Анексията на Крим - разделение между братски народи с 13 хил. жертви

Репресии срещу украинци или руснаци не е имало в Украйна преди 2014 г.
19 мар 2019 13:00, Екип на Bloomberg
229
Анексията на Крим - разделение между братски народи с 13 хил. жертви
Снимка: Ройтерс

Анексията на Крим е действие, което доведе до разделение и война между братски народи с 13 хил. жертви. Това каза Чавдар Стефанов, бивш кореспондент на БНР в Москва, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

"След анексията беше изграден мост, който свързва Русия и Кримския полуостров. Този мост донякъде затваря Азовско море, тъй като ограничава височината на корабите, които могат да плават в него".

Цялото ръководство на Русия с президента Владимир Путин лъжеше най-откровено световната общественост. Първо нахлуха чужди войски без опознавателни знаци, като след време Москва призна за тях, коментира той.

„Президентът Путин призна, че специални части са гонили тогавашния украински президент Янукович, за да го изкарат, тъй като е щял да бъде разстрелян. А Янукович им трябваше да подпише, че кани руски войски в Украйна, за което Киев го съди за предателство“.

Репресии или терор срещу украинци или руснаци не е имало в Украйна преди 2014 г., заяви Стефанов.

"След 2014 г. патриотичният възторг в Русия мина всякакви граници и рейтингът на Путин се покачи рязко".

В момента руснаците отхвърлят пенсионната реформа, а рейтингът на Путин се понижи, отбеляза журналистът.

"Нито един от големите руски мобилни оператори не иска да отиде в Крим заради санкциите, които са наложени. Санкциите удрят руския народ и населението в Крим доста тежко. Търговията е ограничена, а цените са се повишили".

Туристическият поток в Крим също намалява, посочи още той.

"Режимът на Владимир Путин забрани на военни и полицаи да отиват в страни членки на НАТО". 

Вижте повече на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз твърдя една очевидна истина - няма македонски народ и няма украински народ. Западът създава измислени държави и ги признава. Няма и Косовски народ. И ние и Русия сме в правото си да казваме истината, че Ленин и западът са ***, признавайки такива народи.
157
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес Посрайна е десет пъти по-зле от Русия, но за това тук в псевдодемократечна България не може да се пише. Също така не може да се пише, че в Одеса избиха превратаджиите стотици хора, а Надежда Савченка каза, че на Майдана са стреляни хората не от Янукович а от днешните превратаджии в Посрайна. Русия анексира Крим без нито една жертва, тоя слагач да не лъже. Писна ми от фейка, с който заливате българския народ туркослагачи.
156
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците и украинците НЕ МОГАТ ДА СЕ ГЛЕДАТ
155
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците и украинците са братски народи, които насила бяха вкарани в конфликт помежду си..............виновни са западните служби!!
154
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Верно бая сеир за Света направиха украинци и руснаци. На широката руска душа и се скръндзеше да плаща по 2милиарда годишно на Украйна за газопровода, сега ще плаща двойно. Ама руската мания за величие е болестно състояние.
153
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХахаБили живели в разбирателство народите на СССР. Примерно гладомора, руснаците умориха 10милиона украинеца, ама иначе в разбирателство живеели.Те и с чехите живееха в разбирателство след като вкараха танковете и ги мапкаха по площадите през 1968
152
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаем, знаем.На Путин му пречат космоса, космите и най-вече 95 годишния Сорос. Иначе всичко друго си му е наред. Сорос, американците и евреите са виновни, че МРЗ в Русия е 9500рубли и има 8.5/100000убийства.
151
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майданът внесе разделение между два братски народа.........руския и украинския!С помощта на западните слубжи и Сорос беше предизвикано това!И беше инсталирана една фашистка хунта на власт и един олигарх-алкохолик-шоколадов бос..........Потрошенко!!!
150
9
 
5
 
! Отговори
Разбирач преди 5 години
Кви братски народи !?Монголската орда беше окупирала истинската Россия /Украйна. Ама свърши вече
149
6
 
23
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Където се намеси САЩ - потичат реки от кръв.П.П.Колко години народите в СССР живяха в разбирателство и без ламтеж за богатството на другия? Но ламтежа за грабене и присвояване / черти включени в ДНК-то на американците / на САЩ, доведе ликвидиране на мира по света.САЩ били добре! Да, разбира се. След като плячкосват и грабят по цял свят!
148
4
 
22
 
! Отговори
Петров преди 5 години
След пердаха който американците изядоха в Сирия и Венецуела, следва и пердах в Украйна, макар че там са най-важните военни интереси на Империята на злото САЩ и ще се опъват малко повече.
147
2
 
15
 
! Отговори
ан преди 5 години
храни куче да те лаевсички чрез русия сте се домогнали донякъде-минджев,василев стефанов и т нплюят от все сърце за поредните сребърницинеблагодарността се заплаща рано или къснозабравихте ли 5 те милиарда на сащ за да се настанят на границата с русия и кримкакво е обяснението на бившия кореспондент
146
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям стратег е Путинчо временно спечели Крим и загуби за винаги Украйна.
145
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болшинството от жителите на Крим желаят да се върнат към Украйна.
144
2
 
1
 
! Отговори
Iozeff преди 5 години
До АнонименТи нормален ли си вееееее,или анонимен............алкохолик!?
143
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най - истинската статия от 2014 г насам .Има само един пропуск ,това е 4е руснаците стреляха по Донецк и Луганск докат настроят хората против Киев.Онези "фашистите , бендеревци" те стрелят ,те са лошите хора и т.н.
142
1
 
4
 
! Отговори
Iozeff преди 5 години
До *** открадна Неее,не е загубил Украйна!Просто не му трябва!
141
2
 
8
 
! Отговори
Iozeff преди 5 години
До АнонименРуски е,руски!
140
14
 
5
 
! Отговори
Путю открадна Крим преди 5 години
И загуби цяла Украйна Пълен лузер си е
139
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОЙ?Кой раздели братски народи с 13 хил. жертви???Името му напишете!!!