Алексей Петров прати депеша до Волен Сидеров

Агенция БГНЕС разпространи пълния текст на писмото
12 апр 2010 21:34,
135
Алексей Петров прати депеша до Волен Сидеров
Снимка: БГНЕС

Алексей Петров се обърна към Волен Сидеров в качеството му на председател на Комисията за контрол на ДАНС в Народното събрание.

Агенция БГНЕС разпространи пълния текст на писмото:

“Уважаеми г-н Сидеров,

Повод да се обърна към Вас ми дава информацията от медиите за предстоящото Ви председателстване на Комисията за контрол на ДАНС в Народното събрание, потвърдена от г-н Иван Костов и от Вас лично.

Използвам случая да Ви благодаря за проявената от Вас отзивчивост към молбата ми за предоставяне на копие на частта от Протокола, съдържаща думите ми от заседанието при изслушването ми в Комисията.

Г-н Сидеров, моля Ви в качеството Ви на председател да предприемете необходимите действия за декласифициране на предоставената от мен информация за използването от специалните служби на своеобразен модел за отстраняване на неудобните хора, а при необходимост – включително тяхното ликвидиране.

Реших да разкрия пред Комисията този феномен на прехода с ясното разбиране за риска да бъде използван с цялата му сила срещу мен, но приех това за мой дълг.

Ваш дълг е г-н Председател да защитите инакомислещите от репресията на всяко управление, като разкриете пред българското общество засекретения в поверената Ви Комисия модел за саморазправа с опонента“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
9
 
! Отговори
РОБОТ преди 14 години
Съгласен съм с А.Петров той знае как действа системата или с нас или код 6.
123
1
 
2
 
! Отговори
нло преди 14 години
Освен по клетки мвр-срс има и спътници мистър Петров това него знае нищо че е работил в ДАНС.
122
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 14 години
честно да ви кажа не мисля, че много ме интересува кой е поръчвал. и в нашата съседка на юг имаше една организация, която премахваше неудобните (разбирай корумпирани и подобни) и добре поизчистиха. а сега какво - борим се за правата на престъпниците. слабо ме интерсува дали някой и/или кой би могъл да гръмне някой от тройката. тъкмо няма да има държавни (разбирай наши лични) разходи за съдилища, затвори и издръжка на тази ***. конфискация на имуществото, съгласно доказани прегрешения и толкоз.
121
0
 
5
 
! Отговори
Неуспял преди 14 години
Има успели в кражбите,с големи огради и теменужки..
120
0
 
5
 
! Отговори
Гадняра преди 14 години
Ти успял седесар виждал ли си?!/освен нагушилите се по върховете/.
119
2
 
12
 
! Отговори
Неуспял преди 14 години
Волен е неуспял ***!! Всички помним как като гл редактор на Демокрация плюеше комунистите за Възродителния процес..После стана националист!! Той е само една откачена пияница и германците го разбраха..
118
9
 
4
 
! Отговори
жорко преди 14 години
Волене Атакаааааааа наври ги в миша дупка тези майкопродавци. ти си човека за България, но нека първо Бойко да ти свърши мръсната работаАтака е във възход
117
9
 
3
 
! Отговори
Йорданов преди 14 години
Големи злоупотреби имаше от досегашните двама председатели на комисията ДАНС Янев и Костов. Сидеров със сигурност знае какво прави. Първият политик реално разяснил защо България е в това положение и ролята и мястото на българските олигарси
116
0
 
2
 
! Отговори
Гадняра преди 14 години
Имаше ли показни убийства-имаше?! И те са извършени просто ей така, защото на някой му текнало да надупчи друг?! Кои всъщност са жертвите? Отговора на този въпрос отговаря и на въпроса: Защо бяха убити? Отговаря и на въпроса: Кои са на ред?! Не е ли време вече да се чуе кой поръчва музиката? Ще останат повече за съдене!
115
3
 
8
 
! Отговори
олеле преди 14 години
Единственото което може да направи Болен Лидеров е да се напий в некой самолет и да го арестуват за алкохолизъм и ориенталско поведение.А междудругото сигурен съм,че Сидертов и сите от Атака ще гледат 42 парламент по телевизора.Отдавна паднахте под 4% неграмотни псевдопатриоти.
114
13
 
6
 
! Отговори
АТАКА преди 14 години
Вярвам, че Сидеров ще проучи всичко и ще вземе правилното решение. Сега е момента всички мишоци да бягат защото далаверите им ще излезнат наяве. АТАКА ПОБЕДА
113
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нема да дочака помощ от Сидеров, понеже той може да реве и да се ерчи от трибуната, но няма да смее да се разрови в делата на големите Батковци. Сега Волен сигурно трепери от страх и се чуди по какъв начин да демонстрира лоялността си
112
9
 
9
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 14 години
НЯМА КРАЙ ,СТИГА С ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЙ.ОМРЪЗНА МИ ДА ЧЕТА НОВИНИ ЗА БЕЗМОЗЪЧНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУГИ.
111
7
 
11
 
! Отговори
ТОЙ преди 14 години
Кой ,пък е поверил на откачалката Сидеров председателство...?? Явно той е по-голяма откачалка
110
9
 
8
 
! Отговори
Ванчо Михайлов преди 14 години
Всеки, който не е помирисвал смръдливия руски ботуш, живее щастливо на тази земя! Руската *** е кръгла нула без изкопаемите си ресурси и като едни образцови бавноразвиващи се *** рекетират света и в частност Европа! Без да осъзнават, че когато залежите им бъдат изчерпани те са мъртви и като държава, и като нация...и света ще си отдъхне с облекчение!
109
2
 
5
 
! Отговори
Жул преди 14 години
до 113: А помислил ли си, че този протокол може да съдържа информация, я която се казва кой на кого е наредил да очисти някой.... И това да осветли доста хора. Много плитка мисъл колега.
108
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Наглият Октопод пише писмо до лудия Фюрер.ГОЛЯМ МАЙТАП!!!
107
1
 
6
 
! Отговори
присмехулник преди 14 години
И за Лухтфанза също:))))
106
15
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 14 години
Волен Сидеров е достоен Българин!
105
3
 
0
 
! Отговори
??? преди 14 години
"Октопода "поръчал" Цветанов от килията"трактора на 20.04 ли е роден ?На 15.04 ли ще осъдят трактора за заплахата за убийство ?