Свършват еврофондовете – зачестяват показните убийства!?

Проф. Николай Радулов: Ще има пререзпределяне на зони на влияние
18 яну 2018 14:30,
84

Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР вече се стремят да поставят граница на очевидността на престъплението. Постепенно еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, а заради това убийствата за преразпределяне на зони на влияние ще зачестят. Това каза проф. д-р Николай Радулов в студиото на "България сутрин".

Още по темата

Бившият главен секретар на МВР коментира и покушението срещу бизнесмена Юлиян Мирчев - Видрата.

Припомняме, че Видрата бе прострелян пред блока, в който живее, във Велико Търново на 16 януари - малко след 23 часа. 48-годишният Мирчев бе настанен в болница без опасност за живота. Той е известен сред криминалния контингент на града.

Според Радулов версиите на МВР за покушението са няколко, а при разследването на такова престъпление полицаите трябва да стигнат дори до 20-30 и после да започнат да ги отсяват. Според него хората, които стоят зад убийиствата, са познати на МВР.

"Ако питате МВР - те знаят кой е убиецът, но просто го следят. Замисляли ли сте се колко от известните бандити са ктитори на църкви - особено около Благоевград. Престъпниците започват да се замислят - "ами ако има Господ", отбеляза още професорът.

По думите на журналиста Стефан Ташев - Видрата се е занимавал с лихварство и е ползван за купуване на гласове по време на избори.

"Ние медиите казваме, че той бил известен сред ъндърграунд средите. Тогава защо не е зад решетките? Винаги, когато някой бива прострелян, веднага излизат някакви минали негови криминални прояви", обяви гостът пред Bulgaria ON AIR.

Все пак журналистът е на мнение, че убийствата са показателни за целия преход на България.

"Много мутри от края на миналия век в момента са станали бизнесмени и все още не са забравили как се разчистват сметки. Затова и престъпленията сякаш рязко се увеличиха", уточни Ташев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, предстои да го видите, малкия и средния бизнес, които се опитват да работят честно и без злоупотреби предстои да фалира до 2025-та, защото няма как вече да издържа тази лойна правителствена партийна тежест. След това няма да има пари за никой...
16
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те мутрите сега се избиват,защото на едни са дадени обществени поръчки,а на други-не.После за какво да се избиват,като няма кой да им дава пари.Освен за преразпределяне на територии,което правят и сега.
15
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато има нашествие на плъхове- първо унищожават реколтата по полето, после нахлуват в стопанските постройки, когато и там опоскат запасите, бягат другаде, а останалите започват да се самоизяждат. Същото е и при скакалците.
14
4
 
29
 
! Отговори
11 преди 6 години
Така или иначе се избиват крадците. Все тая.
13
4
 
46
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Не е 400милиона членския ни внос на година към Комунистическия ЕС, ами 3 милиарда и ще се увеличи заради Брексита! След 2020 спирта фондовете и ББ ще ни е завещал 100 милиарда външен дълг, ще е дал всичко ценно на вечни концесии, ще е изсякъл горите и направо могат да ни закриват!
12
2
 
44
 
! Отговори
До 8 преди 6 години
За сведение на незнаещите,досега в касата на Бруксел за десет години сме внесли 26 милиарда,а са ни върнали 16 милиарда.И да ще продължаваме да внасяме заради самото си членство,а и да подпомагаме новите членки,за които сега толкова много лобираме.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те изкрадоха света брюксел не са слепи ни глухи прекараха сумати и народ докога ще крадат затова са ги изловили ми то парите са техни не са на тия две такива фирми като глътнат парички и прекарат клиенти отде мислите забогатаха пет години едни и същи ядат ли ядат за другите не съществуват последно или в затвора или брюксел *** като им пееха да има от всичко по малко не кои виси де що се зададе програма
10
2
 
23
 
! Отговори
Кирил преди 6 години
Свършват евро фондовете - зачестяват знаковите убийства - покачва се световната температура - намалява популацията на морски кончета - Роналдиньо къса с футбола...
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като спрат евро фондовете пак се върнат застраховките,контрабандата на гориво и цигарите ,алкохол ще се увеличи .Нищо ново под слънцето . Фондове за земите ще спрат но при голяма престъпност МВР ще иска средства за борба с нея и така пак ще се точат пари! Симбиозата е неизбежна !
8
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи свършват еврофондовете, а почти 400 млн евро на година членски внос ще продължаваме ли да плащаме на Брюксел?
7
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами това не е нищо. Това е самото начало. Тепърва ще видите как се избиват на ЦВ.ЦВ. хората. Такава кръв ще се лее че вие бедна фантазията. Лошото е че ще пострадат и много невинни я от рикуширал куршум я от неточно попадение. Затова не ви препоръчвам там където се съберат много безнесменчета да се мяркате. Колкото се може по далеч от тях щото ще станете жертва на някой който без да иска ще ви прати при свети Петър. Настава ада в мутроландия ама не се плашете. Ще е за кратко и бързо! Година Две!
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четете разследването на Григор Лилов за убийствата в Н.Искър. ПОТРЕСАВАЩО!!!
5
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Също много мутри станаха и политици,очаква се като ни спрат евро фондовете мутрите в политиката да станат 3-4 пъти повече или 50% от депутатите!
4
0
 
29
 
! Отговори
не ми пука преди 6 години
за богатите вдовици
3
1
 
34
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Страх тресе ги мутрагени,маскирани като бизнесмени,свършва хубавото време,в Ада дявол ще ги вземе.Вожда да им спре войната,че тук всички ще изпатим.Кой каквото и да говори,господ гледа ги отгоре !
2
0
 
56
 
! Отговори
предполагам преди 6 години
ами след 2020 , като спрат фондовете , съвсем ще се превърнем в бойно поле
1
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моята теза е обратна-свършват еврофондовете и вече няма за какво да се убиват.