За блудство с дете и тормоз: Тя, която всъщност е той – в затвора!

Алисия, но всъщност Благовест, плашил съседка с убийство
120
За блудство с дете и тормоз: Тя, която всъщност е той – в затвора!
Снимка: "24 часа"

Алисия, която всъщност е Благовест Молев, отива в затвора за 3 години и 8 месеца. Пловдивският районен съд изпрати травестита зад решетките заради блудство с момче и закана за убийство на съседка.

Благовест ще изтърпи наказанието при първоначален общ режим и ще бъде обществено порицан пред хората от блока, където той живее, съобщиха от прокуратурата, цитирани от "24 часа".

Престъпленията на травестита започнали през 2016 година. През юни мъжът затиснал във вход детето, което нямало навършени 14 години. Момчето се дърпало, но не успяло да се измъкне и извратенякът извършил блудствени действия с него.

На 18 септември същата година мъжът разбил вратата на апартамента на своя съседка.

"Ей, този път ще те убия, ще те размажа", крещял той. А също и: "Сега влизам, никой няма да може да те спаси".

Заплахите му довели жената до тотален психически срив, за който свидетелстват и съседи.

Още при първите заплахи била извикана полиция и Благовест престоял известно време в ареста. Преди да бъде отведен в районното той посрещнал униформените в булчинска рокля.

Няколко месеца по-късно той отново нападнал жената - повредил вратата на апартамента й, ритал по нея с крак и дори счупил бравата.

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред окръжния съд.
 


120
Още от
Напиши коментар Коментари
83
0
 
14
 
! Отговори
Много малка присъда! преди 1 месец
Ако този подвижен развъдник на венерически болести Благовест се беше опитал да се изгаври с детето на съдията или да му нахълта в дома като разбие вратата, едва ли присъдата щеше да е само 3 г. и 8 месеца!!!Безбожно ниска присъда е това за тарторката на групата за разврат, кражби,нападения и извращения!!!Нямат ли един доктор в района да застреля и Благовест, и съпруга му Зайо, и всички плъхове, хлебарки и миризливки около тях в гнусния им бардак!!!!
82
0
 
13
 
! Отговори
заАлексияБлаговест преди 1 месец
За блудството на този извратен луд с детето от вх.Б на едва ли някой се е изненадал, защото високата,гримирана кака с дълга коса-перука редовно водеше момченца след сладка приказка с тях в парка, на спирката на градския транспорт,в кафене, дискотека и т.н. За опита за убийство на съседката също едва ли някой се е изненадал, защото грозния тормоз над нея беше системен. Изненадвам се, че не тълкуват разбиването на вратата й като опит за убийство!Неуспешен опит да я утрепе заради бързите от МВР!
81
0
 
11
 
! Отговори
заАлексияБлаговест преди 1 месец
Секс труженичката,алкохоличка, наркоманка травеститка Алексия (Благовест) клюкарка и интригантка на квартала така и не се научи да приема игнора! Усещаше ли, че не искаш орален, *** или словесен контакт с нея, тръгваше да пука гумите на колата ти, да хвърля по теб, колата ти и жилището ти камъни и стъклени бутилки, да преследва децата ти и да търси отмъщение за игнора. Пък да откажеш да й дадеш пари или цигари, тръгваше с бандата *** да те бие, че и после лъжеше, че той бил нападнатия
80
0
 
12
 
! Отговори
бандата на Бл,вх.Б преди 1 месец
Бл и съпруга му сводник Тихомир Горанов(Зайо) бяха символ на подигравката не само със съседите и съседчетата си, а и с полицайчетата от Първо РПУ на МВР! При всяко напускане на патрула следваше кикотене и коментари колко били тъпи и как се вързали на лъжите им! Бл и бандитите не спираха да обиждат и заплашват грубо съседите си!За шумните си оргии с повръщане, пикаене и въргаляне не само в ап. си, а и във входа, все имаха оправдание, че празнували годишнина от гей сватба,ЧРД или др. измислица!
79
0
 
11
 
! Отговори
бандата на Бл,вх.Б преди 1 месец
Бл. и съпруга му сводник Тихомир Горанов(Зайо) му бяха обратни не само като сексуална ориентация, а с това, че всичко говореха на обратно като видеха полиция!Ти ги виждаш как двамата зверски бият поредния си клиент-гост, викаш полиция, госта успява да се измъкне, а те или се барикадираха в техния ап.8 на ет.4 и отказваха да отворят на полицията, или отваряха и се правеха или на нападнати, или че идея си нямали защо идва полицията. Нощем се вихреха с все сила садизма, кражбите,вандализма им и...
78
0
 
