Депутат съди "господарите", набедили го за боя над Октай

Отказвам се от политиката след тази случка, обяви Гюнай Сефер
Обновена: 25 яну 2013 15:00 | 25 яну 2013 11:53,
141
Депутат съди "господарите", набедили го за боя над Октай
Гюнай Сефер Снимка: TV7

Депутатът от ДПС  Гюнай Сефер смята да съди предаването „Господари на ефира“. Причината е, че в понеделник вечерта шоуто излъчило видео с побоя над Октай Енимехмедов, твърдейки че един от участниците в мелето е именно Сефер. Депутатът обаче категорично отрича.

„Този път отиваме на съд. Отправихме искане към Нова телевизия за предоставяне на записа от предаването и сме предприели необходимите действия. За всеки е ясно, че нямам нищо общо с това, което се случи в НДК. Дори нямам близка прилика с човека, който показват”, заяви Сефер в интервю за предаването „Комисията Павлов” по TV7.

Депутатът от ДПС е категоричен, че е станал жертва на поръчка. „Няма вариант да са  сбъркали поради невнимание. Просто господата са търсили човек с очила, за да ме обвинят. За целия този цирк научих от мои близки, които ми звъннаха, за да ми обяснят как се излагат от „Господари на ефира”. Човекът от видеото е обикновен член на някоя от структурите на ДПС, а пък насаждайки мен, ще спечелят повече”, допълни още Сефер.

Още по темата
Той призна, че е изпаднал в шок от случилото се в събота и не може да проумее последвалите коментари. „Само в България може да се твърди, че този инцидент е планиран и е инсцинировка. Безумно е да се говори, че с газов пистолет е невъзможно да се навреди. Който смята така, нека вземе такова оръжие, да го опре в главата си и да стреля”, заяви още Сефер.

Той обяви, че след случая с „Господари на ефира” се отказва от политиката.

„Това е последният ми мандат. Отказвам се. Твърде грозно е всичко в политическия ни живот. Уморих се да се прибирам вкъщи, децата ми да са гледали някоя лъжа за мен и да се чудя как да им обясня. Все пак ще продължа да помагам на ДПС, но не като депутат”, завърши Гюнай Сефер.

Припомняме, че народният представител се отказа от имунитета си в края на октомври миналата година за да започне наказателно преследване срещу него, тъй като прокуратурата разполагала с достатъчно доказателства за документна измама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
1
 
26
 
! Отговори
скромна преди 11 години
И боен пистолет няма да ти навреди с претпазител!Разследван е за измама ,а се прави на обиден от едно предаване,щото наистина картинката е грозна и сега се дърпа от нея.
99
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Takiva bokluci kato toq te kara da se ozlobish i da ti ide da go razkysash na parcheta.
98
0
 
7
 
! Отговори
xa dano преди 11 години
Go posledvat i drugi ...
97
1
 
26
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Всичките тези *** са доносници на ДС.ДПЦ всеки знае, беше създадено от ДС и БКП.Къде е пазитела на държавата-прокуратурата? Ако обикновен човек САМО напсува някой милиционер, може да го вкарат до 6г. в затвора. А за тази публична ЕКЗЕКУЦИЯ на озверелите добермани над момчето прокурорът нямал МОТИВ!!
96
2
 
33
 
! Отговори
йок преди 11 години
Еййй, много се радвам, че се отказваш от политиката, а дано повлечеш камък и други некадърници да те последват.
95
2
 
23
 
! Отговори
ПЕШКО преди 11 години
ТОЗИ СЕ СТРАХУВА ОТ ЛЮБОВТА НА НАРОДА. ДОГАН ВЕЧЕ Я ПОЧУСТВА.
94
1
 
15
 
! Отговори
ТВ 7 преди 11 години
КОЙ МУ ДАЛ ПРАВО НА ТОЗИ ДА СЕ ИЗЯВЯВА КАТО МНОГОСТРАТАЛНАТА ГЕНОВЕВА,ТОЗИ Е ЗА ЗАТВОРА,А ЩЕ СЪДИ,МРЪСНИ ИЗЕДИЦИ ДАНО ГОСПОД ДА ГИ ПАТИ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА,ПОКРАЙ ТАКИВА ЩЕ СТРАДАТ И МИРОЛЮБИВИ,ТРУДОВИ ТУРЦИ,*** ПРИ ГЛЕДАТА ОТ КОСТЮМИРАНИ,С ЛАЧЕНИ ОБУВКИ УБИЙЦИ-НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ.
93
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ти пък кой си?! Много наедро си се взел! Горките български, пардон ,турски политици!
92
1
 
