Всички сме равни пред закона, Данчо Лечков - също!

Не можеш да показваш неприлични жестове, възмути се Цветанов
24 мар 2010 11:00,
267
Всички сме равни пред закона, Данчо Лечков - също!
Снимка: БГНЕС

"Всеки един е равен до закона, независимо дали е министър, кмет или известна личност".

Така вътрешният министър коментира избухналия снощи скандал между градоначалника на Сливен и столични полицаи на алея "Яворов".

"Сами разбирате – когато полицейски автомобил те преследва няколко километра, не можем да хвърлиш документите си и да се държиш по този начин и да показваш неприлични жестове – това е доста неприлично поведение", възмути се той.

Още по темата

Цветан Цветанов каза пред журналисти, че е имало доста свидетели на инцидента, а техните разкази се припокриват с това, което полицаите са разказали за сблъсъка си с Йордан Лечков.

"Данчо го уважавам много, направил е много за България, направил е много за града си Сливен, но аз смятам, че всички трябва да се равни пред закона", категоричен бе Цветанов.

МВР шефът уточни, че е приятел с Лечков и заедно са участвали в благотворителни мероприятия, в кампанията за изборите, "но смятам, че постъпката му не е постъпка за одобрение. Убеден съм, че и той самият е осъзнал какво е направил", добави той.

Вътрешният министър за породен път даде пример със своята съпруга, която също е била глобена, заради нарушение на пътя и не се е възползвала по никакъв начин от положението, което има.

Цветанов бе категоричен, че "за да променим държавата си, трябва да променим манталитета си".

Междувременно началникът на Първо РПУ в София Евгени Игнатов обяви, че срещу Лечков ще бъде образувано досъдебно производство за това, че е попречил на полицията да изпълни своите задължения.

Кметът на Сливен не се яви в 10 часа в полицията, за когато имаше призовка.

Йордан Лечков обяснил, че има неотложни ангажименти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
2
 
12
 
! Отговори
minava6t преди 14 години
ДА ...НО НЕ СЪВСЕМ...АКО БЕШЕ НЯКОЙ НИКОМУ НЕ ИЗВЕСТЕН...ПОЛИЦАИТЕ ЩЯХА ДА ГО ОДЕРЪТ ЖИВ...ЧЕ И ДА ГО АРЕСТУВАТ ДАЖЕ....АМА НЕ...УЧЕНИЧКИТЕ НЕ ПОСМЯХА И ДА ГЪКНАТ НА ЛЕЧКОВ.... всички сме равни пред законите...та бил той и ЛЕЧКОВ!!
206
0
 
4
 
! Отговори
бат Вал преди 14 години
Имал пари.Да нашите пари.
205
0
 
7
 
! Отговори
МЕГИ преди 14 години
ДА БЕ КВО СТАВА НАЛИ СИ ПИЕХА РАКИЯТА ПО ЕДНО ВРЕМЕ!!!
204
1
 
13
 
! Отговори
seq преди 14 години
В Германия се наду и се опита да се прави на велик след световното и го изхвърлиха за нула време като мръсно коте. За съжаление ние си го прибрахме ***.
203
1
 
4
 
! Отговори
Baj Hasan преди 14 години
Az sam ot Sliven kojto go haresva da zapovjada da zivee v Sliven ,ima da se prodavat i zili6ta MOLJA ZAPOVJADAJTE
202
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** ПРИЯТЕЛИТЕ НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ И НА ПРЕМИЕРА
201
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПОНЕЖЕ ЛЕЧКОВ Е ИГРАЛ В ГЕРМАНИЯ ,ЗАТОВА НЕ ЗНАЕ КАК ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА,*** И ТОВА НЕ Е НАУЧИЛ МАЙТАБ НАУЧИЛ ГО Е НО ЗНАЕ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВСИКО Е ШУР БАДЖАНАЩИНА
200
0
 
3
 
! Отговори
obiknoven преди 14 години
Nikoga ne e kasno da stanesh za rezil. Edna takava proiava zalichava vsichko hubavo koeto e napravil v saznanieto na horata. / za spravka povedenieto na Vejdi Rashidov /.
199
0
 
