Славия и Локо Пловдив врътнаха зрелищно равенство

Мачът в София завърши 2:2
29 апр 2019 20:30, Красимир Ангелов
2
Славия и Локо Пловдив врътнаха зрелищно равенство
Снимка: Булфото

Голова драма беляза мача от 31-ия кръг на Първа лига между Славия и Локомотив Пловдив. Двата отбора направиха зрелищно 2:2 в столицата, което беше белязано с куп обрати, гол в последните минути и колоритна изява на президента на гостите Христо Крушарски.

Ремито пък отложи развръзката в група Б на втората осмица. "Смърфовете" водят с 38 точки, две повече от "белите". В последния кръг пловдивчани приемат Септември, а Славия гостува на Дунав. Победителят ще играе за разпределение на местата от 7-о до 10-о с Ботев Враца. Вторият ще срещне Етър.

Славия поведе още в 5-ата минута. Тогава Цветелин Чунчуков беше точен с удар от границата на наказателното поле, за да се разпише за осми път през сезона. В 35-ата минута Димитър Илиев изравни резултатът. Нападателят на гостите беше изведен фронтално срещу Георги Петков и технично го прехвърли за 1:1.

В началото на второто полувреме Чунчуков пропусна да вкара втори гол за "белите", а в 54-ата минута Локомотив стигна до пълен обрат. Ожболт надбяга защитата отляво и подаде назад към границата на наказателното поле и Елитон стреля по земя в десния ъгъл на Петков, който не реагира - 1:2.

Гредата спаси домакините от трети гол в 74-ата минута. Ударът на Ожболт се отби в десния страничен стълб. Осем след това Ожболт отново уцели гредата.

Така се стигна до 92-ата минута, когато Чунчуков се възползва от грешка в защитата на съперника и изравни с хубав удар.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Да бъда откровен преди 5 години
И преди и сега ЦСКА е *** !