Белите британчета - малцинство в училищата до 40 години

Нетната миграция за 2022 г. вероятно ще нарасне между 650 000 и един милион
136
Белите британчета - малцинство в училищата до 40 години
Снимка: БГНЕС

Белите британски деца може да са малцинство в училищата до 40 години, съобщава британският в. "Гардиън", цитирайки изследване на Оксфорд, предаде БТА.

Според д-р Пол Морланд, демограф и преподавател в Оксфорд, предишните изследвания показват, че 50 до 60 процента от общото британско население ще се самоопределят като бели британци до 2060 г. Това би означавало, че населението в големите градове би паднало под прага, където белите британци биха били малцинство.

Ученият от Оксфорд твърди, че хората, които се идентифицират като бели британци  в големите градове, ще бъдат "намаляващо малцинство", като белите британски деца определено ще бъдат малцинство в училищата след 40 години.

Прогнозите на експерти по имиграцията също показват, че нетната миграция за 2022 г. вероятно ще нарасне между 650 000 и един милион, което ще засили натиска върху правителството заради предизборното му обещание да я намали.

Очаква се  миграцията да бъде поне два пъти по-висока от тази преди Брекзит, което означава от 200 000 до 300 000 годишно и поне 150 000 над предишния рекорд  за  2022 г.

Киър Стармър, лидерът на лейбъристите, заяви в петък, че това показва колко правителството е загубило контрол. "Нуждаем се от управленчески подход, а ние го нямаме, каза той. Или както почти всичко останало при това правителство -  няма план, няма контрол. Изглежда, че системата е разбита."

"Даунинг стрийт 10" заяви, че Риши Сунак никога не е посочвал  цифра за очакваното ниво на нетна миграция. Ангажиментът на министър-председателя е да намали миграцията като цяло и това е, което се опитваме да направим чрез справяне с нелегалната миграция и точковата система, каза неговият говорител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: Великобританиядеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
39
 
! Отговори
Хейт преди 1 година
Нима? Като ви идваха бели, образовани, добре облечени източноевропейци ги мразехте, нали? Пречели ви, крадяли ви работните места. Искахте си африканците и арабите. Ето, сега си ги получихте.
73
1
 
19
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
До Анонимен 67Да, г л у п аци са да живеят там. Умните отдавна се усетиха. И алтернативата не е Китай и Русия. Известно ли ти е колко българи живеят и работят в Чехия, например? Лесен език, лесна за усвояване култура, сходни виждания по въпроса за алтернативно оцветените. Само един проблем - трябва НАИСТИНА да умееш нещо да вършиш, като берач на броколи не става.
72
2
 
26
 
! Отговори
какво станно има? преди 1 година
Империята окраде бъдещето на колонииите - сега колониите идват да си го върнат!
71
3
 
10
 
! Отговори
Мижибритания преди 1 година
утече! А се праи на ербап пред Русия! Или змията хапе като умира.
70
2
 
13
 
! Отговори
До 67 преди 1 година
Българите във Великобритания са гастербайтери.Отишли са да печелят пари и да се върнат в България. А не да живеят постоянно там.
69
0
 
24
 
! Отговори
Пфф преди 1 година
То и в България белите българчета в някои български училища в провинцията са малцинство.
68
4
 
5
 
! Отговори
Риши Бунак преди 1 година
Най-забавното (но и много показателно!) беше, че един познат от алтернативно оцветените редовно ме предупреждаваше да внимавам и да не се доближавам много-много до разни други алтернативно оцветени😊. Т. е. човекът се самоидентифицираше като принадлежащ към бялата английска общност -- което показва, че проблемът е по-скоро културно-цивилизационен, а не расов. Тези, които са се интегрирали и са се вписали органично в английското общество, са англичани (британци) -- без оглед на произхода.
67
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 13. Пише се скраП, бели грамотнико!
66
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предпочитам българска ромка пред някаква пакистанка, индийка или африканка, бил съм с такава и съм доволен......хахахаха :)))
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха. Та те са малцинство е в момента
64
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коментаторите по-долу пишат, че катастрофата във Великобритания е неизбежна. Дайте да анализираме това твърдение. Ако катастрофата е неизбежна, значи огромното количество българи в Англия са гл у па ци да живеят там където идва неизбежната катастрофа. А ако българите в Англия не са гл у па ци, значи никой не вярва на приказките за неизбежната катастрофа. Е кажете, гл у па ци ли са българите във Великобритания? Да или не? В русия и Китай ли да отидат?
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Руши Бунак - Ми нурмално ла! Те са селяни ла!
62
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както и белите българчета у нас.
61
1
 
17
 
! Отговори
Риши Бунак преди 1 година
До Снежанка: съжалаявам, алтернативно оцветена Снежанке, но липсата на чувство за хумор, изглежда, не се влияе от цвета на кожата... И със сигурност е един от важните фактори за световните трагедии. Живях малко в Англия (тъкмо в Англия, а не в друга част от UK) и мога да кажа, че нещата са много различни в големите градове и в другите, в т. нар. ,,провинция". Истинската Англия е там -- в малките градове и по селата.
60
0
 
21
 
! Отговори
Бай Чеп преди 1 година
Абе то и при нас ще е така, само че тези които ще са мнозинство и сега не "горят" от желание да ходят на училище.
59
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бирмингам - а сподели с нас, защо отиде да живееш в Бирмингам, а не в Омск? Там чернокожи няма и газта е евтина.
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те да са интегрирани,възпитани и работливи не е проблем. Ама ако са мързеливци живеещи на помощи и болни мозъци дето ще викат алаах акбар и ще взривяват бомби тогава да му мислят англичаните
57
1
 
10
 
! Отговори
Хмх преди 1 година
До Анонимен 53 Работна ръка трябва, но тия дето идват, не работят с ръце. Работят главно с ониясиработи. Тъй че катастрофата е неизбежна.
56
0
 
11
 
! Отговори
Ами преди 1 година
Който както си го направи !
55
0
 
16
 
! Отговори
Гуджобгайс преди 1 година
Найс.Скоро чакаме и черна кралица вече имаме черен кмет на Лондон и черен министър председател.