Депутат съди "господарите", набедили го за боя над Октай

Отказвам се от политиката след тази случка, обяви Гюнай Сефер
Обновена: 25 яну 2013 15:00 | 25 яну 2013 11:53,
141
Депутат съди "господарите", набедили го за боя над Октай
Гюнай Сефер Снимка: TV7

Депутатът от ДПС  Гюнай Сефер смята да съди предаването „Господари на ефира“. Причината е, че в понеделник вечерта шоуто излъчило видео с побоя над Октай Енимехмедов, твърдейки че един от участниците в мелето е именно Сефер. Депутатът обаче категорично отрича.

„Този път отиваме на съд. Отправихме искане към Нова телевизия за предоставяне на записа от предаването и сме предприели необходимите действия. За всеки е ясно, че нямам нищо общо с това, което се случи в НДК. Дори нямам близка прилика с човека, който показват”, заяви Сефер в интервю за предаването „Комисията Павлов” по TV7.

Депутатът от ДПС е категоричен, че е станал жертва на поръчка. „Няма вариант да са  сбъркали поради невнимание. Просто господата са търсили човек с очила, за да ме обвинят. За целия този цирк научих от мои близки, които ми звъннаха, за да ми обяснят как се излагат от „Господари на ефира”. Човекът от видеото е обикновен член на някоя от структурите на ДПС, а пък насаждайки мен, ще спечелят повече”, допълни още Сефер.

Още по темата
Той призна, че е изпаднал в шок от случилото се в събота и не може да проумее последвалите коментари. „Само в България може да се твърди, че този инцидент е планиран и е инсцинировка. Безумно е да се говори, че с газов пистолет е невъзможно да се навреди. Който смята така, нека вземе такова оръжие, да го опре в главата си и да стреля”, заяви още Сефер.

Той обяви, че след случая с „Господари на ефира” се отказва от политиката.

„Това е последният ми мандат. Отказвам се. Твърде грозно е всичко в политическия ни живот. Уморих се да се прибирам вкъщи, децата ми да са гледали някоя лъжа за мен и да се чудя как да им обясня. Все пак ще продължа да помагам на ДПС, но не като депутат”, завърши Гюнай Сефер.

Припомняме, че народният представител се отказа от имунитета си в края на октомври миналата година за да започне наказателно преследване срещу него, тъй като прокуратурата разполагала с достатъчно доказателства за документна измама.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"1,7 млн. лв. лапнали фирми на Гюнай Сефер, нищо не построили"Спиш, народе, спиш!
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този неграмотен дуловски *** е всичко друго, но не и светец! Разсипал е всичко в Силистренски регион и никой не му търси отговорност, никой! ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС и т.н. са като скачени съдове, гарван гавану око не вади, но хората скоро ще се събудят и горко на такива като този измамник!
78
0
 
4
 
! Отговори
опс преди 11 години
Я да дадат този Сеферчо на десетина българи да си упражняват краката върху него и да му събуват гащите.
77
0
 
7
 
! Отговори
От сайт преди 11 години
Имената на "демократичните и либерални" членове (биячи)на "Либералната и демократична" партия ДПС са :кметът на Търговишката община Антоново Танер Мехмед Али, депутатът Митхад Табаков и колегата му от парламента Гюнай Сефер, кординаторът на ДПС за Турция Исмет Кахраман, както и представител на пловдивското мюфтйство Джамисет Джафер.Ако държавата не предприеме необходимите действие приемаме, че тя е същата, като тези ***.
76
0
 
18
 
! Отговори
Ahmed преди 11 години
ДПС е едно ЕООД, което няма нищо общо с българските мюсулмани! Никой образован мюсулманин не гласува за тях. Другите го правят под строй, защото са неуки и ги лъжат, че ако не гласуват за тях няма да оцелеят! Всичко е една голяма лъжа. Докато им гласувате на тези *** ще излизат нагло пред вас и ще си казват, че ще си купят летяща чиния - с ВАШИТЕ пари!
75
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако бяхме нормални хора, този *** щеше да е обесен на площада! Разсипа и изсече национален парк "Каракус"!
74
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялото ДПС да подава оставка и да си заминава в Турция.
73
0
 
8
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
СЪЩИЯТ МАЗНИК...КАТО ДОГАН ПАША....
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пистолетът от едната страна, главата на Доган от другата! Това е!
71
0
 
2
 
! Отговори
d vsi4ki kompleksarI преди 11 години
SUPATA E GORE6TA.....DUHAYTE, DUHAYTE ........i PAK DUHAYTE !!!!!!!!
70
0
 
6
 
! Отговори
:( преди 11 години
Аааа, значи на записа ясно се вижда, че той е един от нападателите на Октай, но ще съди. Егати наглостта!
69
0
 
11
 
! Отговори
смях преди 11 години
Гюнай Сефер е същия ****т, който остави крилатата фраза: "Аз съм депутат, аз не работя"
68
0
 
9
 
! Отговори
MyMoon преди 11 години
А бе, влезте му в положението на въпросния вайкащ се индивид - как да различиш две маймуни в зоопарка по име, или два плъха, два червея ...
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
AAAAA Ti si Ti si!!!!!!!!!!!!!!Da te sre6tna nekade da ti pokaja az boksov ma4 tu4in mrusen, mar6 v turcia
66
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тия от ДПС лъжата им е лесна, като дишането !
65
0
 
7
 
! Отговори
Ханко преди 11 години
Супер. Едно *** на врата на народа по-малко.
64
0
 
11
 
! Отговори
прекалихте преди 11 години
Тези от Права и Слободи ....яко се издънихте .Извиннете се на Октай публично и се молете да го освободят ........народа няма да забрави гаврата с младия човек , който де факто и де юре на навреди на никого....
63
1
 
39
 
! Отговори
МЮСЮЛМАНКА преди 11 години
АЗ СЪМ ОТ ГРАДА,ОТ КОЙТО Е И ГЮНАЙ СЕФЕР/КУБИ/.ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ПРЪВ ТРЪГНА ДА РИТА ОКТАЙ ЕНИМЕХМЕДОВ,ВСИЧКИ ГО ВИДЯХМЕ И РАЗПОЗНАХМЕ,ТО НА КАДРИТЕ СЕ ВИЖДА МНОГО ЯСНО,НА ПРЕДЕН ПЛАН БЕШЕ И НЕГОВИЯТ ПРИЯТЕЛ Д-Р ТАБАКОВ,КОЙТО СЪЩО Е ОТ МОЯ ГРАД И Е ДЕПУТАТ.И ДВАМАТА СА ПОДСЪДИМИ ЗА ИЗМАМИ И ЗЛОУПОТРЕБИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ДЕПУТАТИТЕ ОТДПС - РАЗВИЛНЯЛ СЕ БАШИБУЗУК.
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турция е твоята родина,Мустафа Кемал е твой баща!
61
0
 
5
 
! Отговори
До 68 преди 11 години
Поне майор е !