Жертвите на коронавируса вече са над 800

Само за вчера бяха потвърдени 2656 нови случая на заразата
61
Жертвите на коронавируса вече са над 800
Снимка: БГНЕС

Броят на жертвите на новия коронавирус в Китай достигна 811, предадоха световните агенции.

Само за вчера бяха потвърдени 2656 нови случая на заразата и 89 загинали. 81 от тях са жители на провинция Хубей, където е епицентърът на заразата.

Още по темата
Така вече официално броят на жертвите на новия коронавирус надхвърли броя на жертвите на Тежкия остър респираторен синдром (ТОРС) през 2002-2003 г.

В събота бе съобщено, че първият японец, който се заразил от коронавирус на територията на страната, е изписан от болницата.

В момента в Япония са установени 89 случая на заразени с коронавирус, включително 64 пътници на круизен кораб, който е под двуседмична карантина в пристанището Йокохама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
13
 
6
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Според обявените данни, разликата в смъртността между сезонния грип и коронавируса е около 0,5%,в рамките на статистическата грешка. Китайците се престарават и преекспонират ситуацията, а медиите само това и чакат. Паниката е повсеместна и абсолютно необоснована. След година ще се смеем над това и ще се питаме как сме се вързали на тази медийна клопка. *** манталитет.
11
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
12Влиза един болен в дискотека вечер и свичко свършва. Това е вирус. Ппдобре се моли да не го виждаш в нашата ***. Тука с един сняг не можем да се оправим.
10
12
 
6
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Айде без истерии, моля! Тоя вирус мори само китайци. Освен това там живеят нагъсто и затова имат толкова много болни, а смъртността е съизмерима с баналния сезонен грип. У нас не биха се разболяли толкова много хора - имаме друг начин на живот, по-едри сме и не се гъчкаме като сардели в градския транспорт и моловете като тия. Споко!Мао уби милиони, че да се кахърим за 800 китайци. По-смъртоносен вирус от комунизма няма.
9
3
 
19
 
! Отговори
2461 преди 4 години
Тия хора там оцеляват благодарение на желязна организация, всеотдайни лекари и друг персонал, хиляди томографи, роботи и др. Техника. Оцеляването на болните се осигурява от системи за командно дишане и вливане на системи. А сега си представете България... Затлачват се болниците (и двете) и 15те места... какво ще се случи с болните и колко ще е смъртността по нашите ширини.А да, и носят скафандри да им е по удобно да работят...
8
7
 
9
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Защо коронавирусът е ционистка конспирация!Първо заради търговската война между САЩ и Ктай!Второ в наглостта на китайците да завладеят телекомуникациите с HUAWEI 5G !!Трето китайците са най-големите поддръжници на севернокорейското джудже!Четвърто китайците купувата на 100% иранския нефт и подпомагат иранската държава!Пето китайците се самозабравиха и вече стават инвеститори номер едно в ЕС и Африка!Шесто китайците не са сключили договор за ограничение на ядрените си запаси!Джорджо!ЦРУ!!
7
2
 
10
 
! Отговори
2461 преди 4 години
Преминаха в режим пълно затъмнение от както отписаха 250млд. за един ден. Говорят само общи приказки и ни 'къпят с ладка вода'. Вируса е много по заразен от сезонния грип. Гледах една графика на NY Times където за примерно заразни 5 човека след 8 цикъла на заразяване със сезонния грип са заразили 45 човека, с короната бройката е 345. Обявената смъртност от 2-3% ако е изобщо такава е 10 пъти по висока от тази при сезонния грип.Ако не беше сериозно нямаше да слагат десетки милиони хора под карант
6
3
 
6
 
! Отговори
С лъжичка по малко преди 4 години
Има над 100 милиарда заложени че ще има рецесия до Март. Това не е теория на конспирация това е реален факт и може да се провери.
5
6
 
31
 
! Отговори
Бг пародия преди 4 години
Подценява се ситуацията. Вируса е изключително заразен и смъртоносен. Данните са много стари, защото ако се обявят реалните ще сринат пазарите не само в Китай но и в целия свят. Помислете хора защо Русия затвори границите отдавна спря полетите до и от Китай. А ние посрещаме китайци за домашно наблюдение. Пълно безхаберие и тотална идиотщина!!!
4
13
 
3
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Ционистите пуснаха вируса!!!Селяните прости са в паника!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!
3
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вируса, ще доведе до колапс, на световната икономика.
2
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Каквото хвьрчи не се яде"Няма такава дьржава като китайската да ядьт каквото им падне! Едно че е грехота а другото е че Господ вижда всичко!
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бързо, паникааааааа ...