Песков: Русия е готова за нови преговори с Украйна тази вечер

Не се знае къде ще се проведе следващия кръг преговори
149
Песков: Русия е готова за нови преговори с Украйна тази вечер
Снимка: БГНЕС

Кремъл заяви в сряда, че руска делегация е готова да продължи мирните преговори с Украйна, след като инвазията на Москва в прозападната страна навлезе в седмия си ден.

"Нашата делегация ще бъде готова да продължи преговорите", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, като добави, че делегацията на Москва очаква преговорите да бъдат подновени в сряда вечерта.

Той заяви, че помощникът на президента Путин Владимир Медински остава главният преговарящ на Русия с Украйна, но не уточни къде ще се проведе следващият кръг от преговорите.

Първият кръг от преговори между руски и украински делегации се проведе на украинско-беларуската граница, но не доведе до резултати.

Миналия четвъртък Путин нареди на войските да нахлуят в прозападна Украйна, за да "демилитаризират" и "денацифицират" страната.

Оттогава се съобщава за стотици убити украински цивилни граждани, включително деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още по темата: украйнаРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
8
 
6
 
! Отговори
BGN преди 2 години
Аре стига вече а, загрижените, има паметник на убити в донбас деца, нещо тогава не бяхте толкова чувствителни, що така ??? И Не не съм за Путин, ама лицемерието ви мн ме дразни !!!!П.с. сирийските деца мигранти по- малко деца ли са от украичетата, че първите нещо не ги щяхте ...
104
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ше си платите за всички зверства Руски фашисти
103
9
 
13
 
! Отговори
Кремлевский Чикатило преди 2 години
Нацитата са в Москва не в Украйна.
102
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия води война срещу 60% от световния брутен продукт. Такава война никой не може да спечели. Дните им са преброени, ще трябва да избират или Путин или мизерия и глад.
101
7
 
7
 
! Отговори
Хага преди 2 години
Дмитрий Песков: търсен за престъпления срещу човечеството военопрестъпник.
100
5
 
5
 
! Отговори
Джо лисицата Байдън преди 2 години
Той реши да се бие за родината и хоп става герой, сплотява народа. Руснаците затъват срещу отлично подготвената от американски инструктори за градски бой украинска армия. Путин влезна като амсалак в капана.
99
5
 
1
 
! Отговори
Джо лисицата Байдън преди 2 години
Джо от месеци говори за руска инвазия и че при такава Киев пада за 48ч. публична тайна е обаче, че нарочно са обсъждали евентуална евакуация на Зеленски, ест.тази инф. съвсем умишлено стига до руските служби.Путин решава да се хвърли, защото след бягството на Зеленски си мисли, че Украйна му е в кърпа вързана.Само че всичко е игра.Първо, украинската армия е готова за дълга градска война, въоръжена с подходящо за целта оръжие. След това Байдън излиза и казва ние искахме да го изкараме той реши
98
10
 
6
 
! Отговори
Дядо Иван преди 2 години
Путин е лъжец. Не може да се преговаря с някой който казва едно, а върши друго.
97
1
 
1
 
! Отговори
Бай Драган преди 2 години
Кики, жестоко! Ако те чете Путин от кеф ще порасне поне с 10 см. ;)
96
4
 
2
 
! Отговори
Тошо преди 2 години
Преговори......създаваш проблем и после ....преговори, ако това е новия иновативен подход....значи не сме мръднали нито мм, даже сме отишли назад.Господине, нямаш ли усещането че всяка бомба е все едно паднали 100 ама у вас !?Жалко, мноого жалко...за украйнския народа то е ясно, но за руския още не е ясно, но ще се изясни напред във времето!
95
5
 
9
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Купи рубли - спаси джудженце .
94
5
 
3
 
! Отговори
до Калчо преди 2 години
Прочети коментара на Мичмана, там е казано всико за мизерията Ултра Мега мизерията, която предстои в България !
93
0
 
0
 
! Отговори
Кал4о преди 2 години
До 106 ми беше коментараИзвинявам се на 104
92
4
 
5
 
! Отговори
Мичмана преди 2 години
Петролът от днес 120$ барел,газ на борсата 2200$.!!!Джо и Урсула започнаха да замерват с пачки Кремъл до пълно унищожаване!На Зеленски паметник ще му вдигнат в Русия!
91
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руската страна трябва да подходи изключително сериозно към следващия кръг от преговори,вкл. изпращайки сериозна делегация на съответното ниво на представителност, а не както досега. Украинците имат много опитен и мотивиран дипломатически екип и трябва да бъдат третирани с най-голямо уважение. Разбира се, доста късно е вече, тези преговори трябваше да се състоят още на втория ден от офанзивата, която за целта трябваше да бъде прекратена незабавно. Но от опит за мир глава не боли.
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пропагандната машина на Сорос и неговите саратници тотално владее голяма част от света. Пълна с лъжи и монтажи. Руските олигарси не инвестират в медии, а това се отразява неблагоприятно на държавата им. В момента изобщо не гледам български новини и сутрешни и съботно-неделни блокове, защото категорично показват каква колония сме.
89
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти не гледай пенсиите на руснаците, защото там газта почти без пари както и бензина и дизела!! Оттам всички стоки са евтини, включително храната!! Гледай си българската мега мизерия, в провинцията е циг ани и тотална мизерия и разруха !!
88
8
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Русия ще бъде все по-готова за преговори.Специалната операция зацикли.Украйна дава сериозен отпор на нашественика.Руските загуби са огромни.Рублата се срива ежеминутно.Каква я мислехме,каква стана.
87
5
 
7
 
! Отговори
Какво следва преди 2 години
Русия (и го е казвала не веднъж) е против разширяването на НАТО по посока на нейните граници. И още: искат да се спазва принципа на неделимост на сигурността Не може сигурността на една държава да се гради върху несигурността на друга. На срещата с Макрон Путин го попита: Ако Украйна влезе в НАТО и тръгне да отвоюва Крим готови ли са французите да воюват с нас? Сега вече НАТО няма да влезе в Украйна.
86
4
 
2
 
! Отговори
Какво следва за нас преди 2 години
Русия взема мерки да изтегли руските туристи от България - вероятно с полети от Истанбул. А за летният сезон коментарът беше: "България се надява на половин милион руски туристи през лятото, но сега тези планове могат и да не се сбъднат". И наистина, ако трябва да кацнат в Истанбул или Солун а след това на дойдат с кола или автобус до Слънчев бряг например, не е ли по-просто да си останат там.