"Таймс": Кремъл пратил 400 наемници в Киев да убият Зеленски

Те трябвало да подготвят почвата Москва да поеме контрола
28 фев 2022 09:05, Елка Василева
299
"Таймс": Кремъл пратил 400 наемници в Киев да убият Зеленски
Снимка: архив, БГНЕС

„Таймс“ съобщава, че над 400 руски наемници действат в Киев по задание от Кремъл.

Още по темата
На тях им е поставена задачата да убият президента на Украйна Володимир Зеленски, членовете на украинското правителство и да подготвят почвата за вземането на града под контрола на Москва.

„Групата „Вагнер“ – частна военна компания, управлявана от един от най-близките съюзници на руския президент Путин, е изпратила преди пет седмици наемници от Африка с мисията да обезглавят правителството на Зеленски в замяна за солиден финансов бонус“, се казва в материала.

Информацията за мисията на „вагнеровците“ е станала известна на украинското правителство в събота сутринта и няколко часа по-късно Киев обяви 36-часов комендантски час, за да бъде прочистен градът от руските диверсанти. Кметът Кличко предупреди мирните жители, че те ще бъдат считани за диверсанти, агенти на Кремъл и рискуват да бъдат ликвидирани, ако се появят на улицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** ще са големи диверданти в Киев. Трудно ще се различават. :-)
235
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 270 Ами отвори Гугъл и прочети поне нещо за групата "Вагнер".Таман ще разбереш какви са,какъв е цветът на кожата им и защо са в Африка.Неподготвен се изказваш.
234
1
 
1
 
! Отговори
400... преди 2 години
.... ми се струва несериозно ниска стойност...Можем да имаме доверие само от 400 000 нагоре!
233
0
 
2
 
! Отговори
55555 преди 2 години
До До : Solar powerАбе ти за...дник неща... На всякаде един и съш коментар слагаш. Айде помисли малко с тъпата си руска кратунка, или си вече мъртво пиян с водка. Къде си видял във Варна толкова украйци бе. Ама от руски келемета. Явно Само толкова знаеш български и затова само copy => paste . ТОВА РУСКАТА ПРОПАБАНДА СИ Е .......И оная *** е време да си ходи в раша с тия изказвания
232
0
 
3
 
! Отговори
факт преди 2 години
колко ли този трябва да е сгазил лука за да го трепят!?
231
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като чета какво се пише тук..Не мога да повярвам.Как е възможно да има толкова ПРОСТИ НЕРАЗБИРАЩИ НЕЗНАЕЩИ НЕГРАМОТНИ хора българи, които дори не само че не могат да пишат правилно ами нямат изказ.Държавата е в това положение защото вие сте такива смотани скапани бедни и духовно и на знания. По голям срам и позор от тоя няма.Поне не се обаждайте не пишете щото неразбирате от история политика от култура и от нищо нечели книги хорица.
230
19
 
14
 
! Отговори
До : Solar power преди 2 години
Ами хайде без ядрено оръжие , застани срещу такова да си извоюваш свободата ?! И като гледам цяла Варна е пълна с млади украинци , избрали да бягат а не да се бият за свободата си и принципите на управлението им и Зеленски !!! Не подкрепям Путин или войната , но Украинците са кофти хора , едвам ги изгонихме от Черноморието ни през 90-те , тука не ни трябват !!! Които си е имал работа с тях , знае че от тях нищо не става !!!
229
8
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
глупости с големи букви
228
10
 
12
 
! Отговори
Натовеца преди 2 години
Укрите се самоизбиват!
227
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Африканските наемници с какъв цвят са - ако са бели в Африка не ловят дикиш, ако са черни в Киев не ловят дикиш...хамелеони ли са?
226
3
 
22
 
! Отговори
Уж Свободни Медиики преди 2 години
Винаги се отразява само една страна на монетата и никога с факти и доказателства... Изгражда се мнение в общетвото също както едно време са правили Американците през Първата и Втората Световни войни в собственото си население описано в книгата Media Control: The Spectacular Achievements of Propaganda. Има и един докуметален български филм: "Донбаска пролет". Гледайте и преценете сами за себе си дали да вярвате на двуличните манипулации на запада и ЦРУ. Събудете се хора!
225
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз виждам само един проблем, западняците си мислят , че путин е като тях, приказки, лулуми и лакърдии и приказват врели - некипели. Путин си мисли, че са като него и каквото казват го вършат и най много да има натиснат бутон за съжаление на всички нормални, които не разбраха как се озовахме в тази ситуация с един "защитен съюз" като НАТО. Аз не искам заради НАТО и Киро да ме пратят за гъби, за гъба в случая!
224
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Solar Power бягай да я защитаваш свободата, клавиатурен мишок
223
5
 
26
 
! Отговори
полковник Колев преди 2 години
Поредната партенка. Истината е че на страната на "украинската армия" се бият фанатици ислямисти наемници и авантюристи - терористи от Чечения, Азербайджан, турци и какви ли не и откъде ли не....
222
3
 
9
 
! Отговори
Марта преди 2 години
До направо недоумявам. Войната в Украина е сцената,на която се борят белоглавия орел и мечката.Отстрани стои дракон и чака своя момент да се намеси.В глобалната политика никога не е имало място за съдбата на хората,а само за власт и печалба.
221
1
 
16
 
! Отговори
А преди 2 години
Голямо надлъгване пада.
220
6
 
18
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Вл. Путин,няма да прави такива разходи за един ***.Украинците,местните хора,ще свършат тази "работа"!
219
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Solar Power Ела да я защитиш, ела! Ела в Донбас, що се кри 8 години? Я какъв "корав интернет мъж" си се извъдил!
218
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, продажни "журналистчета", я да видим какво е положението в Киев, Одеса, Харков... Те ви едно съвсем "демократично" линкче, да видите и вие - тубата /watch?v=iZebYm-nenY Да покажете разрушения, убити, ранени, плачещи, изядени... Нещо такива връзки от Донбас няма...Защо ли?
217
2
 
10
 
! Отговори
haha преди 2 години
Таймс съобщава, че над 400 руски наемници действат в Киев --- По последни сведения руските наемници са над 400 000... сите са у Киев и търсят наполеончик...