
 
4
 
! Отговори
Germany преди 7 години
До Анонимен за много много повече от 100ина човека става въпрос - за хиляди !!! Като англичаните са два пъти повече. И колкото и да не ти се иска за мелетата са виновни анличаните, както винаги. Те са варварите и хулиганите, а не руснаците ;) Има youtube и други сайтове, различни от нашите смешни "медии", поинтересувай се !!!!!
255
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е английските и изобщо великобританските варвари да не се допускат до европейските стадиони. Защо никой не коментира техните примитивни провокации и насилие, а медиите у нас говорят само за справедливата реакция на руските запалянковци, които през целия мач търпяха обиди от английската агитка. Вън на политиката от спорта!
254
3
 
2
 
! Отговори
мазепа преди 7 години
А защо руснаците бяха много тихи във Варшава на предишното европейско.
253
4
 
2
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
Руснаците освободиха Марсилия от фашизма. Вече никой не се съмнява във величието на Путин.
252
0
 
3
 
! Отговори
РККА преди 7 години
най после се сбъднаха мечтите на Адолф и компания.......съюзниците не само се скараха, но и се сбиха.......
251
3
 
21
 
! Отговори
Петко преди 7 години
Просто руснаците са мъжка нация не дрогирани лиглъовци в поли! Навремето и ни бяхме физически и психически силна нация!Англичаните си го търсеха и си го получиха -кой ги е карал да провикират руснаците като се знаят какви са женчовци! Има една хубава Българска поговорка -каквото повикало такова се обадило !
250
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотии футболни!!! Хулигани са си хулигани, от където и да са.
249
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 334 демографТи да не мислиш ,че тези фенове се мият сьс шампоани за асфалта, като си плащат отиване-врьщане ,хотели, престоя си тами т,н,,,тези хора живеят си живота
248
16
 
8
 
! Отговори
demograph преди 7 години
Добре подбрани, внимателно инструктирани, добре управлявани фенове - залени, вежливи командоси. Само прости хора могат да се възхищават на зверщините им...Да си стоят в землянките и да си смучат самогонката. Марсилия...Париж..Кан...за мужици?! Улиците там се мият с шампоан, а шампоана опианява вонящите солдати и те лудват.
247
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТАКА Е, АНГЛ,ФЕНОВЕ СА ОСВИРКВАЛИ ХИМНА НА РУСНАЦИТЕ,
246
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А смятай трениран руски войник каква тяга прави! Стоите далеч от Русия, разплути натовски манатарки!
245
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стегнати момчета в добра физическа кондиция. Не са третополови медузи! Браво!
244
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой няма право да освирква химна на нито една дьржава, инглишите са си мислили ,че са не уязвими, но руснака на тази тема неги засягайте, те все още могат и сега да поемат огьня вьрху себе си ,,, това са мьже, това не са мьжлета от дискотеките или някакви са там "клубове",,,
243
2
 
2
 
! Отговори
до 325 преди 7 години
До я да не си вътрешенето, на мен ми го цензурира веднага в заглавието на теб не !?
242
2
 
3
 
! Отговори
я да не си вътрешен преди 7 години
До Ибане на блядовеХм как тъй изведнъж звездичките спряха да работят. Това постче дето си го нацвъкал трябваше да е в звездички като майска вечер. Нещо не е наред с цензурата явно. Работи подозрително избирателно.Я кажи как тъй си псуваш и си простейш дори тука ?
241
4
 
11
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Просто руснаците обичат да се бият! Само който е видял как се бият махленски спорове, знае за какво става въпрос. Да загубят зъб, или два за тях е въпрос на чест. Само *** като ингилизте биха се наели да ги провокират!