12
 
! Отговори
ф-1 преди 11 години
Едва ли в света има подобен случай, както твърдят турците и комунистите- с тапешник/ ГАЗОВ пистолет/ да нападнеш човек с цел убийство в политически атентат пред цял свят..Ако е смятал да го убие, по-успешно би било с прашка.Толкова е елементарно,но за *** народ и това върши работа. От комунизма знаем много добре, че омразата към врага сплотява стадото.
91
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vbox7/play:3f8913f4e94:20 може да го видите, точно той е. То бива бива наглост ама...
90
1
 
14
 
! Отговори
Арнаут преди 11 години
Този не беше ли съден и няма ли влязла в сила присъда.За това няма да се занимава повече с политика защото няма да може да се кандидатира за нороден представител.ОСЪДЕН ПЛЪХ няма възможност за депутатско място.Цяла България видя,че в саморазправата/гаврата/ над младия човек беше и този *** с бялата глава и отрича.Представяте ли си каква наглост !!!!!!!!!!
89
0
 
14
 
! Отговори
БРАВО СОФЕР преди 11 години
ЩЕ СЕ ОТКАЖЕШ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ СИ НАПЪЛНИ ГУШАТА,А И ЗА ТВОИТЕ ПОКОЛЕНИЯ,ГОСПОДАРИЕ НА ЕФИРА СА ВИНОВНИ,А КОЛКО ЖЕСТОКОСТ ИЗЛЪЧВАХА РЕАЛНО В ЕФИР ТВОИТЕ КОЛЕГИ,РИТНИЦИ,ЮМОРУЦИ,ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА,ТОВА ЛИ Е НАЧИН,А САМО С БЕЛЕЗНИЦИ МОЖЕШЕ ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ВСИЧКО,ЖАЛКО ЗА НАС,ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ И ПОКАЗВАТЕ НА НАРОДА И НЕВРЪРСТНИ КАК СЕ УБИВА ЧОВЕК?
88
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само в България може да се твърди, че този инцидент е планиран и е инсцинировка. Безумно е да се говори, че с газов пистолет е невъзможно да се навреди.Първо ако нещо не ти харесва в България ,прав ти път ходи си в Турция...Второ никой никога не е говорил ,че газов пистолет не може да навреди,Цв.Цв каза че за последните 5 години е имало 19 такива случай но убит човек с газов пистолет няма.....не извъртай думите....И ако това беше нормално държава ти нямаше да си депутат
87
1
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
ОТКАЗВАЙ СЕ С ВРЕМЕ АРКАДАШ ЗАЩОТО ТЪРПЕНИЕТО СЕ ИЗЧЕРПВА И НАРОДА НЯМА ДА ВИ ТЪРПИ.
86
0
 
21
 
! Отговори
Новинар преди 11 години
Kриминалното минало на Гюнай Сефер /Кубито/ е известно - осъждан за изнасилване, побоища и други хулигански прояви, бил е и в затвора. Самият той не го крие - разказал е за подвизите си пред репортер на в-к "Дръстър" през 2005г. Те не са малко - построил склада си на училищната площадка, ТИР-овете му се движат свободно из града без регистрационни номера. Благодарение на трудовия му ентусиазъм гората на територията на горското стопанство "Каракус" е изсечена. Сече човекът седем дни в седмицата.
85
0
 
17
 
! Отговори
Боксьор преди 11 години
Те тия всичките които ритаха, поотделно, ще се напикаят в ръчичките на всеки що годе трениран човек
84
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Гнус ме е от това нещо на снимката. Всички от ДПС сте за убиване. Как ни смучете парите и труда , изверги гнусни!! Ама вече малко заблудени останаха.
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако държавниците спят ,защо народа все още спи?????????
82
1
 
11
 
! Отговори
Кикбоксьор преди 11 години
Този не искам да го гърмя, нека да излезе срещу мен за 30 секунди. Тогава аз ще му скачам върху главата!
81
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не осъдят един от биячите ,значи държавата не съществува!!!!!!!!!!!!!!!!!!