След стрелбата заради куче: Простреляният - с опасност за живота!

Засегнати са вътрешни органи, пострадалият е в операционна
24 юли 2018 17:15, Анисия Иванова
121

Снимка: Булфото

С опасност за живота е 50-годишният мъж, който тази сутрин бе прострелян в корема в подлез в София.

Състоянието му е тежко, защото са засегнати няколко вътрешни органи, съобщиха от Военномедицинска академия за "24 часа". Пострадалият е в операционна зала и лекарите се борят за живота му.

Още по темата

Инцидентът стана тази сутрин около 10.00 часа в подлеза на бул. "Гоце Делчев" в София. По информация на Bulgaria ON AIR стрелецът е собственик на два обекта в подлеза.

Според една от версиите простреляният мъж също е собственик на търговски обект в подлеза, според свидетели обаче е бил клиент на един от магазините на стрелеца.

Скандалът възникнал между двамата, защото кучето на жертвата се изпикало пред магазина, скарали се и собственикът на обекта извадил пистолет и прострелял 50-годишния мъж.

Съпругата на простреляния е била с него, съобщи главният разследващ полицай на СДВР комисар Стойно Цветков. Той потвърди информацията, че поводът за скандала е кучето простреляния, което уринирало пред витрината на магазина на стрелеца.

"Имаме информация за палка, но до момента не е установена дали пострадалият я е извадил или само носил. По сведения на неговата съпруга той я носил в случай, че кучето бъде нападнато от други животни", каза Цветков.

Той посочи, че нападателят е криминално проявен за нанасяне на телесна повреда.

Стрелецът е задържан. На местопроизшествието са започнали действия по разследването под наблюдението на Софийската градска прокуратура.

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано човека оживее!Тук стана жунгла! За едно уриниране, сега да го лежи!Ако всеки стреля за щяло и нещало, докъде! И аз съм против кучетата, но не това е правилният път
34
11
 
26
 
! Отговори
л преди 5 години
До Анонимен"Селския терор трябва да спре"точно така !до кога тези кучкари ще ни тероризират !!!???до кога ще газя кучешки л. по тротоарите и по градинките !!!???
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
'Имаме информация за палка, но до момента не е установена дали пострадалият я е извадил или само носил.'Ясна е историята.
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявайте, но грам съжаление към тия двамата...единия ходи с палка, другия с пистолет по улиците, макар и законно притежаван.Ще задминем скоро САЩ усещам.
31
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Селския терор трябва да спре
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Родомутантия е така. Любовта е винаги в подлезите.
29
13
 
46
 
! Отговори
трън преди 5 години
Не оправдавам стрелеца, но тоя кучешки терор трябва да спре.Целият град е осеян с кучешко ако и ***, колко нахапани хора.... Омръзна ми от кучкарите и псетата им.
28
10
 
5
 
! Отговори
Станйо преди 5 години
Немало ли е наморник туй куче
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До "До 21", ти още ако си мислиш че от "интересуване" по форумите нещо може да се промени... :) Животът е хубав, наслаждавай му се, че в България не се знае точно поради каква, иначе лесно преодолима, глупост може да се гътнеш млад.
26
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой нормален човек носи палка на колана си, бе? Извинявайте, но това че биел кучето с нея е мега иддиотско оправдание. Значи ти си изкарваш кучето на разходка но си взимаш палка за да го налагаш, ако не те слуша???? WTF? Муахахаахха...Жена му на тоя хептен за мезе ни взе. Я да каже как мъжа й е изкарал палката за да бие оня другия, а не да приказва простотии.
25
2
 
21
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Единия криминален а другия си е носил кол за красота.Хехе.Сега стрелеца ще го отнесе защото жената на гръмнатия ще свидетелства че нейния хубостник и на мравката път прави.Мила родна картинка.
24
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
k, и да тръгна да ти обяснявам, че в САЩ оръжията не са решение, а проблем и то омагьосан кръг вече, заради безвъзвратното въоръжаване на народа, ти няма да ме разбереш. Живей си с твоите разбирания, на мен не ми пречиш.
23
7
 
14
 
! Отговори
До 21 преди 5 години
А трябва да те интересува, защото утре същият криминален може да реши, че ти нещо не му харесваш и да те гръмне. Ето затова.
22
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучкарите стават мега агресивни, когато им се направи забележка за пикните и фекалите на псетата им. Все едно си обидил първородния им син, който с жената са се опитали да заченат 10 години и накрая им е трябвало ин витро.
21
13
 
30
 
! Отговори
Изпикава се куче преди 5 години
пред магазин в подлез.Ако СОБСТВЕНИКЪТ иска да избегне СКАНДАЛ, ще каже:"Дайте стирка, ще измия всичко.НЕПРИЯТНО е.' дОРИ КАТО ИЗВИНЕНИЕ ТРЯБВА ДА КУПИ НЯКАКЪВ НЕНАТРАПЧИВ АРОМАТ И ДА ДАДЕ НА СОБСТВ. НА МАГАЗИНА ДА НАПРЪСКА.но къде деликатност ПРИ гордите СОБСТВ. НА КУЧЕТА, КОИТО С гордост ГЛЕДАТ ИЗПРАЖНЕНИЯТА И МИРИЗЛИВИТЕ ПИКНИ НА КУЧЕТАТА СИ.тРЯБВА ДА ИМА етичен ЗАКОН, глоби ЗА СОБСТВ. НА КУЧЕТА.нека ДА ИЗМИРАТ. и СОБСТВ., И КУЧЕТА. оСОБЕНО В СЛУЧАЯ.
20
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А логически погледнато: криминален прострелял кучкар... Това нас, нормалните хора какво ни интересува?
19
0
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
И линейките закъсняват. .....
18
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тук все има индивиди дето си мислят че ако населението има масово оръжия ще станем като САЩ. С този Балкански манталитет и по-вероятно да станем като Бразилия, където те е страх да спреш на червен светофар че да не те ограби някое тинейджърче с пистолет
17
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16Не си бил там, не знаеш какво е станало. Често 'нормалният потърпевш' се оказва виновен и не особено нормален.
16
0
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Храни куче - да те застрелят...