Мадуро задържа журналист за 2 часа, не му харесал въпрос

Хорхе Рамос му показал кадри на венецуелец, който яде боклуци
26 фев 2019 08:00,
156
Мадуро задържа журналист за 2 часа, не му харесал въпрос
Снимкa: Reuters, архив

Американският испаноезичен телевизионен канал "Univision" съобщи снощи, че негов журналистически екип начело с авторитетния водещ Хорхе Рамос е бил задържан вчера по време на интервю с венецуелския президент Николас Мадуро в президентския дворец "Мирафлорес" в Каракас, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

"На държавния глава не се понравиха въпросите на интервюиращия и той нареди записът да бъде спрян, да се конфискува техническото оборудване на екипа и да бъдат задържани шестимата журналисти в двореца "Мирафлорес" в Каракас", се казва в съобщението.

Още по темата

Рамос е един от най-влиятелните испаноезични журналисти в САЩ. Той каза снощи, че Мадуро е прекъснал интервюто след 17 минути, когато Рамос му показал на айпада си кадри, заснети ден по-рано, на които се вижда как млад венецуелец яде хранителни остатъци, изпаднали зад боклукчийски камион.

Веднага след съобщението на тв канала Държавният департамент призова Мадуро незабавно да освободи журналистите, като посочи, че "светът наблюдава ставащото". Екипът на Рамос бил освободен два часа по-късно, но оборудването не му било върнато.

Венецуелското правителство, цитирано от АП, отхвърли версията на Рамос и го обвини, че се опитва да инсценира международен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кадри с "гладуващите" венецуелци в КаракасAsi es un FESTIVAL FOOD TRUCK en VENEZUELA
78
11
 
17
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
#Долу лапите от Венецуела краварски изчадия !
77
3
 
15
 
! Отговори
РАБОТНИК преди 5 години
До Анонимен КАКТО И КАДРИ НА РОВЕЩИТЕ В КОНТЕИНЕРИТЕ БЪЛГАРИ
76
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ има мизеруващи и гладуващи, но това не е причина някой самозванец / дори не участвал на изборите / да се самопровъзгласи за президент и да търси подкрепа от външни сили, които да "додемократизират" краварника-------------???? САМОЗВАНЕЦА Е САМО ЕДИН: НИКОЛАС МАДУРО - КРЕПИ ГО ЕДНА ПОДКУПЕНА АРМИЯ ИИИИИ рашка...
75
5
 
17
 
! Отговори
кой е виновен? преди 5 години
За многознайковците да отбележа, че от ЕС редовно тупат Бойко по рамото за мизерията която създава, не го тупам аз.
74
5
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 5 години
То и в САЩ има мизеруващи и гладуващи, но това не е причина някой самозванец / дори не участвал на изборите / да се самопровъзгласи за президент и да търси подкрепа от външни сили, които да "додемократизират" краварника
73
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ е напът да наложи демократични, съюзнически, евроатлантически мита на Европа, ОТ КОЕТО ЩЕ ПОСТРОДА И БЪЛГАРИЯ.--------------ЕЙ СЯ ВЕДНАГа ЩИ ОБЯСНЯ:ЕВРОПА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ САЩ И НЯМА ДА ДОПУСНЕМ КОМУНИЗЪМ ТУКДОКАТО ЗАЩИТАВАШ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИНЦИПИ СИ МИ ВРАГ ДРУГАРЮВРАГ
72
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩЕ ИЗРИНЕМ ОТ БЪЛГАРИЯВСИЧКИ КОМУНИСТИДО ДУПКА
71
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ели:Миличка предполагам намираш за смешен факта че във Венецуелагладуват....Смей сеТе всички другари така се смяха , но ние ще се смеем последни
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кадри с "гладуващите" венецуелци в Каракас:Asi es un FESTIVAL FOOD TRUCK en VENEZUELA---------------КАДРИ с "нахранените" венецуелци в Каракасhttps://youtube/watch?v=pZ4WhMiBdZk
69
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2. Членският внос на България (400 мил. евро годишно) е много по-голям от еврофондовете, които тя усвоява (4 милиарда. евро годишно)!-------------НОРМАЛНО Е ЗА КОМУНИСТ ДА ТВЪРДИ ЧЕ 4 000 000 000 Е < 400 000 000 ВСЕ ПАК КОМУНИСТА НЕ МОЖЕ ДА СМЯТА , ТЪЙ КАТО КОМУНИЗМА ТВЪРДИ ЧЕ НА ХОРА С НИСЪК ИНТЕЛЕКТ СЕ ПОЛАГА ТОЛКОВАКОЛКОТО НА ХОРА С ПОВЕЧЕ ИНТЕЛЕКТНА КОМУНИСТА МУ ПОДАРЯВАХА ДИПЛОМА, А НИЕ ДРУГИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА УЧИМ
68
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хорхе Рамос му показал кадри на венецуелец, който яде боклyциКадри с "гладуващите" венецуелци в Каракас:Asi es un FESTIVAL FOOD TRUCK en VENEZUELA
67
8
 
