ДСБ: Първанов го раздава като Живков и Пенчо Кубадински

Партията на Костов иска президентът ни да се извини за системно избиваните от него животни
4 дек 2008 14:40,
127
ДСБ: Първанов го раздава като Живков и Пенчо Кубадински
Първанов обича животните. Снимка: БГНЕС

ДСБ изрази възмущението си в парламента от „поредния вандалски акт на президента Първанов“. Според тях той дължи обяснение на узбекския и на българския народ за системно избиваните от него животни.

От партията на Костов не приемат той да демонстрира стил на живот и навици от времето на Тодор Живков и Пенчо Кубадински.

Dnes.bg припомня, че президентът Първанов при посещението си Узбекистан между 5 и 8 ноември т.г., както съобщи руският сайт Fergana.ru, е отстрелял защитения вид козел архар в узбекистанския резерват, за което няма разрешителен режим и оневинителна процедура.

Съгласно българското законодателство за убийството на такъв ценен вид лишаването от свобода е до 5 години, глобата е от 1000 до 5000 лв., заявиха в парламента Евдокия Манева и Елиана Масева.

Те направиха аналогия, като смятат, че престъплението се наказва по местоизвършването.

Депутатките обясниха, че узбекски неправителствени организации са информирали наши неправителствени огранизации по случая.

В момента тече кореспонденция и нещата няма да се оставят без последствия, заявиха от ДСБ.

Това не е първият случай, в който държавният ни глава се изявява като успешен авджия. На 5 март тази година, ден след трагедията с влака София-Кардам, Първанов ловуваше в Симитли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
-"Тате ,тате кога 6те дойде Коледа ?"-"Ами може и да не дойде ,тате ,ако 4и4о Гоце застреля елен4етата..."
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Спорде клюкарският сайт Ситиком Инфо Първанов е пред фалит.
124
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Искам да похваля тази медиа че се престраши да публикува този материал. По официалните медии не се казва нищо по въпроса и се чака скандала да утихне и да се забрави както много други. Това че платените журналисти са стиснали зъби и не искат да проронят нито дума говори че скандала наистина е голям и международен. Предполагам че след месеци когато гоце се опита да посети някоя страна ще го посрешнат демонстранти от организации на защита на животните.
123
0
 
0
 
! Отговори
liktor преди 15 години
...Edin prizrak brodi iz Evropaaaa,i strqska sanq na drugarite ....Prizraka na Kostov !!!!6te sprete da lapate ,goveda !!!Sma4kai gi ,Ivane !!!
122
0
 
0
 
! Отговори
kotarana преди 15 години
Spass, stiskam ti rykata za tova mnenie (117 - Ne davaite pari na Pyrvanov)
121
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
goce e turska podloga gnusna i 6te visne na besiloto skoro
120
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
HORA, DAITE VSEKI DA VSEME KAKWOTO ORYJIE IMA I DA IDEM DA OTSRELQME PREZIDENTA DOKATO E V PREZIDENTSVOTO. TOQ *** NE ZASLUJAVA DA JIVEE, ZA6TOI TOI JIVEE NA NA6 GRYB. RAZBERETE EDNO-BEZ KRYV I BEZREDICI V BG NI6TO NQMA DA SE OPRAVI, VSI4KO 6TE SI VYRVI PO STARO MU!
119
0
 
0
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 15 години
Нямате ли си друга работа, та чоплите вълна?? Ако тези коментари отразяват нивото в България, не виждам защо трябва да съществуват подобни форуми.
118
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ko4a e za bay aamet shte mu se podnese oficialno za bayryama s muzika i orientalski tanci ot partnjorite v koalicijata
117
0
 
0
 
! Отговори
spass преди 15 години
НЕ давайте пари на Първанов..Даже и за Коледа !!! Както и повечето неща, до които се докосва Първанов, и Българската Коледа се превърна в цинична, нагла и лишена от всякакъв човешки смисъл подигравка с хората на България. Те биват призовавани да даряват пари в една кампания, чието главно предназначение е да показва президента на републиката като състрадатален, грижовен и социалноотговорен. И хората даряват често и последните си стотинки след като държава, президентски и партийни спонсори, обръчи от фирми и друга хищна *** вече са прибрали от тях каквото са могли под формата на данъци, убийствени цени, директни кражби от бюджета. Последният случай президентските съпартийци и наглите кражби на президентските спонсори станаха причина Европа да спре 220 милиона евро, предназначени за българите. Само една от близките до президента фирми Еврофиго на Людмил Стойков и Марио Николов, беше принудена да върне на САПАРД неправомерно получени 3 милиона лева колкото вероятно ще събере и тазгодишната Българска Коледа. Затова на тези хора и най-вече на главатаря им Георги Първанов не трябва да се дарява нищо, даже на Коледа. Те убедително вече са доказали, че всички пари, до които се докоснат, изчезват с космическа скорост. Никакви пари, никаква аванта. Те и без това са си взели достатъчно. Нагло и цинично е да искаш от хората да даряват пари за уж благовидна кауза, когато правителството не спира да думка тъпана, че има 5 милиарда лева излишък. Само с един подпис на финансовия министър Пламен Орешарски в Българската Коледа могат да влязат 10 и повече пъти пари, отколкото измъчените хора са успели да съберат за 5 години досега. И с тези пари най-после да се създаде държавен фонд за лечение на тежко болни деца, та нещастните родители да не обикалят като просяци държавата. Но не. По-хубаво за президента е просълзени майки и бащи да му целуват ръка и да се просълзяват на новогодишното му слово. Солидарност дрън-дрън. И още нещо, което също е важна причина да не се дават пари, когато Първанов и компания ги искат. До този момент вече шеста година Българската Коледа не е регистрирана по законите на страната като юридическо лице. Няма ясна информация кой чисто физически нарежда плащанията, нито се знае публично кои са хората, влизащи в комисията, разпределяща средствата. За 5 години не са публикувани, нито представени на Сметната палата каквито и да било финансови отчети, нито са правени финансови одити или поне никаква такава публична информация не е огласена. Ясно е само едно Първанов прави имидж със стотинките на българите и с нещастието на болните деца. Не му давайте нито стотинка. Ако имате желание и възможност, дайте пари, но изберете вие на кого да ги дадете като свободни граждани на свободна държава. А Първанов да си вземе от спонсорите и да дарява.
116
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
HORA, DAITE VSEKI DA VSEME KAKWOTO ORYJIE IMA I DA IDEM DA OTSRELQME PREZIDENTA DOKATO E V PREZIDENTSVOTO. TOQ *** NE ZASLUJAVA DA JIVEE, ZA6TOI TOI JIVEE NA NA6 GRYB. RAZBERETE EDNO-BEZ KRYV I BEZREDICI V BG NI6TO NQMA DA SE OPRAVI, VSI4KO 6TE SI VYRVI PO STARO MU!
115
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 15 години
Криза е.Ще бъде от голяма полза за България ако Първанов ходи на лов из градовете за ***.
114
0
 
