Много шум за нищо, видя Стоичков в НС

Той отрече да е кандидатът на ГЕРБ за президент
Обновена: 17 юни 2011 15:04 | 17 юни 2011 14:30,
221
Много шум за нищо, видя Стоичков в НС
Снимка: БТА

"Много шум за нищо. Нека да дадем шанс за нещо градивно, а не през 2 месеца да отиваме към нещо ново".

Така футболната легенда Христо Стоичков определи вота на недоверие към правителството, който в крайна сметка не мина.

Премиерът не беше в парламента, но Стоичков наблюдаваше част от дебатите и гласуването от балкона. Приятели от ГЕРБ му помогнали да влезе в НС.

"Беше ми интересно", обобщи той престоя си в парламента.

На въпрос дали ще приеме да е кандидат на ГЕРБ за президент, Стоичков беше категоричен:

"Не. С мен никой не е говорил. Не, това са неща, които се спрягат във вестниците. Ние не трябва да сме там, където не ние е мястото".

Той оцени вицепремиера Цветан Цветанов като уверен, спокоен и знаещ как да приказва.

"Когато критиката е позитивна, всеки може да си вземе някаква поука. Не трябва да се делим, а да се обединяваме. Всички да се съберем, независимо от коя група, да помагаме на това правителство. Ако ние не си подадем ръка, няма кой", призова Стоичков.

"94-та година в националния отбор играеха много футболисти, които играеха за различни отбори. Защо сега да не си помогнем пак и да се обединим? Сега е моментът да си помогнем, защото наближават нови избори и нови дела за България", каза още футболната легенда в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
2
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
Vsa6tnost se izviniavam za predi6nia si komentar...svetnah se...prosta PR kampania ... Nasloiavane na rasistka omraza...,za vdigane na akciite na niakoi ..., kato Volen Siderov ...Doniakade razbiraemo ... Az zorlen 6te glasuvam za psihopat , kato nego !!!...Za6to li !?! ... Ami zaradi tezi , kato "turkey" .., i za6toto mi omrazna da jiveia v darjava , kadeto se tolerirat *** , koito jiveiat na na6iat grab ! A jenata ot katastrofata , koiato se bori za jivot ne bila osiguren... NOENT !
112
0
 
11
 
! Отговори
РАД преди 12 години
И още нещо "Turkey".Истинският проблем на Европа не са българите, а *** и турците.Българинът като отиде в Европа бачка здраво,учи езика,интегрира се,и ако вземе някого със себе си,то това ще е жена му+1 или 2 деца.При турците нещата са така:Отива гастарбайтерът при родата там.Работи.Не учи език понеже там си има и турски магазин,турски ресторант и джамия.След година пристига бременната ханъма с още 5 деца и 8 братовчеда,които "увисват" в общината за социални помощи!Ей за това не ви искат!
111
0
 
7
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Опитах се да погледна за по 5 - 10 мин. тъпите турски сериали!!! Няма такъв примитивизъм! ***, *** та вдлъбнати!!!
110
2
 
2
 
! Отговори
the_middle_aged преди 12 години
Ама лика и прилика!Търкулнало се гърнето,намерило си похлупака.Е,единия поне ни прослави пред света.Не казвам кой :))))
109
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ицка , че риташ -риташ,ама иначе си си *** бе батка
108
1
 
1
 
! Отговори
DO 132 преди 12 години
TOVA SAMO *** OT BSP.DNES MOJE DA GO KAJE
107
7
 
5
 
! Отговори
Въпроско преди 12 години
Коя от двете тикви е премиерът?
106
3
 
4
 
! Отговори
:-) преди 12 години
6TOM STOI4KOV E VIDQL TOVA PRAVETE SI ZAKLU4ENIE KOLKO SA NI TAPI KOMUNISTITE.
105
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Конкрачулейшън" и "съм тайм уин,съм таймс лоу"!*** ителектуалния елит.Ех,Алеко-Гочоолу,Дочоолу,Донко хайрсъзина и на *** Пеца копилето, пак ни управляват и днес.
104
2
 
15
 
! Отговори
lll преди 12 години
Кой ***, дебилен, смотан, абсурден, нещастен, кретеноиден "журналист" се сети, че Стоичков може по някакъв начин да бъде кандидат за президент на ГЕРБ?! Боже имам чувствтото, че да завършиш жирналистика трябва да минеш няколко курса по тъпизъм!!!
103
5
 
11
 
! Отговори
gotin преди 12 години
Стоичков - президент.Бойко - премиер.Това е идеалната комбинация!!!Прости, прости, прости, ама ... чак толкова прости да сме?! Господ да ни пази!!!
102
0
 
5
 
! Отговори
до "уж"Тур преди 12 години
България е малка страна и винаги ще е зависима! От големите-"САЩ и Русия" Защо през комунизма всичко беше наред,нямаше далавери,кражби..,времето е такова бе пич,а на теб като не ти харесва защо не си отидеш там? Защото не издържате! Аз не познавам един турчин да е отишъл от 20 години,нали е мизерия,крадци,длавераджии! Какво правите тук бе ***?
101
2
 
4
 
! Отговори
Мангал=Turkey преди 12 години
Ако бяхте много стока отдавна щяхте да сте в Европейския съюз, но освен да чистите *** за друго не ставате...
100
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, като ги гледам на снимката и не мога да им се нарадвам как са си лика прилика - бивши активни спортисти няма що. Нооооо ние знаем все пак колко е умствения багаж на Христо и намесата му в политиката ще е пълна порнография, както на един друг негов колега от 94 година- кметуването на Йардан Лечков в Сливен. Извода е такъв - всяка жаба да си знае гьола!
99
0
 
3
 
! Отговори
ISTINATA преди 12 години
Alo jurnaliata ot dnes.bg ... Imate postaveni uslovia za polzvane na saita ... Kakvo be6e tam ... za nasajdane na rasizam .... Az kato napi6a edno "*** off" i mi spirate kran4eto , a tozi *** ??? ... Ai sektir s tozi "turkey" !!!
98
1
 
3
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
"Той оцени вицепремиера Цветан Цветанов като уверен, спокоен и знаещ как да приказва."Ицооо,за да оценяваш, трябва да си поне толкова добър, колкото обекта на оценяването. Иначе оценяването е невалидно. т.е. дрънкаш напразно.знаещ как да приказва - за тази сложна словоформа с въвеждащо сегашно деятелно причастие си има еднословен еквивалент под формата на съществително име: ОРАТОР. Или: Добър ОРАТОР. На Ицката му е късо пипето, за да ползва такива термини, те не се учат край топката.
97
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е, шом Камата казва така значи няма какво да коментираме! Следващият път чакам коментара му за някое нАучно откритие.
96
0
 
0
 
! Отговори
Тони преди 12 години
Ало, а турците как ги наричат по света?
95
0
 
6
 
! Отговори
RAD преди 12 години
Няколко неща за размисъл "Turkey":1.Нямаше да сте това,с което се фукате,ако не ви помагаха постоянно САЩ,за да ви използват като предна НАТО-база2.Цяла Европа е пропищяла от вас,защото нямате желание да се интегрирате в обществото,където живеете,а само опитвате да се наложите.Пример: магазин "БАВС"(турски собственик на магазина)в Брюксел.Купувам си нещо и на френски питам на касата колко струва.Продавачката ме гледа с телешки поглед и казва: "но,но,тюркие,тюркие"3.Никой не ви иска в ЕС.Защо?
94
0
 
4
 
! Отговори
Да преди 12 години
той и Стоичков колкото Цветанов може да говори - 2 изречения на кръст с липсващ смисъл :)