17
 
! Отговори
Роби преди 5 години
Българина (и източноевропейците като цяло) не може да разбере как може някой да не се кланя на САЩ? КАК Е ВЪЗМОЖНО някой да поставя националните си интереси пред тези на САЩ!? От там и започва мучането. Българина мрази свободните, дразнят го, не ги разбира. Българина купува 8 щайги срещу 2 милиарда и потупване по рамото, докато пенсионери свързват двата края с 200лв. пенсия и ровят по кофите. По-големи *** са само поляците, които искат да платят 4 милиарда за миpиканска окупационна база.
66
7
 
19
 
! Отговори
Едно знам преди 5 години
Когато САЩ се сгромолясат света ще си отдъхне с такова облекчение както никога досега. Какви еврофили сте вие бе, платени драскачи. Европа се е превърнала във васал на краварската гнет. САЩ е напът да наложи демократични, съюзнически, евроатлантически мита на Европа, ОТ КОЕТО ЩЕ ПОСТРОДА И БЪЛГАРИЯ. САЩ и Англия играят в един отбор срещу ЕС, Русия и Китай. Факт! Болезнен факт за евроатлантическите чички-агитпропи и трoлове, които още вярват в "добричките и безкористни кравари".
65
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хорхе Рамос му показал кадри на венецуелец, който яде бyклyцуА Дзукабъг защо не направи на Хорхе Рамос един акаунт във фейса за да може Хорхе Рамос да пусне кадрите на венецуелец, който яде бyклyци да ги види целият свят?
64
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Румъния е същата мизерия както в България, както и във всички източно европейски страни които бяха приети в ЕС е мизерия и стандарта вече 30 години е пъти по низък отколкото на Запад.
63
9
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
РУМЪНИЯ Е ПРИМЕР КАКВО СТАВА С ЕДНА ДЪРЖАВА КОГАТО ВЛЕЗЕ В ЕС!!! ЗА 10 ГОДИНИ ЖИЗНЕНИЯ ИМ СТАНДАРТ СЕ Е УВЕЛИЧИЛ НАД 2 ПЪТИ!)ВЪВ БЪЛГАРИЯ НА ВЪПРОС ЗАЩО В РУМЪНИЯ Е ДОБРЕ ОТ КАКТО СА В ЕС А НИЕ СМЕ ЗЛЕ БЕШЕ ОТГОВОРЕНО ОТ БОЙКО БОРИСОВ , ЧЕ НЕ ТОЙ А СТАНИШЕВ Е ОКРАЛ ДЪРЖАВАТА !ПИСНАЛО МИ Е ОТ ТЕЗИ КОМУНИСТИ БОРИСОВЦИ, ВИДЕНОВЦИ, МАДУРОВЦИ, ПУТИНОВЦИ КИМ ЧЕН УНОВЦИ
62
4
 
19
 
! Отговори
ОПОРКИ преди 5 години
1. В ЕС всички са еврогeйове!2. Членският внос на България (400 мил. евро годишно) е много по-голям от еврофондовете, които тя усвоява (4 милиарда. евро годишно)!3. Единствено членството на България в Евразийския съюз ще осигури Германски пенсии!4. Венецуела е пример за социалистически рай!
61
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А американските телевизионни канали защо не пускат видео репортажи от мизерията, гладуващите и празните магазини във Венецуела?
60
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки един българин във всеки момент може да бъде арестувана и с белезници качен на самолета и изпрате в САЩ, дори и никога да не е стъпвал в САЩ. Достатъчно е само някой местен щатски прокурор да издаде заповед за арестуването му защото е нарушил някой абсурден местен закон и васалното правителство в София е длъжно да го опакова с белезници и да го екстрадира в САЩ.