12
 
! Отговори
бандата на Бл,вх.Б преди 1 месец
Бл. и бандата му бяха обсебили входа като тяхно място за разврат, грабежи, плюене, другиране, въргаляне сред бутилки алкохол и изхвърлени от тях боклуци, пикаене и сране! Събираха се нощем да се гаврят сексуално с поредния хлапак или подпийнал възрастен мъж, който Бл е успял да залъже със сладки приказки! Взимаха парите,ключовете, телефоните на прилъганите!Част от жертвите на бандата идваха с пистолети, но никой не успя да убие нито Бл, нито съпруга му сводник Тихомир Горанов(Зайо).Измъкваха се!
77
0
 
12
 
! Отговори
бандата на Бл,вх.Б преди 1 месец
Имаше и друго дело,пак заведено от пострадали съседи преди време дали траверса е луд. Съда чрез експертизи и спецове обявиха, че е нормален.Много вода изтече от тогава в буквалния и преносния смисъл.На 14.09.2016 беше поредното му умишлено направено наводнение от неговия ап.8 на ет.4, водата стигна чак в избите! Благо и приятели не спираха с опитите за пожари, с катеренията чрез външни стълби или без по козирката от към входа или по лозовата асма към булеварда тест за бърза реакция на всички!
76
0
 
12
 
! Отговори
--- преди 1 месец
Няма ли жичкаджии в този блок да му(й) направят един хубав ел. стол? Общественото порицание нека се чете пред блока, като траверса Благо нека седне на ел.стол под 380 волта напрежение и стои там докато стане на въглен! Щом е създавал безкрайно много ядове на съседите и съседчетата си, редно е присъдата да е смърт от високо напрежение!
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен
Основател ще бъде ромът от кв. Дружба в София - Даниел Василев. Тъкмо ще си намери мястото в попрището, което най му приляга.Стига се е правил на пишман разносвач.
74
0
 
13
 
! Отговори
Н.Вапцаров126 преди 1 месец
Този сексуално извратен Благо действаше с добре организирана от него ударна група за кражби и палежи! Сменяше визиите си непорекъснато!Виждаш го с прибрана коса с шапка с козирка, с маратонки и т.н. като високо слабо момче, но след малко го виждаш преобразен като силно гримирано и наконтено секси момиче с рокля, със сутиен с цици, с перука. Имаше поне 20 перуки! Това объркваше свидетелите и жертвите на на нощните му нападения. Дясна ръка за всичките му престъпления беше Зайо-Тихомир Горанов
73
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мдам...по "комунистическо" тоя нямаше да има никакъв шанс просто...
72
0
 
22
 
! Отговори
от Кичука преди 1 месец
За проституиращия Благо и неговия дългогодишен слуга, съпруг, сводник Тихомир Горанов(Зайо): Често се биеха помежду си за парите от кражбите или от секс услугите! Биеха зверски клиентите си-момченца или подпийнали дъртаци, ограбваха ги, стигна се и до стрелби! Като дойдеше полиция правеха цели театрални постановки да се изкарат жертви!Че и от съседите лъжеха, че са бити! По цял ден се чудеха кой да заприказват, кой да оберат, кой да на***! Гнусни заядливи типове!
71
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя ако живееше в моя вход отдавна нямахше да е в състояние да ходи. перманентно състояние.
70
0
 
16
 
! Отговори
от Кичука преди 1 месец
Благо не спираше да се фръцка из квартала все едно е ВИП персона, да проси пари или цигари, да предлага секс и ***! Заговаряше всеки!Ако го подминеш с мълчание или откажеш да му дадеш пари, побесняваше и ставаше неконтролируемо агресивен!Хвърляше от ет.4 камъни, буркани,бутилки!Събираше се с др.*** нощем да вандалстват, да блъскат по вратите на хората, да се катерят като маймуни по фасадата на блока и да се опитват групово да "гостуват" на съседите си!Най-пострадали са съседите му от вх.Б
69
1
 
15
 
! Отговори
от Кичука преди 1 месец
Благо е един пропаднал, гнусен,извратен ***, който не се спря да заговаря момченца по спирки, паркове, интернет зали и т.н. с покана да му гостуват в бардака! Безкрайни шумни оргии с писъци, които не се знаеше от кеф ли са, или от поредния изнасилен гост. Гостите му си тръгват заразени с венерически болести и ограбени! Благо е безработен кърлеж, тартор на група за дръзки кражби в комбина с нагляри! Май има църковен брак с неговия дългогодишен съпруг, слуга и сводник Тихомир Горанов(Зайо).
68
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя или той все едно.
В затвора ще попадне на хора и ще
стане човек.
67
0
 
19
 
! Отговори
nina преди 1 месец
На тази кукувица в мъжки род една здрава тояга и да му е здрав гърбеца..Мъже няма ли в този блок да му направят една "мечка"?
66
0
 
17
 
! Отговори
123 преди 1 месец
Фен на Истанбулската конвенция.
65
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоя е от ГЕРБ,,личи му
64
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
те истамбулските конвенции пазят такива травестити от затвор и възмездие