Белите британчета - малцинство в училищата до 40 години

Нетната миграция за 2022 г. вероятно ще нарасне между 650 000 и един милион
136
Белите британчета - малцинство в училищата до 40 години
Снимка: БГНЕС

Белите британски деца може да са малцинство в училищата до 40 години, съобщава британският в. "Гардиън", цитирайки изследване на Оксфорд, предаде БТА.

Според д-р Пол Морланд, демограф и преподавател в Оксфорд, предишните изследвания показват, че 50 до 60 процента от общото британско население ще се самоопределят като бели британци до 2060 г. Това би означавало, че населението в големите градове би паднало под прага, където белите британци биха били малцинство.

Ученият от Оксфорд твърди, че хората, които се идентифицират като бели британци  в големите градове, ще бъдат "намаляващо малцинство", като белите британски деца определено ще бъдат малцинство в училищата след 40 години.

Прогнозите на експерти по имиграцията също показват, че нетната миграция за 2022 г. вероятно ще нарасне между 650 000 и един милион, което ще засили натиска върху правителството заради предизборното му обещание да я намали.

Очаква се  миграцията да бъде поне два пъти по-висока от тази преди Брекзит, което означава от 200 000 до 300 000 годишно и поне 150 000 над предишния рекорд  за  2022 г.

Киър Стармър, лидерът на лейбъристите, заяви в петък, че това показва колко правителството е загубило контрол. "Нуждаем се от управленчески подход, а ние го нямаме, каза той. Или както почти всичко останало при това правителство -  няма план, няма контрол. Изглежда, че системата е разбита."

"Даунинг стрийт 10" заяви, че Риши Сунак никога не е посочвал  цифра за очакваното ниво на нетна миграция. Ангажиментът на министър-председателя е да намали миграцията като цяло и това е, което се опитваме да направим чрез справяне с нелегалната миграция и точковата система, каза неговият говорител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: Великобританиядеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно как всички тука са се загрижили за британците. Това си е тяхна работа дали ще са бели, черни, зелени или пембени. Щото пък вие сте всички бели, руси арийци с по пет деца минимум. Расизмът бълва отвсякъде.
93
0
 
21
 
! Отговори
Общ работник преди 1 година
Майко мила, тия същите сочеха с пръст поляци, румънци и българи!! Крадяли им били работните места, подбивали цената на труда....хаххахаааа.а.... Е, изгонихте ги. Оставихте си "вноса" от колониите да ви развиват "високи технологии". Гледам, доста са напред в технологията по възпроизводството. Халал да са им. А като гледам, след като поработих преди време там, моята прогноза ще се сбъдне - там ще стане шариат преди да стане тук.
92
2
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Има само един изход - спешно спиране на всякакви детски, помощи за безработни и темподобни. Всичко друго са единствено лакърдии.
91
4
 
10
 
! Отговори
До 91 преди 1 година
Има и друга гледна точка, британската империя се е занимавала активно с покупко продажба на роби(черни) векове наред, използвали са ги без да им плащат, колелото се върти, сега черните ги използват
90
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Риши Сунак и Садик Кхан са хората, които се грижат за интереса на белия британец. Трябваше да му се обясни на британеца, че Пакистан, Индия, Мароко са все места извън ЕС и брекзит с нищо не помага.
89
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На кой му пука. И спрете с расиските статии.
88
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Белите англичани 15 века строят сгради, а накрая цветнокожите отидоха на готово. Срамота за лидерите не само на Англия, а и на цяла Европа, че допуснаха африканци, индийци, китайци и латиноси да се разхождат по улиците и да обитават къщите строени от техните родители както и да източват социални фондове пълнени от техните прадеди. Голям комплекс им изградиха на европейците с тоя фалшив колониализъм. Ще кажеш, че камъка в Англия, асфалта в Германия и дървените къщи в Швеция са внос от Пакистан.
87
0
 
12
 
! Отговори
Сър Пичуг преди 1 година
Даааа! Скоро може да имат черен крал ! Този Чарлз вече е отворил некролога си и го чете.
86
1
 
9
 
! Отговори
Расисти, сър преди 1 година
Тия са най-големите расисти откакто свят светува!
85
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако нямаха източноевропейци щяха да имат още по-малко бели британчета.
84
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Хаха. Ама как така Чехия? Чехия е в ЕС и в НАТО. А икономиката им е пълна с немски и австрийски компании произвеждащи стоки за износ за Германия и Австрия. Истинският русофил няма как да търпи такова нещо. На него му трябва държава която да не е в ЕС, да не е в НАТО и търговията и икономиката и да не е основно със Западния свят. Така че за русофилите Чехия не може да е алтернатива на Великобритания.
83
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сиреч Британия ще остане без британчета, те са бели.
82
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те и сега са 50 нюанса на кафявото в основните големи градове. Само на север са останали бозави. Внесли са си критично ниво мюмюн в мюмюнарника, сега се чудят защо станало джун гла деш.
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Руши Бунак - А това, *** дегестанците в момента са НАЙ-ДОБРИТЕ в борбата и смесените боеве? Чак Путин на живо си приказва с шампионите? При това мюсюлмани?
80
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-добрия секс съм правил с ромка, не *** разбира се, но то си зависи и от ромката......хахахахаха :))) Ако не си правил секс с ромка, значи не знаеш какво е горещо, но явно съм улучил правилния момент, щото после е отрязах, по разбираеми причини :)))
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"че един потомък на много наситено алтернативно оцветен африкански принц става най-великия руски поет за всички времена?" - Ще кажа ЕВАЛА!
78
1
 
1
 
! Отговори
ДО 68 преди 1 година
С Ром бил ли си ?
77
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Кумчо Въшо - Нерде Лондон, нерде Брелин?
76
12
 
3
 
! Отговори
Риши Бунак преди 1 година
Интересно е да се видят коментарите на пишещите тук, чиито предпочитания явно са към едни по-източни части на Европа (и като цяло към Евразия) и симпатизират на една друга империя: като как намирате безспорния факт, че един потомък на много наситено алтернативно оцветен африкански принц става най-великия руски поет за всички времена? Имам предвид А. С. Пушкин, разбира се. А, и още нещо: от хора, живели в Москва зная, че там има повече кавказци и азиатци, отколкото в някои републики...
75
1
 
34
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 1 година
Сметките и прогнозите не са верни! Преди две седм. видях в Берлин детска градинка с около 30 деца и нито едно,повтарям нито едно бяло дете. Два дена по късно видях в околностите на града ученичета от началните класове с само едно бяло дете! Африка бълва по 60.000.000 милиона африканци на година и всичко тича към Европа...да ги храниме а те да вършат зулуми....