Не сме чудовища!

Пореден гей парад кръстосва столицата на 18 юни
Обновена: 2 юни 2011 09:43 | 2 юни 2011 09:43,
568
Не сме чудовища!
Снимка: архив Булфото

На 18 юни ще се проведе поредният гей парад в София.

Пътят на шествието ще се пази в тайна до последно, за да не могат организациите, които са против, да се съберат и да нападат, обяви Яна Бюрер-Тавание от фондация "София прайд".

Още по темата
28 юни 2008 18:04
411

Така процедирахме и миналите години, допълни тя.

Всяка година участниците в шествието се удвояват, похвали се още Тавание пред bTV.

Основната ни цел е да покажем на обществото, че хората с различна сексуална ориентация не са чудовища. Освен това искаме да покажем на хомосексуалистите, че не е страшно да се разкрият.

Искаме да покажем на хомосексуалистите, че не е страшно да се разкрият
Както хетеросексуалните, когато са на улицата, не се притесняват да се хванат за ръце, да се целунат, заяви още Яна Бюрер-Тавание.

Организаторите заявиха още, че чрез шествието искат да обърнат вниманието на обществото към правата на хомосексуалистите, защото хората с различна сексуална ориентация не били защитени от закона.

Тавание припомни, че последните години не е имало физическа саморазправа с хората от шествието, но винаги имало групи, които ги обиждали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още по темата: гей парадСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
527
3
 
1
 
! Отговори
idi se pregl;edai be преди 13 години
ako ***, zapo4nes da si mislis 4e memeroida ti e klitor,zapo4nes da imas vseki mesec po 4-5 dena krvava diariai aka odis da si kopuas krastavici i morkovi se posiras-moe da si siguren 4e ot *** si stanal ambiaj, mrsen dolen liaFFF ***.
526
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
abe 4e ne sa чудовища towa iasnoama чудовищHO smyrdi na guvna!
525
12
 
11
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Съдейки по тъжните задръстени коментари става ясно че е истина това което ми каза един приятел все още в България."Не се връщай изобщо. Всичко интелигентно замина по света. Тука останаха само ***, чалгари,*** селендури,грозни силиконови пачаврии,мутри и неграмотни простаци.И аз заминавам скоро."Сега вече напълно му вярвам.
524
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
подкрепям напълно думите на номер 521 природата е болна имено от такива с болни мозъци като хомо.лизби.и там подобни извръщения
523
3
 
5
 
! Отговори
Амбриажи сте преди 13 години
Долни, леви ***.....какви чудовища ?
522
6
 
7
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Добре че хората от белият свят не разбират български.Ако можеха да прочетат тези кухи коментари щяха да си помислят че са отворили афганистански сайт.
521
5
 
5
 
! Отговори
от господа преди 13 години
всички тези паради са паради на дявола в тях се е вселил дявола и трябва хората с господ да се пазят от тях и никога да не ги пущат на публични места.Затова стават толкова катаклизми ,убииства и зловещина в хората защото дявола надвива и се създават толкова много геиове и сатанински движения.Хора опомнетесе .убиваите зародишите на дявола докъто не е късно.
520
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЯНЕ ЯНЕВ И СИДЕРОВ ЗАЕДНО ЛИ БЯХА НА ПАРАДА?
519
2
 
4
 
! Отговори
До АЗ преди 13 години
Ако не си разбрало,с ,,ХетОросексуалните,, иронизираш себе си,а иначе аз не съм дискриминиран,просто не понасям обратни резби,нагли,прости и гнусни сте,ясно
518
7
 
2
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Питате какъв парад, имате отговор, сега ви бил срещу принципите ... ами вземете решение де. Направете си! Кой Ви спира Вас "хетОросексуалните" (щом повече те кефи) ... айде, действайте ... щом се имате за дискриминирани ... отговорете по същия начин! Или това не се вписва във форумното плюене и не Ви е по силите?
517
4
 
2
 
! Отговори
К преди 13 години
хахахах, доста битово елементарни хорица сте, но поне сте забавни :D
516
2
 
2
 
! Отговори
До АЗ преди 13 години
Ние,,ХетОросексуалните,, нямаме нужда от,,какъвто и да е ораганизация,,Ние не парадираме че не сме сбъркани,ние хетОросексуалните сме такива каквито сме и каквито е определила природата да сме,а не като вас,такива каквито искаме ама не,пусто не сме
515
2
 
3
 
! Отговори
До К 525 преди 13 години
Човеко! Не познаваш нито старинния фолклор, нито съвременния.В миналото, относно мъж с голям корем, българинът е казвал: "Под голям камък - голяма риба!"В наше време, коремът на такъв мъж се определя като "мазол от любов". :)
514
2
 
1
 
! Отговори
До 525 преди 13 години
Това всичкото дето го изреди,ли те направи мека китка?
513
7
 
2
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
Вие, хеторосексуалните, направете си какъвто си искате ... организация и терен трябва ... като ги нямате, защо роптаете?! Не е сложно явно, щом някви си *** можем ... айде, действайте!
512
2
 
12
 
! Отговори
Неееееееееееееееееее преди 13 години
Не искам подобни паради по улиците на моя град! Ако щат, някои да ми сложат и 1000 минуса.Ако вървим по тази логика, какъв парад да направим ние, хетеросексуалните?!
511
11
 
6
 
! Отговори
К преди 13 години
За 90% от гордите бг хетеро мъже важи следното: приятелката ви рядко ви пуска; лъже ви че ви харесва със шкембе защото знае, че сте *** *** и ще се *** с най-добрата и приятелка; мразите работата си щото не сте учили едно време а сте тичали по долни *** и сега мизерувате и се мазните на шефа ви; карате няква *** бричка дето ви гълта заплатата; живеете в панелка; спортувате само когато майка ви ви накара да преместите нещо в къщатата; Иначе сте много оборотни и горди online!
510
7
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 13 години
То това е говежда история ... ти му говориш, оно си рупа. Ти пак му говориш, оно си блее. С грозните си и злобни коментари, все повече ме убеждавате да и да се включа в парада! А вие си злобейте ...
509
3
 
3
 
! Отговори
стг преди 13 години
мисля си че сред *** има *** които си мислят че всички искат да са като тях ама ги е срам , възможно ли е да са толкова *** как мислите, и за това правят паради
508
9
 
4
 
! Отговори
Благо преди 13 години
Естествено че са нормални хора, на запад дори деца им дават да гледат и осиновяват. Защо не може да ги приемете. Хора като хора стига с тези комплекси, не ви ли писна