ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша

Твърди се, че в него са участвали мигранти
8 мар 2024 15:03, Нели Христова
124
ВМРО искат повече информация от СДВР за боя на бул. Витоша
Снимка: Facebook

От ВМРО се обърнаха към СДВР с искане да бъде дадена информация за евентуално нападение над няколко младежи, извършено снощи около 19 часа в центъра на София.

"Днес медии и граждани съобщават за нападение на араби над няколко български момчета и момиче. На 7 март 2024 г. след 19 ч. на бул. "Витоша" в София (пешеходната част) няколко млади мъже, видимо от арабски произход, нападат български граждани.

Споразумението с Австрия, което Денков и Габриел подписаха вече дава своите резултати. Ние предупреждавахме, че с този срамен договор България ще се превърне в гето, в което "партньорите" от ЕС ще ни връщат мигранти и то онези от тях, които не подлежат на интеграция – т.е. онези, които са им в тежест и не им трябват. Предвидихме, че именно подобни хора ще бъдат причина за напрежение в обществото и повишаване на криминогенната обстановка", пишат в обръщението си от партията.

От ВМРО задават и въпрос към столичната полиция дали са регистрирали инцидента и има ли задържан за него.

По-късно от столичната полиция обявиха пред БНР, че не са получавали сигнал за побой, нанесен от мигранти над българи в центъра на София. До момента няма и образувано разследване по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Де са полицаите? Пред Халите вече е страшно, денем и нощем. Трябва ли да има ексцесии с обикновенни граждани за да се намесят дебелаците.
109
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека ви, българчета смешни. Малко ви е
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами да се събират мъжете от кварталите и вместо да си бият жените, да ги почват тъмните на места без камери! Да се превъзпитат хората ,ще е най- доброто за тях!
107
0
 
16
 
! Отговори
Дам... преди 1 месец
Заради един въздушно-капков Шенген ей ви го резултата! И това е само началото, ордите от араби тепърва ще се развихрят у нас. Браво на парапет Киро, на Денко и на щъркела Габриел, от тоя ваш Шенген, скоро ще ни загорчи, та чак ще се не трае. Ама на кой му пука за българите, важна е истерията Шенген и разбира се Украйна!
106
1
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Нека сега да ви бият вашта ***.ца.Ние като ви казвахме,че трябва да има граница,армия силна държава и мъже,които да пазят българската земя,ни наричахте фашисти,радикали и изостанали.Сега ще си получите заслуженото,евролиберасти.
105
0
 
13
 
! Отговори
Mvr spinka преди 1 месец
Тази вечер са се били в бежанския лагер в Овча купел. Между тях си . Инфо излези и по нова . Късно е вече. Важното е, че сме в шенгвн въздушно - престъпническо емигрантски. Сметката дойде.
104
0
 
17
 
! Отговори
Libre comme air преди 1 месец
Цяла България видя побоя...само. мвр. Не го видели...Нали щеше да има полицейски патрули...къде са...Ако ги няма на Витошка...значи няма и мвр
103
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малко кютек няма да им дойде зле на нашите, да разберат отрано, че с меки китки, райски газ и социални мрежи няма да оцелят. Тая земя са я пазили векове мъже, а не елтън джон и азис. Почвайте да спортувате, че допе да ви е яко.
102
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахаха горките арабета, явно не знаят къде са попаднали и не знаят, че на българин падне ли му пердето гори и мокрото покрай останалото, нема нпота нема не бех аз. Ние и без това сме пред гражданска...Наистина ги съжалявам, много са объркани.
101
2
 
8
 
! Отговори
Оня преди 1 месец
Ще има много кръв
100
0
 
3
 
! Отговори
До ??? 98 преди 1 месец
Напиши в търсачката 'бой в София Витоша'.
99
2
 
26
 
! Отговори
Пътър преди 1 месец
Стига празни приказки, а давайте информация кои са араблите и къде се намират.За тези не трябва да има милост, за да си научат урока подобията им. Тези изчадия разбират само от методите на Израел.
98
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе пич на вас що все някой трябва да ви върши работата. Да не са ти длъжни с нещо тия от агитките? Като имаш проблем взимаш Бата, взимаш 9-ка с два пълнителя кухарки ако нещо се обърка и си свършваш работата сам твоите авери. А не все да пасувате и някой друг да се бъхта.
97
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз пък си мисля, че е време за ново хоби. Ще се съберем компанията, а ние сме къмто двадесетина човека и където мернем мигрант ще го интегрираме.
96
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скоро и в други градове.
95
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
аз имам информация, че Копейкин плаща на роми да правят тия сценки, за да отвличат вниманието от изплатената му ипотека със субсидията. Точно както тия с белезниците, които ни върнаха от Германия си се оказа наши родни рецидивисти, а не мигранти. Стойте и гледайте как ще напускат още от партията му, всеки ден лъсва по нещо.
94
20
 
4
 
! Отговори
??? преди 1 месец
Как разбраха, че са мигранти?
93
0
 
2
 
! Отговори
Тупалуп Патакютов преди 1 месец
До Анонимен 96 Зависи какъв смисъл влагаш вдумата "профилактика" в конкретния случай.
92
0
 
11
 
! Отговори
Ноухау преди 1 месец
Отстрел на място. След като няма сигнал за подобна случка, значи не се е случвала. Но ако някой подаде такъв сигнал, после в някоя късна доба да му се случи случка. Такъв подход ще реши проблема, ако такъв възникне.
91
1
 
23
 
! Отговори
pasito преди 1 месец
Защо спят онези псевдо бабити от агитките ??? Явно никой не плаща... Иначе могат и правителството да свалят.