Петър Стоянов получава безвъзмездно офис в центъра на София

Имотът, който е с площ от 187 кв. м, се предоставя въз основа на Закона за някои права на лицата, които са били президенти на Република България, за извършване на обществена дейност
12 дек 2007 16:13,
Петър Стоянов получава безвъзмездно офис в центъра на София
Петър Стоянов ще си има нов офис. Снимка: Булфото
Петър Стоянов, президент на България в периода 1997-2002 г., ще може безвъзмездно да ползва за офис държавен имот, намиращ се на бул. „В. Левски” 54 в София, реши днес правителството.

Имотът, който е с площ от 187 кв. м, се предоставя въз основа на Закона за някои права на лицата, които са били президенти на Република България, за извършване на обществена дейност.
Правителството реши още на Министерството на държавната политика при бедствия и аварии, оглавявано от Емел Етем, да бъдат предоставени за ползване и управление три имота публична държавна собственост.
Имотът в Русе с площ от 185 кв. м, който е част от първия етаж на административна сграда, ще се използва за изграждане на системата за спешни повиквания с номер 112.
 
На „Гражданска защита” в Разград се предоставя в промишлената зона на града площ от 9141 кв. м заедно с намиращите се там шест сгради.
Имотът в с. Покровник, община Благоевград, представляващ парцел от 8919 кв. м с построени на него три халета и контролно-пропускателен пункт, вече ще се ползва от „Гражданска защита” Благоевград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание