Прокурор от парти с Нотариуса: Ако знаех кой е, нямаше да съм там

Той разговарял само с Велимир Атанасов
Обновена: 20 мар 2024 16:02 | 20 мар 2024 16:02, Нели Христова
24
Прокурор от парти с Нотариуса: Ако знаех кой е, нямаше да съм там
Снимка: БГНЕС

Докато бил на банкета на Софийската районна прокуратура Мартин Божанов-Нотариуса общувал само с адвокат Велимир Атанасов. Това разказа прокурор Георги Обидимски от СРП пред Прокурорския съвет. Кадровият орган продължи и днес изслушването на прокурори, на което ги пита дали са видели Нотариуса на коледното парти на СРП през 2021 г. в Банско

Оказа се, че Нотариуса бил забелязан от прокурор Обидимски, който е в СРП от 2014 г. Направило му впечатление, че на банкета присъства човек, когото не познава. Той не видял Нотариуса да разговаря с някой от колегите му, не се и запознавал с него.

Всъщност, когато го видял, прокурорът не знаел кой е човекът,  после обаче изгледал  разследването на Антикорупционния фонд, и разбрал. Притеснил се много.

"Не съм го видял да танцува или да комуникира с някой от колегите. Същото не се отнася до адвокат Велимир Атанасов", обясни прокурорът в отговор на въпрос какво е правил Божанов на партито. Атанасов говорел със Зартова. Те стояли на масата срещу нея.  Двамата разговаряли помежду си.

"Ако знаех кои са хората, нямаше да присъствам на този банкет", каза прокурорът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да бе не знаел, на такива срещи винаги се мотаят подобни индивиди, не е бил единствен. Имам наблюдения от подобна среща на софийски административен съд, бъка от подобни типове дето имат "влияние" на магистратите. Като правило се знаят какви са и с кой са от всички, не са толкова много хора че да не знаят.
2
0
 
16
 
! Отговори
Брейй преди 1 месец
Тея прокурорите много честни били, за 1 торба бомбони, уиски и луканка :)
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ако баба беше мъжка