Белите британчета - малцинство в училищата до 40 години

Нетната миграция за 2022 г. вероятно ще нарасне между 650 000 и един милион
136
Белите британчета - малцинство в училищата до 40 години
Снимка: БГНЕС

Белите британски деца може да са малцинство в училищата до 40 години, съобщава британският в. "Гардиън", цитирайки изследване на Оксфорд, предаде БТА.

Според д-р Пол Морланд, демограф и преподавател в Оксфорд, предишните изследвания показват, че 50 до 60 процента от общото британско население ще се самоопределят като бели британци до 2060 г. Това би означавало, че населението в големите градове би паднало под прага, където белите британци биха били малцинство.

Ученият от Оксфорд твърди, че хората, които се идентифицират като бели британци  в големите градове, ще бъдат "намаляващо малцинство", като белите британски деца определено ще бъдат малцинство в училищата след 40 години.

Прогнозите на експерти по имиграцията също показват, че нетната миграция за 2022 г. вероятно ще нарасне между 650 000 и един милион, което ще засили натиска върху правителството заради предизборното му обещание да я намали.

Очаква се  миграцията да бъде поне два пъти по-висока от тази преди Брекзит, което означава от 200 000 до 300 000 годишно и поне 150 000 над предишния рекорд  за  2022 г.

Киър Стармър, лидерът на лейбъристите, заяви в петък, че това показва колко правителството е загубило контрол. "Нуждаем се от управленчески подход, а ние го нямаме, каза той. Или както почти всичко останало при това правителство -  няма план, няма контрол. Изглежда, че системата е разбита."

"Даунинг стрийт 10" заяви, че Риши Сунак никога не е посочвал  цифра за очакваното ниво на нетна миграция. Ангажиментът на министър-председателя е да намали миграцията като цяло и това е, което се опитваме да направим чрез справяне с нелегалната миграция и точковата система, каза неговият говорител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още по темата: Великобританиядеца
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разликата между чернокожите и русофилите е, че това дали си свестен или не не зависи от цвета на кожата. А свестен русофил не съществува. Русофилството е неадекватно предателство на родината в полза на Москва характеризирано от хронично лицемерство, отсъствие на критическо мислене и комбинирано с фашистки елементи като хомофобия, расизъм и антисемитизъм.
53
7
 
8
 
! Отговори
ПАРАДОКС преди 1 година
Англия е Държава с Територия колкото България . Време е тази *империя* да отиде в Историята като другите Империи .
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заглавието е пореден трепач.
51
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 40 години това ще е ситуацията в голяма част от западна Европа. Поради застаряващото европейско население и намаляването на раждаемостта сред европейците, развитите страни имат нужда от работна ръка, за да не се срине системата. А тази работна ръка идва предимно от Африка и близкия изток
50
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 14 години живея в Бирмингам. Тук отдавна белите деца са малцинство в училищата. За пример синът ми, който е 4ти клас, има още двама бели съученици. Почви всички останали са черни или кафяви, с изключение на 2-3 азиатчета
49
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 24 - Холандия скоро може и да не е в ЕС. За мен са слесващия кандидат за (именастрана)-екзит.
48
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уууууууу! Хахахахха! Хак ви имоериализъм, надути, помпозни, самовлюбени мегаломаниаци такива!
47
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Миграциите са част от историята на човечеството.Не можем да променим нищо." - 40 века Европа е била бяла, а викаш "миграцията е нормална"? Белите сами сме виновни, че вместо да бачкаме както 70те и 80те пуснахме бедняци в Европа. От мързел и претенции белите се самоизтрихме. Белия мениджър се разхожда гордо с 0 деца и вика "тва е живота" докато подчинения му от Бразилия, Индия, Нигерия, Индонезия бачка усмихнато и има 4 деца. Утре обаче ония като са мнозинство белия няма да е дори и мениджър.
46
0
 
30
 
! Отговори
Дачо преди 1 година
Че тук след 40 години няма да е по различно :)..даже сега нещата са зле в малките населени места
45
1
 
1
 
! Отговори
До долния преди 1 година
Що какеи се виждат другу?
44
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Май забравяте, че пияния Чърчил ни бомби Софето, ей така на пияна глава :)))
43
4
 
9
 
! Отговори
Риши Бунак преди 1 година
Другари, нека да бъдем политкоректни! Няма ,,бели" и ,,черни" хора; има такива, които са алтернативно оцветени и други, които са колорално неутрални. Та така, британците от втория вид (колорално неутралните) ще станат малцинство, но пък другите (алтернативно оцветените) ще компенсират тяхната липса. Само трябва да се пооправят някои названия, например ,,черен шоколад" или ,,черно кафе"; все пак в тази най-демократична страна няма като при нас сладкиш ,,Негърче", нали?
42
2
 
29
 
! Отговори
... преди 1 година
Попринцип в Лондон към днешна дата рядко можеш да видиш бяла с бял. Отвратително е и е факт.
41
8
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Като чета нещо лошо за англосаксите и мед ми капе на сърцето, амин! Винаги са били против нас, така им се пада!
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ера Различно е ве мен, щото ние сме немали колонии, плюс това в последните години нашите роми осъзнаха, че ние се държим по добре отколкото западняците с тях :)))
39
0
 
27
 
! Отговори
ера преди 1 година
тук вече сме така и нещата не вървят на добре. Няма квалифицирана работна ръка да движи икономиката, а с хамали и чистачи икономика не се прави. За сметка на това си имаме управляващи, които си отглеждат материала.
38
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има райони в Лондон, дето ще кажеш си в Пакистан а не в Англия, но да се опавят наглетата, техна си тегоба :)))
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В щатите от 2012 белите са малцинство при новородените.
36
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От белчовците файда нема
35
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Индиеца премиер ще ви упраи нагли наглета, ще видите кон боб яде ли......хахахаха :)))