0
 
! Отговори
Fred Astor преди 15 години
Първите опити за сексуално общуване на селските младежи са със домашния *** и кокошките.Тръпката на пъвия път остава за винаги в под съзнанието и определя вектора на по нататъшната сексуална практика.Младежите от с.Сирещник са подвластни на тези закони и поради тази причина ние трябва да се гордеем че президент Гоце е проявил воля и е стрелял вместо да се отдаде на плътски удоволствия.Ако беше избрал второто,как ли щеше да реагира ЕС?Линка долу ще ви даде възможност да се пренесете мисленно в селския бит на центр. Русия.Там ще видите че че за секс с коза в Русия ще ви порицаят а за стрелба предполагам че няма да има последствия.Виждате че всичко е обратно защото Русия още не е член на Европейския Съюз.
113
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За пореден път червното правителсво направи България за срам. Време е да си ходите господа.
112
0
 
0
 
! Отговори
Nuri Djurin преди 15 години
na 103 i 99 , ami ivan4o nali i toi e selsko mom4e pretendiralo po komunisti4eskite i komsomolski lager4eta za milata mu partiq ,bohem ama otzad i mangala ,kogato bqh lani v dragoman kazvat stapi li tam 6te mu otrejat krakata te da go likvidirat celiqt ne samo krakata i bokluka
111
0
 
0
 
! Отговори
Nuri Djurin преди 15 години
ta vie vsi4kite ste tuk sas dvoini imena te tragnali da kazvat 4e toi e s dve imena , za6to edin ne izlezne sas tova da kaje az sam tozi koito pi6e , toq anonimen onq sas prqkor drugiqt s psevdonim te tragnali da kazvat 4e e bil s dve imena q se poglednete , a pak za demokratite sas tehniqt glavatar , koito osakati darjavata otrqza i kraka i rwce samo deto glavat ne i otrqza te pak za kakvo pwrhat ne mi e qsno , az ne za6titavam toq ili onqpoglednete togava govorete , to kakvto naroda takava i darjavata
110
0
 
0
 
! Отговори
пеце преди 15 години
За себе си реших, че Георги Първанов - с това информаторско, чирашко и звучащо доста инфантилно прозвище Гоце, дадено му от органите на Държавна сигурност, не може да бъде мой президент.Нали разбирате, човек с две имена не може да няма и два живота. Единият за пред прожекторите, а другият - когато угаснат. В публичния си живот той е бла-бла-бла-благо говорещ, народен, харизматичен лидер, а зад завесата - мълчалив като безгласна буква, маша в ръцете на безотечествения made in Moscow елит. Затова и патриотизмът му е червив отвътре, макар отвън да изглежда лъскав като намазан с течен парафин.
109
0
 
0
 
! Отговори
ахххххх преди 15 години
Заниманията на "президента" Гоце го характеризирет напълно!Като един истински комунист - селянин, с надебелял от добра храна врат, Първанов се отдал на "мъжки" удоволствия, избиване на невинни животни и на зависими от него жени. Комунист-интернационалист.
108
0
 
0
 
! Отговори
демократ преди 15 години
Заниманията на "президента" Гоце го характеризирет напълно!Като един истински комунист - селянин, с надебелял от добра храна врат, Първанов се отдал на "мъжки" удоволствия, избиване на невинни животни и на зависими от него жени. Комунист-интернационалист.
107
0
 
0
 
! Отговори
Лъчо преди 15 години
Този форум е пълен с платени драскачи. Тука пише как Първанов е хванат в престъпление - е Костов това, Костов онова. Има ли значение кой казва факта, има ли нещо значение освен самия факт питам аз - ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ Е ПРЕСТЪПНИК, СВИКНЕТЕ С МИСЪЛТА!