1
 
! Отговори
koko преди 14 години
napravo se razplakah mchi toi gorkiq trqbval da plati globa che jena mu napravila narushenie takiva dostoini muje bravo BOKO bravo CECI
198
1
 
19
 
! Отговори
ива преди 14 години
самозабравил се сливенски пикльо,кмет,футболист,бабаит,побойник.ама имал пари.а в главата си какво има-тиквени семки.
197
7
 
2
 
! Отговори
бг преди 14 години
И какво толкова е направил,че за издирване го обявили и скандал правят? То се знае,че почти никой не уважава ченгетата,ама няма смелост да го покаже
196
0
 
5
 
! Отговори
читател ДО ЧОЧО преди 14 години
Та тоя с голата глава,се взе прекалено насериозно,и наистина си помисли,че щом може да вкара гол на Германия,това значи,че може да стане и кмет,и всичко,каквото си поиска!В своя защита той ще ви каже:"А бе,магарета,аз поне вкарах гол-ами вие какво сте направили за тая държава!!"И той,и Ицето с гениалния ляв крак,дето вика,че вече не е българин,а "каталунин",имат едно общо бъдеще-ПРЕЗРЕНИЕто на своите сънародници(но те едва ли имат толкова ум,за да го усетятБРАВО!!!
195
2
 
7
 
! Отговори
Тулупи преди 14 години
И с тези *** някой си оправи тотото в САЩ през 1994 година, а пък те се взеха толкова насериозно, че чак си повярваха.
194
1
 
1
 
! Отговори
садо мазо преди 14 години
Има нещо нередно в българите- майстори са в избирането на " управляващите".И то не само сега...След Освобождението до сега така и не случиха на управляващи...Но,всеки народ си заслужава управниците!
193
2
 
14
 
! Отговори
Фен на Лечков преди 14 години
Браво Лече, показа ли им кой си... Някакви си полицайчета ще те спират, че какви са те.Не може идол на едно цяло поколение, с който съм се гордял и на когото съм се възхищавал да дава подобен пример.Всеки си има своите лоши дни,но не това е начина да покажеш че си "НЯКОЙ". Напротив, постига се обратния ефект и мисля че е трудно после да заслужиш отново уважението на хората за които до вчера си бил национален герой!
192
0
 
12
 
! Отговори
чочо преди 14 години
Та тоя с голата глава,се взе прекалено насериозно,и наистина си помисли,че щом може да вкара гол на Германия,това значи,че може да стане и кмет,и всичко,каквото си поиска!В своя защита той ще ви каже:"А бе,магарета,аз поне вкарах гол-ами вие какво сте направили за тая държава!!"И той,и Ицето с гениалния ляв крак,дето вика,че вече не е българин,а "каталунин",имат едно общо бъдеще-ПРЕЗРЕНИЕто на своите сънародници(но те едва ли имат толкова ум,за да го усетят)!!
191
0
 
8
 
! Отговори
Весо преди 14 години
В резултат на "кметуването" на този тип, Сливен в момента прилича на лунен пейзаж или поне на Багдад след бомбардировките. Толкова далавери се въртят с тия пътища и канализации, че даже не мога да си представя толкова пари. Отделно сега искат да съсипят и единственото хубаво нещо останало в Сливен - планината. Дано да го разкарат по някакъв начин.
190
0
 
6
 
! Отговори
чочо преди 14 години
Извинявам се...забравих да кажа,че тези,които смятат,че едни"златни ръце"на няой хирург,който спасява човешки живот,но не може да стъпи на малкия пръст,пардон-на една гола глава,която вкарва гол не на кого да е ,а на Германия и затова не може да се мери по признание и доходи от един Данчо Лечков(например),та този ,който го твърди просто...не е българин!!Зяатова-да духа супата(както казваше друг един такъв(само ,че с гениален десен крак)!Имаше и един друг-пръв приятел на *** Бафана...но това е
189
0
 
1
 
! Отговори
бат Вал преди 14 години
Като е *** като ***.
188
0
 
0
 
! Отговори
бат Вал преди 14 години
Браво на 174.