Не сме чудовища!

Пореден гей парад кръстосва столицата на 18 юни
Обновена: 2 юни 2011 09:43 | 2 юни 2011 09:43,
568
Не сме чудовища!
Снимка: архив Булфото

На 18 юни ще се проведе поредният гей парад в София.

Пътят на шествието ще се пази в тайна до последно, за да не могат организациите, които са против, да се съберат и да нападат, обяви Яна Бюрер-Тавание от фондация "София прайд".

Още по темата
28 юни 2008 18:04
411

Така процедирахме и миналите години, допълни тя.

Всяка година участниците в шествието се удвояват, похвали се още Тавание пред bTV.

Основната ни цел е да покажем на обществото, че хората с различна сексуална ориентация не са чудовища. Освен това искаме да покажем на хомосексуалистите, че не е страшно да се разкрият.

Искаме да покажем на хомосексуалистите, че не е страшно да се разкрият
Както хетеросексуалните, когато са на улицата, не се притесняват да се хванат за ръце, да се целунат, заяви още Яна Бюрер-Тавание.

Организаторите заявиха още, че чрез шествието искат да обърнат вниманието на обществото към правата на хомосексуалистите, защото хората с различна сексуална ориентация не били защитени от закона.

Тавание припомни, че последните години не е имало физическа саморазправа с хората от шествието, но винаги имало групи, които ги обиждали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още по темата: гей парадСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
507
3
 
5
 
! Отговори
blackradio преди 13 години
Колкото и да се напъвате с измислени извинения като "модерно мислене", "разкрепостеност" и т.н. си оставате болни хора. Природата на нормалния човек е хетеросексуална. В противен случай нямаше да има два пола. Природата е велико нещо и си знае работата. Това, че вървите срещу нея си е за ваша сметка и рано или късно ще плащате.
506
2
 
2
 
! Отговори
7878 преди 13 години
515 интересТно ли ти е???
505
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** народ, слаба държава.Чалгария, Чалгария .....
504
2
 
6
 
! Отговори
Курти Мъдъров преди 13 години
До пост 515.Чета коментара ти. Твоята стилистика издава, че си пробит отвсякъде. Вашата "ориентация" не е в полза на човечеството. Не съм против ***, но без гюронтия, без паради, а тихо и кротко да си охлабват халките.
503
2
 
5
 
! Отговори
стг преди 13 години
на кой му пука за няколко сбърканяка които се обличат като клоуни с цел да предизвикат скандал и някой да забележи жалкото им съществуване, нормалните хора които са гейове изобщо не изпитват нужда да се рекламират нито имат проблеми с околните но *** винаги са налице
502
3
 
4
 
! Отговори
НА ПАРАДА ,СМЕ... преди 13 години
ЯНЕ ,ВОЛЕН И сърГЕЙ , ЩЕ СА ТАМ----ТЕ, ЩЕ НИ ВОДЯТ!ВОДИ НИ ПАРТИЙО,...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
501
7
 
6
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Колко интерестно. Половината от пишещите глупости се борят с техните собствени сексуални ориентации, а другата половина са си естествено прости. Ще отидат по късно в техните си чалготеки и ще разказват какво са написали във форума срещу гейовете. В замяна ще получат възторжени кикотиния от няколко силиконови парцала с еднакво количество мозъчни клетки. Това е България, все още в 18и век.
500
3
 
4
 
! Отговори
?!? преди 13 години
Абе излизат от време на време информации,че Хитлер бил клониран.Може пък и да е вярно. Щот' то толерантност,толерантност,ама цял вол за мезе ми е в повечко.
499
3
 
2
 
! Отговори
sas преди 13 години
А агитките на ЦСКА и левски ще участват ли в парада?В Белград агитките на партизан и Цървена звезса участват на това мероприятие запомнящо се.
498
3
 
3
 
! Отговори
х преди 13 години
оффф абе то в тая държава всеки прави каквото си иска и само НЕДОВОЛСТВА, а какво дава- парад-ПРОСТОТИИ -ВЗЕМЕТЕ СЪБЕРЕТЕ *** В ПАРКА, ПОМОГНЕТЕ НА ВЪЗРАСТНИ ХОРА, СЪБЕРЕТЕ ПАРИ ЗА СИРАЦИ, НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО. ЩЕ ЗАДРЪСТВАТЕ УЛИЦИ, ЩЕ ВДИГАТЕ ШУМ И НАКРАЯ КАКВО-НИЩО ПОЛЕЗНО!
497
3
 
2
 
! Отговори
Коминочистач преди 13 години
Ако са им задръстени задниците, може да ползват рицин или английска сол! Така *** не се отпушват, и с телена четка не става!
496
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Каквито и дрънканици за Европа и "ориенталско мислене" ,да говорите факта е един и той е ,че подобно парадиране е грозно и настройва хората отрицателно!Някой ама много ви е излъгал ,че така обществото ще ви приема по- добре. Става точно обратното и трябва да сте слепи за да не го виждате!Противни сте на нормалните хора! Аз лично мога да уважавам и да имам респект само от някой по- умен и можещ от мен ,пък макар и гей. Но разгологъзен ***... надали ще спечели нещо положително...
495
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БРАВО ЗА ХОРАТА.ОТСТОЯВАЙТЕ ПРАВАТА СИ И ВИЕ ГИ ИМАТЕ НАРАВНО С ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ.
494
3
 
10
 
! Отговори
Виц преди 13 години
Двама *** се лашкат,по едно време пасивния се насрал.Другия се завайкал-какво направи ***,защо ме ***,а пасивния блажено изпъшкал-Ох,скъпи,аз свърших...
493
4
 
5
 
! Отговори
до 506 мъжът преди 13 години
Ти пък къде се изхвърляш с две жени , да скучаят ли искаш и да останат незадоволени ?! А виж една жена с двама мъже ,***-ела , няма да има сърдити и двете дупки ще се запълнят и тримата ще са доволни !
492
5
 
3
 
! Отговори
МЪЖЖЖЖЖЖ преди 13 години
ЗНАЧИ - С МЪЖ - МОЖЕ, А С ДВЕ ЖЕНИ - НЕ МОЖЕ, А???????
491
4
 
10
 
! Отговори
Цвят Лилав преди 13 години
Много им е миризлива любовта на тия, бе...
490
3
 
5
 
! Отговори
ей 502 преди 13 години
Твоят *** ако е лъснал и те сърби , не си мисли ,че и останалите мъже са като тебе ! Кой си ти ,че ще кажеш ,че на всички задниците били лъснали ! Не си търси оправдание за твоя лъснал *** !
489
4
 
5
 
! Отговори
до 502 азъ преди 13 години
А твоят *** дори мисля ,че е кабардясъл / набъбнал/ !
488
6
 
4
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Кво се пените кой с кого,как и защо?Работа нямате ли,че се занимавате с глупости?На всички ни са лъснали задниците,а вие се чудите кой за кво си го ползва!