Айн цу цвайн цу доктор дрън!

Стоичков стана почетен доктор на Пловдивския университет
11 ное 2011 18:20, Екип на Dnes.bg
369

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Христо Стоичков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
10
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнята да му даде орден стара планина, нали са все гербаджии?
65
11
 
59
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Тоя дали знае азбуката?
64
35
 
35
 
! Отговори
до Калина преди 12 години
Че кой е по-заслужил от Ицо? Той е най-известният българин. Да не мислиш, че в коя и да е европейска страна знаят кой е президентът ни или премиерът. Не. Бил съм в много страни и тях най-малко ние ги интересуваме. Или сме й безразлични или ни презират. НО ВСИЧКИ ЗНАЯТ КОЙ Е СТОИЧКОВ И ГО УВАЖАВАТ! Значи, като дойде държавният глава на някоя страна и го направят д-р хонорис кауза на Соф. Университет - нищо лошо няма, а за един заслужил българин - ууууууууууууууууууууу !!!!!
63
8
 
66
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Някой учил в СПТУ (*** и пульо тръгват на училище) - доктор хонорис кауза?! Да се смееш ли да плачеш ли?
62
9
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
После като има отлив на кадърни студенти от ПУ да не се учудите.
61
9
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мамата, мамата - доктор! Да се готви и Пищова.
60
8
 
43
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Не се учудвайте на тия дивотии дето се случват (някои посочени от 56). Живеем в съвременния содом, малко преди появата на антихрист. Такива дивотии ще стават все повече.
59
9
 
54
 
! Отговори
анонимeн преди 12 години
kakav doktor e tova govedо .Sportist da.
58
8
 
39
 
! Отговори
за 55 преди 12 години
ти се научи да пишеш, другарю предвиТ, па тогава се изказвай.
57
11
 
69
 
! Отговори
МАЙНА преди 12 години
Този го уважавах като футболист и пловдивчанин,но сега ме е срам от него. Иска да събори най-големият стадион, и единственият на две нива(55000) в Пловдив. Щял да доведе негова "приятелска" испанска фирма да построи нов за 25000 души. Понеже най-големият му приятел е Бойко кухата лейка,той си мисли че всички са прости като него.
56
14
 
54
 
! Отговори
ОЛИГОФРЕНИ преди 12 години
АМИ ТО ДНЕШНО ВРЕМЕ ВСЕ НЕОБИ4АИНИ ЯВЛЕНИЯ СЕ СЛУ4ВАТ.СЛЕД КАТО НАГРАДИХА С НОБЕЛОВА НАГРАДА СВЕТОВНИЯ АГРЕСОР-ДИКТАТОР-НЕГРАМОТНИЯ МАИМУН ОБАМА,СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ ИМА ПРЕМИЕР НЕГРАМОТЕН -КОМУНИСТ-ПОЖАРНИКАР-ЛАКЕИ-***-ПРЕДАТЕЛ И ЛЪЖЕЦ.ЗАЩО ПЪК И АБОРИГЕНА ХРИСТО -***-СТОИ4КОВ ДА НЕ СТАНЕ ДОКТОР,АМА ЗАЩО ДОКТОР ,А НЕ ПРОФЕСОР-ГЕНИИ-ВУНДЕРКИНД.-ПОЛЕГЛОТ...ПИТАМ АЗ.
55
28
 
40
 
! Отговори
Аман от идиоти преди 12 години
Това Христо Стоичков получава почетно звание е нещо нормално(в предвит постиженията му като спортист),но начина по които се съобщава и това какво се влага от журналистите като насмишлива нотка не елишено от смисъл(изцепките му и езика които използва).Да му е честито дето се вика.Евала.
54
14
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Въпреки жалкия му интелект и образованост, не се учудвайте ако го направят и професор! Такова е времето сега - простаците на първа линия!
53
9
 
47
 
! Отговори
Калина преди 12 години
Доктор хонорис кауза или почетен доктор е звание, което се присъжда от висше училище за заслуги(...) или като жест на добра воля, при навършвания на кръгли юбилеи на изтъкнати общественици.Почетната докторска степен се дава без за целта да се минава по обичайния академичен път.Тя има символична стойност.Пловдивският университет явно намира Стоичков важен за него. Незнам.
52
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже пази България!
51
10
 
51
 
! Отговори
Смех преди 12 години
На тоз фон, бойко мъдрото може да бъде наречен втори Айнщайн.
50
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предлагам всички момчета мот МГ които носят олимпийски медали по математика, физика и химия да се награждават със - Златна топка, Златна бутонка, Златен патък, Златни гащетки, Златна гимнастьорка, Златнен пинг-понг, Златна щанга, Златен обръч....Ццццццц
49
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Веднага да дадат по една титла на Боко и на Цецо. Да нема сръдня!
48
9
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На този дръвник му дадоха титла Доктор хонорис кауза!Пената би трябвало да го номинират за лауреат на Нобелова награда!Тогава всичко ще си дойде на място!НА СВИНЧЕ ЗВЪНЧЕ!!!Срам за българската наука и най-вече за Пловдивския Университет
47
8
 
43
 
! Отговори
цъъъсс преди 12 години
на боко приятелите няма да плюеш / тя цалата държава е пълен *** миразлив/ честито ви избори / голям ***/боевски професор ще стане/