метът на ƒупница иска проверка в гимнази€та на изчезналата »вана

“рети ден издирват 17-годишното момиче, засега без резултат
ќбновена: 25 фев 2024 18:34 | 25 фев 2024 18:13, јниси€ »ванова
33
 метът на ƒупница иска проверка в гимнази€та на изчезналата »вана
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

Ќ€ма резултат от издирването на изчезналата в четвъртък по об€д 17-годишна »вана от ƒупница, съобщи този следобед кметът на града ѕърван ƒангов.

“ой бе категоричен че "утре ще разпореди вътрешна проверка на гимнази€та, където е учило момичето, ще иска об€снени€ от директорката и психоложката на учебното заведение".

ѕричина са коментирите по мрежата и твърдени€та за недобро отношение към момичето и малтретиране от страна на съучениците ѝ. ўе се провер€ват действи€та на директора на учебното заведение, на класни€ ръководител и на училищни€ психолог.

—поред него цели€т ресурс на държавата се полза постфактум, посочвайки случаите със —ашко в ѕерник и този в ƒупница с »вана.

—поред кмета - ако има нарушени€ и те са довели, съзнателно или несъзнателно, до случващото се, то тр€бва да има наказани€. — доклада от вътрешната проверка ƒангов ще информира ћинистерството на образованието и –”ќ- юстендил

 метът об€ви, че за да не се стига до подобни инциденти, ще събере още в предсто€щите дни всички директори на училищата в ƒупница. ѕо негово мнение ние родителите, не само на момичето, а като ц€ло, са виновни за ситуации като с »вана.

ƒо момента издирването на момичето, което продължава трети ден, не дава резултат. ¬ търсенето се включват полицаи, жандармери€ и доброволци, провер€вани са множество места, както и районът, обрасъл с гора, храсти и трънаци между ƒупница и јћ „—трума“ но засега без резултат.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


33
ќще по темата: ƒупницапроверка»вана
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
11
1
 
22
 
! ќтговори
ћечо ѕух преди 2 месеца
¬ъв та€ ƒупница от край време стават н€какви аномалии,но никой никога нищо не знае.“ам положението е толкова гнило,че мирише на ,,шит" от 25км като приближаваш с колата.√ол€ма мафи€ има там.»маше и други изчезнали хора за които вече никой не говори.»маше и телепортирани мъртъвци също за които никой не говори.»ма също много пребити по нощите,за които не се говори.ћафи€та там по страшна и от Ќеаполитанската.ј  метот се прави на партиен —екретар за пред хората. ажете на хората истината какво става.
10
6
 
7
 
! ќтговори
ƒедо преди 2 месеца
ѕак популизъм от кмета. јбе кмете търси момичето, не кой как се е отнас€л с него.
9
2
 
39
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ћного често когато н€кое дете е тормозено в училище, учителите се прав€т, че не забел€зват, за да не си създават излишни проблеми. ј когато родителите се оплачат и решат да смен€т училището, всички учители и директор вад€т от девет кладенеца вода да убед€т родителите, че детето тр€бвало да свикне, че щ€ло да се травмира ако го премест€т, че проблемът е в него и т.н. ј всъщност е заради "парите следват ученика".. Ќаивните родители в€рват на "педагозите" и остав€т нещата да се разви€т злополучно.
8
7
 
17
 
! ќтговори
анонимен преди 2 месеца
јйде, сега изглежда сме вече намерили виновника. » ооо, каква изненада, това е училището! ј къде е родителското т€ло?  акто на самото дете, така и на тези, които са € тормозили. —амата майка за€ви, че т€ е н€мала при€тели. “ова не е ли притеснително за един родител? ƒобре, н€ма в училище, а в двора, махалата? «а забележка да не пие лекарство дълбоко не в€рвам.
7
1
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ћоша работа.
6
3
 
10
 
! ќтговори
—ъвет преди 2 месеца
ѕо добре проверка на полицаите!
5
12
 
34
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ѕолшинството от преподавателите и педагозите са нищо друго освен дремещи на държавна хранилка даскал€. „акат да направ€т годинките в системата на образованието и да вземат десетте заплати накуп, нещо като ушевите,но във софт вариант, макар че нанас€т тежки вреди и увреждани€ на децата.
4
11
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
 ато им сложат по 1 чип вече нема да се губ€т :)))
3
5
 
10
 
! ќтговори
ƒо јнонимен 2 преди 2 месеца
¬ключи си партийната агитка, че т€ съвсем н€ма друга работа. » като си толкова отворен - дай пример и излез да € търсиш, а не да агитираш други да ти свършат работата.
2
24
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
¬ключете и п–езидента да се включи в разследването.. то и без друго н€ма друга работа сега.
1
26
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
я че и кмета решил да € търси... от къде знаете? ћоже просто да се е махнала от този прогнил град?  ато заложничка ли да стои там?